2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet yerimiz müsait biz de o şekilde takım düşünüyoruz. Kimileri bana sallanmasa mümkün değil başedemezsin dediği için çok kararsız aldım

Ben
kızlar buarada hastanenizden doğum fiyatı alanınız oldu mu?
ben cumartesi günü gittiğimde sormuştum yazmayı unuttum size,
Avrasya Hospital(Z.burnu)
normal doğum 1.300 tl
sezeryan doğum 1.900 tl
medicana Avcılar'a sormuştum sanırım normal 1500₺ sezeryan 1850₺ civarıydı

ev tipi ana kucagin nasil canim? kurulu mu,pakette mi?
Pakette şu an canım ama şundan aldık

Çok teşekkür ederim. Peki siz ilk zamanlar yanınızda mı odada mı uyutucaksınız.
Bizim yatak odamız büyük olduğundan yanımıza kurduracagiz büyüyen karyolayi. İlk 6 ay aynı odada uyumayı öneriyorlar hem psikolojik açıdan hem de güvenlik açısından.

Evet yerimiz müsait biz de o şekilde takım düşünüyoruz. Kimileri bana sallanmasa mümkün değil başedemezsin dediği için çok kararsız aldım
yani bilemiyorum tabi ilk bebegimiz olacak. her bebek farkli. ama sanki bana durmayacak cocuk sallasan da durmaz gibi geliyor nedense. o yuzden hic sanki sallamadan uyumayacak gibi dusunmedim. ozellikle de sallanan almadik. biz yatak odamiza park yatak koyacagiz. gunduzleri odasinda yatirmayi dusunuyorum ama bakalim, geceleri yanimizda olur. insallah uysal bi bebek olur :)

inşallah tabiki :) teşekkürler

Çok geçmiş olsun, ben o kadar dikkat edeceğim mi acaba yaa, bunlar mühim meseleler aslında

Cnm ilk çocukta ediliyor,, yani o kadar zor değil,, detay gibi görünen şeyler el alışkanlığına dönüşüyor hemen... ama tabi şimdi bi yandan kız bi yandan bebek, ben de o kadar titizlenebilir miyim bilmiyorum :)) yalnız tabi sürekli bi baskı oluşturuyo üstünde insanlar, işte yapma çocuk dediğin mikrop da alıcak kıvır zıvır bir sürü kulaktan duyma laf; onlara aldırmamayı öğrendim. Hepsi için tek ve özet bi cümlem vardı : "dünyayı yeterince kirlettik, ben ne kadar dikkat edersem edeyim o zaten fazlasıyla mikrop alıyor..." bi de tabi çocuk bu düşe kalka büyücek, yürüsün de görürsün klasiği var ki en nefret ettiğim ikinci müdaheledir, onun için de "her dakika ağzı burnu dizleri yara içinde gezmicek benim çocuğum, büyüsün de siz de görürsünüz ben de inşallah" diyordum, zira büyüdü ve gördük ki yarasız beresiz de yetişebiliyormuş bebekler :) kısacası elbette kusursuz anne olamayız, ama burada yazan her anne için en az kendim kadar eminim ki çocuğu perişan halde büyüyen annelerden de olmayacağız asla :)

Çok tatlıymış iyi günlerde kullanın. Benim de büyük aslında ben de alabilirim odaya. Çok yardımcı oldunuz kafamda oturdu bi çok şey

Almisken tam ortopedik alirim heralde canim rahat etsin bebisler :):) offf besik konusunda cok kararsizim hazirda var bi park yataqim ama napsam bilemedim yinede buyuyen karyola besikten alsammi cok kararsizim
Kuzum ben bebeğe tam ortopedik almıyoruz diye hatırlıyorum ya.. hatta eminim sanırım

markasi prego mu,tam okuyamadim canim.
Evet canım prego gaby diye geçiyor model olarak

Çok tatlıymış iyi günlerde kullanın. Benim de büyük aslında ben de alabilirim odaya. Çok yardımcı oldunuz kafamda oturdu bi çok şey
Teşekkürler:) İnşallah yardımcı oĺabilmisizdir. Gerçekten zor bunlara karar vermek çünkü bilinmezlik çoğu şey bebekle ilgili:))

Evet canım prego gaby diye geçiyor model olarak

Teşekkürler:) İnşallah yardımcı oĺabilmisizdir. Gerçekten zor bunlara karar vermek çünkü bilinmezlik çoğu şey bebekle ilgili:))

arabalarla birlikte aldigimiz anakucaklarinda 2 3 saatten fazla yatirmayin deniyor ya,bunlarda oyle bir sey yok sanirim.

İlk zamanlar park yatakta yatak odamda yatıracağım ama eğer şartlar uygun olursa erken ayırmayı istiyorum o zaman yatağına geçireceğim. Büyüyen karyolaların altında yavru yatak olanları da oluyor. eğer başka bir yatak almıycaksan sen de orayı kullanabilirsin bebeğin yanında olmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…