Kizlar bugun doktora kontrole gittim kilosuna 1615 gr dedi iyi mi sizce[/QUOT
Düşük degil ki kilosu.kaldı ki onemli olan doktorunun saglıgı ve gelişimiyle ilgili söyledikleri.eger yolunda diyorsa hersey için hiiç takma az mı cok mu diye cnm.
30. haftada benim çocuk 1530 gr'dı, sizinki de normal gibi. Doktorunuz gelişimi normal dediyse endişelenmenin gereği yok birkaç gün geri ya da ileri çıkması sorun olmuyor.
Kızlar beni de doktor 15 günde 1 çağırıyor. Yarın da yine çalışabilir raporu almayı gidicem, 32+0 oluyorum. Aslında 2 haftada 1e gerek yok bence henüz ama doktoru dinliyorum.
Benim değerlerim yükselmiş ama yine de alt sınırın altında. İlaca devam.
30. haftada benim çocuk 1530 gr'dı, sizinki de normal gibi. Doktorunuz gelişimi normal dediyse endişelenmenin gereği yok birkaç gün geri ya da ileri çıkması sorun olmuyor.
Kızlar beni de doktor 15 günde 1 çağırıyor. Yarın da yine çalışabilir raporu almayı gidicem, 32+0 oluyorum. Aslında 2 haftada 1e gerek yok bence henüz ama doktoru dinliyorum.
Ay pardon canim ben yazmayi unutmusum evet burdan cekince oluyodu :):) bide ben normal internet sayfasindan qirip yukleyebildim kadinlar klubunun kendi peogramindan yuklenmedi nedense bide oyle dene ordan oluy direk :)
Ay pardon canim ben yazmayi unutmusum evet burdan cekince oluyodu :):) bide ben normal internet sayfasindan qirip yukleyebildim kadinlar klubunun kendi peogramindan yuklenmedi nedense bide oyle dene ordan oluy direk :)
Süt kansızlık yapar da kalsiyum da onda var :)
Bir de ben çok süt içmiyorum daha çok yoğurt yiyorum. Gerçi o da kalsiyum o da kalsiyum, demirin emilimini engelliyor ikisi de ama demir içeren şeylerle arasına zaman koyarsan çok da etkilememesi lazım. Bende eskiden beri var kansızlık, o yüzden nedeni budur diyemiyorum. 0 grubu kanlar için kansızlığa yatkın olur derler, belki ondandır.
Arada fiyat farkı var ama ben de bundan aldım, ekstradan kiraz çekirdeği yastığı almayı düşünüyordum o da dahil olduğu için daha ekonomik geldi bana. Sadece eğimi gittigidiyor linkindeki kadar fazla değil biraz daha az.