merhaba canim, ilk dogumun sezeryan miydi?Kizlar meraba bisey soracagim karnimda derinin alt kismda avuc ici kadar mideme yakin bi bolge cok aciyor yaniyor sanki orda kesik var gibi oksurunce yada biraz bagirinca yada nebileyim egilip kalkarken bile bi aci oluyo gercekten cok rahatsiz edici artik dr kontrolumu bekliyorum sabirsizlikla bu ikinci bebegim ilkinde boyle bisey yasamadim anlatmaya calistiklarim derin yirtiliyodur ondandir diyolar ama degil zaten digerinden yeterince yirtigim var olsa bilirim yani sizden boyle bisey yasayan veya duyan varmi fikri olan varsa yardimci olabilir mi
Mutlu gunlerde kullanin saglikla sihhatle :)Oğluşumuzun odası hazıııır şimdi doldurmaa zamanııı
merhaba canim, ilk dogumun sezeryan miydi?[
Hayir cnm normal dogum
Canım ben doğum iznim bittikten sonra çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Ağırlıklı olarak o yüzden aldım. Fazla sütü torbalara koyar dolaba atar saklarım ben yokken de eşim veya annem içirir diye düşündüm. Bir de tanıdıklarıma sordum 3.-4. günde bile kullanmaya başlayan olmuş. Bazen de göğüslerde süt birikip ateş falan yapıyormuş. O durumlarda da kullanıyor. İşime yarayacağını düşünüyorum.
Kursta bi kız vardı senin gibi karnının bi noktası acıyormus ebe de kaslar içerden yirtiliyordur dedi. Dıştan bir şey yokmuş gorunurde. O da ikinci bebeğine hamileydi.Kizlar meraba bisey soracagim karnimda derinin alt kismda avuc ici kadar mideme yakin bi bolge cok aciyor yaniyor sanki orda kesik var gibi oksurunce yada biraz bagirinca yada nebileyim egilip kalkarken bile bi aci oluyo gercekten cok rahatsiz edici artik dr kontrolumu bekliyorum sabirsizlikla bu ikinci bebegim ilkinde boyle bisey yasamadim anlatmaya calistiklarim derin yirtiliyodur ondandir diyolar ama degil zaten digerinden yeterince yirtigim var olsa bilirim yani sizden boyle bisey yasayan veya duyan varmi fikri olan varsa yardimci olabilir mi
Canım bu konuda ben de çok kararsızdım tecrübeyle değil ama kendi yaptığımdan cevap vereyim. Dolap mecburi gerekiyordu onu 3 kapılı aldık tecrübeli arkadaşlarım çok eşyası oluyor dediler. Dolap almışken büyüyen karyolasını da alalım takım olsun dedik. Bir tane de elimzde park yatak var görümcemden geldi o yüzden tercihimizi böyle oda yapmaktan yana kullandık. Ben bebişi pışpışlayarak uyutmak istyorum o yüzden sallanmayan aldım umarım bizi sallamaya mecbur bırakmaz tabi kimi çocukta gerekiyormuş benm fikrler bu yönde :)Merhabalar herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Benim şu aralar bi türlü işin içinden çıkamadığım durum beşik konusu. Odasını hazırlayanlar yada tecrübeli annelerden yardım diliyorum. Bizim boş bi çocuk odamız var orayı hazırlicaz. Bi kaç dükkan gezdik. Dolabını iki mi üçkapı mı beşiği normal mi büyüyen olanlardan almak gerekir. Sallanır olması şartmıdır. Sizce kullanışlı olan hangisi?
Almayanlar da var ama ben cok gerekli oldugunu düsündüm. Okudugum yorumlarin özetini yazayim sen karar ver.Gerekli mi Can'ım olmasa olmaz mı acaba, alalım hemen gerekliyse
Güzel günlerde kullasin inşallah:) Çok guzelllllOğluşumuzun odası hazıııır şimdi doldurmaa zamanııı
Sanirim pek anlamıyorlar dediğin gibi :) Hayır o kadar agirlasmadim tamam ama Agustos'ta bebek her an gelebilir. Her şeyi yapmaya imkanımız varken neden her şeyi bekletiyoruz anlamıyorum:))gule gule kullansin bebisin
cunku hamilelikte cekilen fiziksel sikintilari unutmus vaziyetteler o yuzden de rahat davraniyorlar :) benimki de bana 6. aydan sonra basla demisti. iyi ki dinlememisim evde nefes alamiyorum degil disarda dolanmak. o da yetmez gibi bide evde yapilmasi gerekenler ust uste binecekti.
