2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ben hala terlik bulamadim ya. kapali puflardan istemiyorum piserim o sicakta. daha sonra disarda giyebilecegim bisey bakiyorum. birkenstocklara bile baktim ama cok rahatsizlar ben sevemedim nedense, her giyen pek memnun.

eve geldim yorulmusum oturdum biraz dinlendim. yemek yapmam lazim cok zor geliyor yaaa

Aynen canım ben de halılar ve temizliği bayramdan sonra halledicem. Ütü ve yıkama biraz zaman alacak gibi, daha hastane için gecelik falan, ıvır zıvır alışverişi bir sürü iş var dediğin gibi. Hallederiz, onlar vakitli gelirse vaktimiz var aslında. Bana da nedense senin gibi 37de çıkıp kısa süre sonra doğum olacak gibi geliyor ama en hayırlısı, en sağlıklısı olsun bizim ve bebeklerimiz için inşallah

Ayyy maşallah çok tatlı bebişin gelişimide çok güzel sağlıkla gelsin inşallah
sagol canim, amin insallah canim hepimizinki

ben sadece tuvalet temizliginde kullaniyorum camasir suyunu. bir de balkon :)) bulasik makinesinde de parlatici yerine uzun zamandir sirke kullaniyorum. patlatici kullanirken bardaklar kopuruyordu su doldururken

evet ücretli izinden düşüyor. hatta şu an hasta olup rapor alsak, kışın mesela kar tatili oluyor ya onlar vs hepsi 32den sonra ücretli izinden düşüyor.. rapor alma yani sakın :)
Canım ben onu doktora sordum raporu alırken kadın Doğum dışında bölümlerden alırsan sıkıntı olmaz sadece kadın Doğum raporu işi değiştirir dedi

aminn canımm inşallah,aynen bir baktığında çok zaman var diyoruz sonra bir bakıyoruz yapılıcaklara ayy nasıl yetişicem diyoruzz,37 den sonra gelsinler sıkıntı olmaz canım kısmetse,buarada ben geceliği pazardan 20 tl ye aldım :))) atarım şimdi resmini

Teşekkür ederim bir de onu deneyeyim bakayım nasılmış

Cnm birkenstock sitede giyeyim diye almış eşim bana, ilk giydim çok rahatsız geldi,,, sonra bi yürüdüm falan acaip rahat geldi :)) ben de anlamadım :) havlu terlik pişirmez bu arada, pamuk olduğu için rahat edersin. Ben de hiç sevmem yazın çorap terlik vs ama tatilde falan da havlu seviyorum serin tuttuğu için :)

Canım ben onu doktora sordum raporu alırken kadın Doğum dışında bölümlerden alırsan sıkıntı olmaz sadece kadın Doğum raporu işi değiştirir dedi
yok tatlım yanlış söylemiş dinleme sen onu yakma iznini :) izne çıkan arkadaşıma böyle söyledi personel daha yeni.. ama tekrar soracağım senin için

Son düzenleme:

annen ya da kayinvaliden varsa yemege gidin

bunları da tanesi 12,5 tl ye aldım kızıma,alt üst takım

Ay canım hepsi çok güzel ya, valla çok zevklisin. Kız kıyafetleri daha süslü püslü oluyor, göze daha hoş geliyor bir de :) 2 takımına da geceliğine de bayıldım. Bu akşam da bizim orda semt pazarı var, ben de uğrıcam bunları gördükten sonra :)

herkeste onlardan var hakikaten,demekki memnunlar. ben de gecen gun denedim parmak arasi olanlardan. tabanlari yakar mi emin olamadim,almadim.

Adıyla yaşasın küçük adam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…