2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Ben bebisin yorqanini yastiqini kaz tuyu yapacam kizlar nasil olur ? Kendimde onda uyuyorum cunku
 
Bu da çok güzel canım. Ben de alınacaklar listeme sevi bebe iyi gibi yazmışım ama sonra bir kaç blogda babyjem inkini kullandıklarını ve memnun olduklarını yazmışlar ben de bunu aldım. Kolik olursa artık bir bez torbaya kiraz çekirdeği de koyarım ayrıca :)
 



aynen kansizlik bende de hep var,yillarca hep ictim kan hapi.
sabahlari 1 bardak iciyorum sutu. hapi da aksam yemeginden 1 saat once iciyorum.
pekmez falan yeyim bari.
 
Gözün aydın canım maşallah ne güzel haberler bunlar... kızın sağlıkla büyoyor suyun da artmış artık hiçbirşeye kafanı takma dahat allaha emanet kızın sağlıkla doğacak inşallah
 
Gözün aydın canın sağlıkla doğsun bebeğin ...
 
kizlar cocuk doktoru arastirdiniz mi? yoksa hastanenin cocuk doktoruna mi devam etmeyi dusunuyorsunuz? anadolu yakasindaki anneler tavsiyelere acigim lutfen esirgemeyin :)))
Canım merhaba ben ateşehir memorial da doğum yapmıştım ayşe özlen çardak a ilk 4 ay devam ettim çok memnundum sonra gidip gelmek trafik sıkıntı oluyor diye biz bağdat caddesinde oturuyorduk med amerikan hastanesi alev özçelike devam ettim yaklaşık 1.5 yaşına kadar ondan da çok memnundum tavsiye ederim fakat şimdi bursada yaşıyorum devam edemiyorum yani ama önerdiğim iki doktorada gönül rahatlığı ile gidebilirsin.
 
Aa dr neden bu kadar erken dönmez dedi ki. Maşallah bebegine canm bu arada. Sağlıkla gelsin lerde onemli olan o
yapı olarak darsın ve bebek büyüdükçe hareket edecek yeri daha da azalacak dedi. normalde 36.haftaya kadar dönebilir ama seninkinin dönebileceğini sanmıyorum dedi :)
halbuki çabalıyor bebeğim :) kıyamam
 
Kızlar bende de iştahsızlık var bu aralar. Belki havalardan olabilir. Gerçi Haziran, Temmuz anneleri grubunda okumuştum, son aylarda iştahsızlık olabiliyormuş. Hatta bazıları son ayda kilo bile vermiş. Tecrübeli anneler daha iyi bilir yine de :)
 
yapı olarak darsın ve bebek büyüdükçe hareket edecek yeri daha da azalacak dedi. normalde 36.haftaya kadar dönebilir ama seninkinin dönebileceğini sanmıyorum dedi :)
halbuki çabalıyor bebeğim :) kıyamam

Kıyamam ya :) Benimki de tersti geçen hafta, ben de 2 gündür baya bir hareket hissediyorum, bana da sanki dönmek için çabalıyor gibi geliyor ama dönemiyor sanki. Hatta dün eşim karnıma dokundu o bile dedi ne kadar güçlü hareket ediyor. Bir kaç gündür var bir şeyler bizim ufaklıkta da :) Yarın ultrasonda görücez bakalım ne yapmış.
 
yapı olarak darsın ve bebek büyüdükçe hareket edecek yeri daha da azalacak dedi. normalde 36.haftaya kadar dönebilir ama seninkinin dönebileceğini sanmıyorum dedi :)
halbuki çabalıyor bebeğim :) kıyamam
Döner insallah canm belli olmaz. Sağlıkla hayırla kucağına al gerçi önemli olan o
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…