:)) İyi maşallah sen baya bitirmişsin barışır barışmaz da söylersin artık.Evet herkes rahat ama bence yerleştir canım.yavas yavaş agirlasiyoruz ben artık hemen yoruluyorum.dun koşturdum bütün gün bugün dermanim kalmadı hicbiseye yattim hep bizim herşey yıkandı ütüleme kaldı birde beşiği halletseydim.esimlede kavga ettim tamir et de.diyemiyorum :))
Ben de öyle düşünüyorum ama işte insanlar tam 30 Ağustosta filan doğacağını düşünüyorlar bebeğin sanriim:)))Temmuz ayinda kurup yerlestirin cnm agustos cok gec olur
Selamlar amin insallah:) Valla bu konuda ben de çok kararsızlık yaşadım. Sonra çocuk geniş geniş yatsın dönerken rahatsız oluyor dedi herkes. O yüzden ben de büyük bir karyola aldım buyuyenlerden. Bir de üç kapılı dolap aldım. Aslında almayacaktım ama baktım bi ton eşyası oldu bebeğin, bari hepsi bir arada dolabında dursun diye düşündüm. Sallanma olayını da herkes doğduktan sonra anlarsınız dedi. Biz ev tipi anakucagi almıştık, sallanmak isterse onda sallarız diye düşünüyoruz. Ama her şey düşünce tabi:)) Bebek gelince her şey o zaman ancak netleşecek.Merhabalar herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Benim şu aralar bi türlü işin içinden çıkamadığım durum beşik konusu. Odasını hazırlayanlar yada tecrübeli annelerden yardım diliyorum. Bizim boş bi çocuk odamız var orayı hazırlicaz. Bi kaç dükkan gezdik. Dolabını iki mi üçkapı mı beşiği normal mi büyüyen olanlardan almak gerekir. Sallanır olması şartmıdır. Sizce kullanışlı olan hangisi?
Amin insallahMerhabalar herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Benim şu aralar bi türlü işin içinden çıkamadığım durum beşik konusu. Odasını hazırlayanlar yada tecrübeli annelerden yardım diliyorum. Bizim boş bi çocuk odamız var orayı hazırlicaz. Bi kaç dükkan gezdik. Dolabını iki mi üçkapı mı beşiği normal mi büyüyen olanlardan almak gerekir. Sallanır olması şartmıdır. Sizce kullanışlı olan hangisi?
Güzel günlerde kullasin inşallah:) Çok guzelllll
Sanirim pek anlamıyorlar dediğin gibi :) Hayır o kadar agirlasmadim tamam ama Agustos'ta bebek her an gelebilir. Her şeyi yapmaya imkanımız varken neden her şeyi bekletiyoruz anlamıyorum:))
:)) İyi maşallah sen baya bitirmişsin barışır barışmaz da söylersin artık.
Ben de öyle düşünüyorum ama işte insanlar tam 30 Ağustosta filan doğacağını düşünüyorlar bebeğin sanriim:)))
Selamlar amin insallah:) Valla bu konuda ben de çok kararsızlık yaşadım. Sonra çocuk geniş geniş yatsın dönerken rahatsız oluyor dedi herkes. O yüzden ben de büyük bir karyola aldım buyuyenlerden. Bir de üç kapılı dolap aldım. Aslında almayacaktım ama baktım bi ton eşyası oldu bebeğin, bari hepsi bir arada dolabında dursun diye düşündüm. Sallanma olayını da herkes doğduktan sonra anlarsınız dedi. Biz ev tipi anakucagi almıştık, sallanmak isterse onda sallarız diye düşünüyoruz. Ama her şey düşünce tabi:)) Bebek gelince her şey o zaman ancak netleşecek.
evet ben aldim.calismayan anneler siz de aldiniz mi pompadan?
biz komple takim aldik. 3 kapili dolap sifonyer ve buyuyen karyola. yeriniz musaitse 3 kapili almanizda fayda var. ufak gorunuyorlar ama cok fazla ivir zivir esya var. bir de tabi eger 2-3 sene sonra tekrar oda yenilemeyi dusunmuyorsaniz :)Merhabalar herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Benim şu aralar bi türlü işin içinden çıkamadığım durum beşik konusu. Odasını hazırlayanlar yada tecrübeli annelerden yardım diliyorum. Bizim boş bi çocuk odamız var orayı hazırlicaz. Bi kaç dükkan gezdik. Dolabını iki mi üçkapı mı beşiği normal mi büyüyen olanlardan almak gerekir. Sallanır olması şartmıdır. Sizce kullanışlı olan hangisi?
