Anlıyorum büyüyen karyolaları sekiz dokuz yaşına kadar kullanır diyolar. Biz de ondan sonra değiştiririz diye düşündük. Bizim de yanımıza bi beşik daha gerekicek galiba
@Dedeva sezeryansa ve kisa suee gectiyse acaba eski dikisler mi dedim ama degilmis :)
evet ben aldim.
biz komple takim aldik. 3 kapili dolap sifonyer ve buyuyen karyola. yeriniz musaitse 3 kapili almanizda fayda var. ufak gorunuyorlar ama cok fazla ivir zivir esya var. bir de tabi eger 2-3 sene sonra tekrar oda yenilemeyi dusunmuyorsaniz :)
ha bir de bizim besik sallanmiyor. oyle tercih ettik.
kızlar buarada hastanenizden doğum fiyatı alanınız oldu mu?
ben cumartesi günü gittiğimde sormuştum yazmayı unuttum size,
Avrasya Hospital(Z.burnu)
normal doğum 1.300 tl
sezeryan doğum 1.900 tl
Bizim yatak odamız büyük olduğundan yanımıza kurduracagiz büyüyen karyolayi. İlk 6 ay aynı odada uyumayı öneriyorlar hem psikolojik açıdan hem de güvenlik açısından.
yani bilemiyorum tabi ilk bebegimiz olacak. her bebek farkli. ama sanki bana durmayacak cocuk sallasan da durmaz gibi geliyor nedense. o yuzden hic sanki sallamadan uyumayacak gibi dusunmedim. ozellikle de sallanan almadik. biz yatak odamiza park yatak koyacagiz. gunduzleri odasinda yatirmayi dusunuyorum ama bakalim, geceleri yanimizda olur. insallah uysal bi bebek olur :)
Bizim yatak odamız büyük olduğundan yanımıza kurduracagiz büyüyen karyolayi. İlk 6 ay aynı odada uyumayı öneriyorlar hem psikolojik açıdan hem de güvenlik açısından.
yani bilemiyorum tabi ilk bebegimiz olacak. her bebek farkli. ama sanki bana durmayacak cocuk sallasan da durmaz gibi geliyor nedense. o yuzden hic sanki sallamadan uyumayacak gibi dusunmedim. ozellikle de sallanan almadik. biz yatak odamiza park yatak koyacagiz. gunduzleri odasinda yatirmayi dusunuyorum ama bakalim, geceleri yanimizda olur. insallah uysal bi bebek olur :)
Cnm ilk çocukta ediliyor,, yani o kadar zor değil,, detay gibi görünen şeyler el alışkanlığına dönüşüyor hemen... ama tabi şimdi bi yandan kız bi yandan bebek, ben de o kadar titizlenebilir miyim bilmiyorum :)) yalnız tabi sürekli bi baskı oluşturuyo üstünde insanlar, işte yapma çocuk dediğin mikrop da alıcak kıvır zıvır bir sürü kulaktan duyma laf; onlara aldırmamayı öğrendim. Hepsi için tek ve özet bi cümlem vardı : "dünyayı yeterince kirlettik, ben ne kadar dikkat edersem edeyim o zaten fazlasıyla mikrop alıyor..." bi de tabi çocuk bu düşe kalka büyücek, yürüsün de görürsün klasiği var ki en nefret ettiğim ikinci müdaheledir, onun için de "her dakika ağzı burnu dizleri yara içinde gezmicek benim çocuğum, büyüsün de siz de görürsünüz ben de inşallah" diyordum, zira büyüdü ve gördük ki yarasız beresiz de yetişebiliyormuş bebekler :) kısacası elbette kusursuz anne olamayız, ama burada yazan her anne için en az kendim kadar eminim ki çocuğu perişan halde büyüyen annelerden de olmayacağız asla :)
Almisken tam ortopedik alirim heralde canim rahat etsin bebisler :):) offf besik konusunda cok kararsizim hazirda var bi park yataqim ama napsam bilemedim yinede buyuyen karyola besikten alsammi cok kararsizim
Teşekkür ederim tabiki alanların da fikirlerini merak ediyorum. Ben de üçkapılı dolap ve büyüyen karyoladan yanayım beğendiğim iki model arasında kaldım bir sallanır diğeri sabit. Peki ilk zamanları da ordamı yatırmayı düşünüyosunuz. Yanınıza alıcakmısınız
İlk zamanlar park yatakta yatak odamda yatıracağım ama eğer şartlar uygun olursa erken ayırmayı istiyorum o zaman yatağına geçireceğim. Büyüyen karyolaların altında yavru yatak olanları da oluyor. eğer başka bir yatak almıycaksan sen de orayı kullanabilirsin bebeğin yanında olmak için.