2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim eşim kutladı ama bir şey almamış. Sonra kendi annesine internetten ikimiz adına çiçek gönderdi. Yani bana da ufak bir çiçek verse olurdu. :)

Neyse artık bizim ufaklıklar kutlar. Ben de bir hediye almayı düşünmüyorum ama dışarı çıkıp güzel bir gün geçirmeyi önericem. Hem benim de ihtiyacım var çok, bana da iyi gelir :)

Bizde ciktik kontrolden
Suyumuz qayet iyiymis dikkat et dedi sadece
Gerilik falan kalmamis sukurler olsun tam uyumlu suan 1.400 kg olmusuz teyzeleri yine basi yukarda hareketleri falan quzel dedi Allah'im sukurler olsun herkes boyle mutlu haberlerle donsun insaAllah

Şimdi doktordan çıktım kızlar. Bebek 1800gr 43cm. Allah'a şükür iyi :))
Ama hala ters duruyor. Doktorum artık dönemez, zaten dar bir yapın var, dönecek yeri Yok dedi. Aslında dün bir çabaladı oğluş hatta kafası belimin soluma kadar geldi ama sabah yine kafa kalbimin oradaydı.
Kısmet artık, o sağlıklı olduktan sonra kesseler acımaz :))

Maşallah bebeğine sağlıkla kucağına almak nasip olsun insallah günümüz nerdeyse ayni, bende haftaya gidicemde bakalım benim oğlus nasıl. Cok merak ettim simdi

Aa dr neden bu kadar erken dönmez dedi ki. Maşallah bebegine canm bu arada. Sağlıkla gelsin lerde onemli olan o

kutlasaydi o da yeterdi bana

Günaydın güzel anneler nasılız bugün:)

ben iyiyim sen nasilsin :)

Bizimki anneler gününde bişe almadı canım rahatım o yüzden bu konuda ben anne olmadıysam henüz o baba hiç olmamıştır
katiliyorum bikac gun oncesinde bide mevzusu gecti. sen daha anne olmadin oldum konusmasi yaptik. oldum iste bana ne dedigim halde kutlamadi bile ya
gozunuz aydin kizlar masallah bebislere

Maşallah canım Allah'tan umut kesilmez belki döner oğluşun da doktoru yanıltır

İyiyiz canım bugün işyerinde kahvaltı yaptım benden mutlusu yok:)

kizlar cocuk doktoru arastirdiniz mi? yoksa hastanenin cocuk doktoruna mi devam etmeyi dusunuyorsunuz? anadolu yakasindaki anneler tavsiyelere acigim lutfen esirgemeyin :)))

canim kimseyi memnun edemiyoruz. az alirsin aa sen bebise bakamayacaksin galiba ne bu zayiflik derler,cok alirsin bu sefer de aa bu ne gobek boyle derler!!!
illa yorumlar yapilir.

masallah canim
benim bebisten 300 gr.fazla seninki.
gerilik kalmamis demissin canim,gerilik mi vardi? ne kadarlik?

masallah canim
benim bebisten 300 gr.fazla seninki.
gerilik kalmamis demissin canim,gerilik mi vardi? ne kadarlik?
Aramizda qun farkida varya canim ondandir kilo farki her bebek ayni olmuyoya Canim 19.haftada 5 qun qerilik vardi heryerinde
26.haftada hepsi duzelmisti sadece alin kisminda şakaklari varya orda 1 hafta qerilik vardi.Buqun hepsi uyumlu cikti cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…