2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım malesef ben hergün sabit bir yerde değilim o yüzden yapamıyorum evden de erken çıkıyorum zaten açıkçası sabahları hem iştahım olmuyo hem de uyku ağır basıyor
ah o uyku yok mu o uyku ben evde olmama rağmen geç uyandığım için yaptığım kahvaltı öğleni buluyor. o yüzden de günde 2 ana öğün yemiş oluyorum. son bir kaç seferdir glukoz değerim hep referans aralığının altında çıkıyor. ben az yememe bağladım. sende de böyle bişey var mı acaba?

cok iyi canim,benim ogluşum da tam uyumlu olacak insallah.

canim kimseyi memnun edemiyoruz. az alirsin aa sen bebise bakamayacaksin galiba ne bu zayiflik derler,cok alirsin bu sefer de aa bu ne gobek boyle derler!!!
illa yorumlar yapilir.

Aynennn,,, ben geçen sefer fil gibi olmuştum eşim dışında herkes söyledi ay çok aldın diye,, sanki kendim görmüyorum aldığımı... bu sefer zaten kiloluyum diye dikkat ediyorum annem bile bebek küçük kalıcak diye dertlenip durdu kaç kere... ya 83 kiloyum nası küçük kalıcak bu bebek,, en kötü ihtimal beni yer diyorum :)))))

yok yok illa yorum yapacak ve rahatlayacak herkes:))

bu arada elbisen de guzeldi:)))

En son gittiğimde bütün değerlerim normaldi canım şimdilik öyle bir sıkıntım yok çok şükür ama dışarda yemekten bıktım artık öğle yemekleri benim için işkence artık
ara öğünleri güzelce yapıyorsan 2 ana öğün yemen çok da etkilemez bence ama tabi doktora danışmakta fayda var

yemem gereken her şeyi yiyorum aslında. tiroid takibi için her ay kan veriyorum. sonucu doktoruma yolladım glukoz düşük çıkmış (son 3 tahlilde hep düşük) insülin direncine baktır falan dedi. şeker yüklemesi falan yapıldı öyle bişey olsa çıkmaz mıydı dedim, dahiliyeci daha iyi bilir dedi. sonra kadın doğum doktorumun asistanını aradım durumu anlattım. "hamilelikte çok normal glukoz değerlerinin değişmesi, yapacak bişey yok doymuyorsundur yemek yiceksin, yüksek çıksaydı o zaman da karbonhidratı kes diyecek doktorun. şurda zaten 1,5 -2 ayın kaldı doktora gitsen ne olacak ilaç kullanamayacaksın. doğumdan sonra da devam ederse o zaman aksatma git" dedi. sonra annemle eşim dedi, 2 öğün yiyorsun ondan mı acaba diye :) akşam son yediğimle sabah yediğim arasında en az 12 saat geçmiş oluyor çünkü.
sen de kahvaltı yapamıyorum deyince o yüzden sordum :) ay ne uzun yazdım be. nasılsın diye sorulunca hayat hikayesini anlatanlara benzedim iyice

Maalesef çok düşüncesiz insanlarımız var. Kadınlar daha duyarlı herhalde aynı durumu yasadıkları için...

Benim iş yerimde bile çiçek gönderdiler resmini çekip eşime attım belki o da birşey alır diye ama yok almadı ama ben alcam ona babalar günü için, utansın biraz
Benimki de almadı ama konustuk.aklında bişey varmış alacakmışta... ben istemedim, ne bilim daha Doğum olmadan, kucagıma almadan istemedim.saglıkla kucagımıza alalım seneye kutlarız :)

en son normaldi her şey çok şükür bir sıkıntı yoktu. ay yarın kontrol var yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…