Merhabalar herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Benim şu aralar bi türlü işin içinden çıkamadığım durum beşik konusu. Odasını hazırlayanlar yada tecrübeli annelerden yardım diliyorum. Bizim boş bi çocuk odamız var orayı hazırlicaz. Bi kaç dükkan gezdik. Dolabını iki mi üçkapı mı beşiği normal mi büyüyen olanlardan almak gerekir. Sallanır olması şartmıdır. Sizce kullanışlı olan hangisi?
Teşekkür ederim tabiki alanların da fikirlerini merak ediyorum. Ben de üçkapılı dolap ve büyüyen karyoladan yanayım beğendiğim iki model arasında kaldım bir sallanır diğeri sabit. Peki ilk zamanları da ordamı yatırmayı düşünüyosunuz. Yanınıza alıcakmısınızCanım bu konuda ben de çok kararsızdım tecrübeyle değil ama kendi yaptığımdan cevap vereyim. Dolap mecburi gerekiyordu onu 3 kapılı aldık tecrübeli arkadaşlarım çok eşyası oluyor dediler. Dolap almışken büyüyen karyolasını da alalım takım olsun dedik. Bir tane de elimzde park yatak var görümcemden geldi o yüzden tercihimizi böyle oda yapmaktan yana kullandık. Ben bebişi pışpışlayarak uyutmak istyorum o yüzden sallanmayan aldım umarım bizi sallamaya mecbur bırakmaz tabi kimi çocukta gerekiyormuş benm fikrler bu yönde :)
Teşekkür ederim tabiki alanların da fikirlerini merak ediyorum. Ben de üçkapılı dolap ve büyüyen karyoladan yanayım beğendiğim iki model arasında kaldım bir sallanır diğeri sabit. Peki ilk zamanları da ordamı yatırmayı düşünüyosunuz. Yanınıza alıcakmısınızCanım bu konuda ben de çok kararsızdım tecrübeyle değil ama kendi yaptığımdan cevap vereyim. Dolap mecburi gerekiyordu onu 3 kapılı aldık tecrübeli arkadaşlarım çok eşyası oluyor dediler. Dolap almışken büyüyen karyolasını da alalım takım olsun dedik. Bir tane de elimzde park yatak var görümcemden geldi o yüzden tercihimizi böyle oda yapmaktan yana kullandık. Ben bebişi pışpışlayarak uyutmak istyorum o yüzden sallanmayan aldım umarım bizi sallamaya mecbur bırakmaz tabi kimi çocukta gerekiyormuş benm fikrler bu yönde :)
Çok teşekkür ederim. Peki siz ilk zamanlar yanınızda mı odada mı uyutucaksınız.Selamlar amin insallah:) Valla bu konuda ben de çok kararsızlık yaşadım. Sonra çocuk geniş geniş yatsın dönerken rahatsız oluyor dedi herkes. O yüzden ben de büyük bir karyola aldım buyuyenlerden. Bir de üç kapılı dolap aldım. Aslında almayacaktım ama baktım bi ton eşyası oldu bebeğin, bari hepsi bir arada dolabında dursun diye düşündüm. Sallanma olayını da herkes doğduktan sonra anlarsınız dedi. Biz ev tipi anakucagi almıştık, sallanmak isterse onda sallarız diye düşünüyoruz. Ama her şey düşünce tabi:)) Bebek gelince her şey o zaman ancak netleşecek.
Dedeva sezeryansa ve kisa suee gectiyse acaba eski dikisler mi dedim ama degilmis :)
evet ben aldim.
biz komple takim aldik. 3 kapili dolap sifonyer ve buyuyen karyola. yeriniz musaitse 3 kapili almanizda fayda var. ufak gorunuyorlar ama cok fazla ivir zivir esya var. bir de tabi eger 2-3 sene sonra tekrar oda yenilemeyi dusunmuyorsaniz :)
ha bir de bizim besik sallanmiyor. oyle tercih ettik.
Ben başını kaçırdım, nasıl farkettin canım nişanın geldiğini? Akıntıdan farkı Ne?sagol arkadasim,aradim doktoru,gayet sakin bir sekilde "nişanın geliyordur,pacadan bosalircasina akarsa gelirsin " dedi. ben de netten okudum. nisan geldikten saatler sonra da haftalar sonra da dogum olabilirmis. olumsuz dusunup cagirmak istemiyorum birseyleri.
o yuzden uzandim. dinleniyorum. ara ara az az geliyor. insallah artmaz.
Ben başını kaçırdım, nasıl farkettin canım nişanın geldiğini? Akıntıdan farkı Ne?
biz de bos odamizi hazirliyoruz. 3 kapili sigmayacagi icin 2 kapili alacagiz. yatagi da buyumeyen alip,sunnet olacagi zaman genc odasi alacagiz nasipse. yatak odamiza da ufak sallanan besiklerden alacagiz,ilk aylar yatirmak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?