2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çocuk uyumayınca arabayla turlayan var. Hem de azımsanmayacak sayıda. Balkon iyi fikirmiş ama tuttum babanın bu fikrini :))

Çok teşekkür ederim canm bilgiler için. Yaparsam foto aticam

Çocuk uyumayınca arabayla turlayan var. Hem de azımsanmayacak sayıda. Balkon iyi fikirmiş ama tuttum babanın bu fikrini :))

Hep hile hurda ya, küçcük bebeği kandırmışlar, siz yapmayın. Sonra büyüyünce ben ne saf bebekmişim diyebilir çocuk baba da gülüp ben kurnazdım kızım sen saf değildin diye dalga geçebilir, üzücü şeyler bunlar

Canım kendiniz yapıştırabilirsiniz. Normal sticker seklinde gelecek. Yapıştırmaya baslamadan hangi boyutların nereye gelmesini istediğinize karar verin sonra yapistirin. Biz daha kullanmadık ama videoları vardı :))

Günaydın kizlarr, uyuya kaldığım için servisi kaçırdım şimdi ring'e gitmek için metrobüse bindim. Bir sürü genç erkek yer vermedi, 2 durak gittim öyle en son orta yaşlı bir bayan kalktı sen geç kızım dedi.
Ne zamandır bu kadar düşüncesiz olduk biz ya... Daha önce de erkekler ölü taklidi yapmıştı da bir kadın yer vermişti. Kim yetistirdi bu hödükleri anlamadım ki!

Ben de bir aydır aynı durumdayım Can'ım otobüse metroya biniyorum erkekler de genç kızla da hiç göz teması bile kurmuyorlar benle Orta yaşlı kadınlar yer veriyor hep, kendileri de aynı durumu yaşadıkları için empati kuruyorlar herhalde

Evet canım dediğin gibi kızlarda önden arkaya, erkeklerde arkadan öne silmek çok önemli. Dikkat etmek lazım.

ne güzell
hamile birine bu tarz konuşan insanları anlamıyorum,hoşlarına gidiyor moral bozmak hele ki bunu yapanlar hemcinslerimizsesen takılma canım hiç o söylenenlere gül geçbu bir süreç ve doğumdan sonra hepimiz eski halimize geri dönücezz

Benim iş yerimde bile çiçek gönderdiler resmini çekip eşime attım belki o da birşey alır diye ama yok almadı ama ben alcam ona babalar günü için, utansın biraz
Sorada odun deyince bize kizarlar walla benimkide kutlamadi cokta umrumda bende onunkini kutlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…