2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaaa ne güzel böyle herkes kontrole gidince çok özeniyorum hemen bende gitmek istiyorum ama benimkine daha çok var 4 temmuz da gidicem inşallah
bizi de henüz 15 günde 1 çağırmıyor. 3 hafta oldu bu sefer. bakalım bu gidişimde bi daha ne zaman çağıracak :)

kan hapi icmesine ragmen kan degerleri düşük cikan var mi arkadaslar
Benim değerlerim yükselmiş ama yine de alt sınırın altında. İlaca devam.

Kizlar bugun doktora kontrole gittim kilosuna 1615 gr dedi iyi mi sizce
30. haftada benim çocuk 1530 gr'dı, sizinki de normal gibi. Doktorunuz gelişimi normal dediyse endişelenmenin gereği yok birkaç gün geri ya da ileri çıkması sorun olmuyor.

Kızlar beni de doktor 15 günde 1 çağırıyor. Yarın da yine çalışabilir raporu almayı gidicem, 32+0 oluyorum. Aslında 2 haftada 1e gerek yok bence henüz ama doktoru dinliyorum.

süt kansizlik yapar derler acaba ondan mi ?
ben de devam ediyorum ilaca.

burdan mi yazmak istedin canim?
kac defa cektim ama olmadi.
Ay pardon canim ben yazmayi unutmusum evet burdan cekince oluyodu :):) bide ben normal internet sayfasindan qirip yukleyebildim kadinlar klubunun kendi peogramindan yuklenmedi nedense bide oyle dene ordan oluy direk :)

süt kansizlik yapar derler acaba ondan mi ?
ben de devam ediyorum ilaca.
Süt kansızlık yapar da kalsiyum da onda var :)
Bir de ben çok süt içmiyorum daha çok yoğurt yiyorum. Gerçi o da kalsiyum o da kalsiyum, demirin emilimini engelliyor ikisi de ama demir içeren şeylerle arasına zaman koyarsan çok da etkilememesi lazım. Bende eskiden beri var kansızlık, o yüzden nedeni budur diyemiyorum. 0 grubu kanlar için kansızlığa yatkın olur derler, belki ondandır.

Arada fiyat farkı var ama ben de bundan aldım, ekstradan kiraz çekirdeği yastığı almayı düşünüyordum o da dahil olduğu için daha ekonomik geldi bana. Sadece eğimi gittigidiyor linkindeki kadar fazla değil biraz daha az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…