dimi,benzerler inşallahh canımayy iş konusunda inşallahh herşey gönlüne göre olurr aynen bende ewde anca son hazırlıkları yapıcam canım eksikleri gözden geçiricem,kıyafetler yıkanıp ütülenecek,oğlana wc eğitimi,halıları yıkamaya vericem,temizlik için birini ayarlıyacam oyy çokk iş war ,hepsi zamanında gelsin bebişlerin erkenden süpriz yapmasınlar bize :)) ben oğlumda 37 de doğum iznine çıkıp 5 gün sonra doğum yapmıştım canım planlıydı tabi doğum :))
sagol canim, amin insallah canim hepimizinkiAyyy maşallah çok tatlı bebişin gelişimide çok güzel sağlıkla gelsin inşallah
arch2401 G gunesli gunler kızlar alakasız olucak ama bulaşık makinesi için de jel deterjan kullanmaya çalışın. Tablet deterjanlar yeterince çözünmediği ve durulanmadığı için çok ciddi hasarlara sebep oluyor sağlık açısından. Bir de en azından bebekten sonra çamaşır suyunu mutlaka kesin.
Canım ben onu doktora sordum raporu alırken kadın Doğum dışında bölümlerden alırsan sıkıntı olmaz sadece kadın Doğum raporu işi değiştirir dedievet ücretli izinden düşüyor. hatta şu an hasta olup rapor alsak, kışın mesela kar tatili oluyor ya onlar vs hepsi 32den sonra ücretli izinden düşüyor.. rapor alma yani sakın :)
aminn canımm inşallah,aynen bir baktığında çok zaman var diyoruz sonra bir bakıyoruz yapılıcaklara ayy nasıl yetişicem diyoruzz,37 den sonra gelsinler sıkıntı olmaz canım kısmetse,buarada ben geceliği pazardan 20 tl ye aldım :))) atarım şimdi resminiAynen canım ben de halılar ve temizliği bayramdan sonra halledicem. Ütü ve yıkama biraz zaman alacak gibi, daha hastane için gecelik falan, ıvır zıvır alışverişi bir sürü iş var dediğin gibi. Hallederiz, onlar vakitli gelirse vaktimiz var aslında. Bana da nedense senin gibi 37de çıkıp kısa süre sonra doğum olacak gibi geliyor ama en hayırlısı, en sağlıklısı olsun bizim ve bebeklerimiz için inşallah
Teşekkür ederim bir de onu deneyeyim bakayım nasılmışFinish jel hepsi 1 arada var, onu kullanıyorum uzun zamandır cnm. Gözle kalıntı görmesek bile malesef güvenli değil tabletler,,,o dışı kaplı olan poşetler de öyle... tabi bunlar da kimyasal neticede ama şu an için önerilen sıvı yahut jel olması. Bir arkadaşımızın yeğeninde bazı belirtilerden dolayı lösemi şüphesi oluşmuştu da bir ara, kendi de hemşire,, doktora neden bu kadar çok görülüyor vs diye sorunca bunu söylemiş mesela, tablet deterjanların kalıntılarının dahi çok ciddi tehlikesi olduğuna inanıyoruz diye.. biz de konu komşu töbe ettik o zaman korkudan
ben hala terlik bulamadim ya. kapali puflardan istemiyorum piserim o sicakta. daha sonra disarda giyebilecegim bisey bakiyorum. birkenstocklara bile baktim ama cok rahatsizlar ben sevemedim nedense, her giyen pek memnun.
eve geldim yorulmusum oturdum biraz dinlendim. yemek yapmam lazim cok zor geliyor yaaa
Rica ederim cnm, bereketli de geliyor bu bana nedense. Bir de parlatıcı koymaya gerek kalmıyor.Teşekkür ederim bir de onu deneyeyim bakayım nasılmış
Ben kesin vazgeçer diyordum aslındaEvet canim kararli keske qitmese ona cok ihtiyacim olacak ilk bebeqim yani tecrubem olsada onlar kadar olamazdun pasaportu falan qeldi bi vize onayi kaldi bu ayin sonuna belli olacak qidip qitmeyeceqi
Saol canım, meyveyi baya fazla tüketiyorum, devam ediyorum.
yok tatlım yanlış söylemiş dinleme sen onu yakma iznini :) izne çıkan arkadaşıma böyle söyledi personel daha yeni.. ama tekrar soracağım senin içinCanım ben onu doktora sordum raporu alırken kadın Doğum dışında bölümlerden alırsan sıkıntı olmaz sadece kadın Doğum raporu işi değiştirir dedi
Dedim ama onu da annem kabul etmedi illa çikolatanın üzerinde ismi olsun istiyor kadıncağız:) canınız çekmesin ama Belçika'dan gelecekti canımhoşgeldin bebek yazdırsaydın ya bu fırsat kaçırılır mı Almanya dan mı gelecekti hmmm :)
ben hala terlik bulamadim ya. kapali puflardan istemiyorum piserim o sicakta. daha sonra disarda giyebilecegim bisey bakiyorum. birkenstocklara bile baktim ama cok rahatsizlar ben sevemedim nedense, her giyen pek memnun.
eve geldim yorulmusum oturdum biraz dinlendim. yemek yapmam lazim cok zor geliyor yaaa
bunları da tanesi 12,5 tl ye aldım kızıma,alt üst takım
Masallah kuzucugakizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Adıyla yaşasın küçük adam canımbizim de sadece hali ve perde desenli, hatta ikisi takim degil ayri telden caliyor. perde korsanli, halimizda da uzay mekigi gezegenler falan varona ragmen bogmadi. seninki de guzel olur bence.
gule gule kullan canim.
park yatak icin satilan ince pamuk yataklardan aldik biz.
yok valla masallah sismemis hakikaten :)
size de masallah canim :)
ah yerim ben o yanaklari
sagol teyzesi
umarim :)))
biz baris koyacagiz insallah. ben can falan olabilir dedim basta ama esim istemedi. ortak kararimiz baris :)
bu arada ayak sismesi bende de oluyor. ozellikle de ayaklarimi uzatip oturmazsam. hareketsizlikten de oluyor. su tuketiminin yeterli olup olmadigini da idrar renginden anlayabilirsin, acik sari beyaza yakin olmali. bardak bardak sayip kac litre diye hesaplamana gerek yok
ahahah guldurdunsagol evhamli teyze
çektiiiii çektiiiiii artık çok geç :):):)Dedim ama onu da annem kabul etmedi illa çikolatanın üzerinde ismi olsun istiyor kadıncağız:) canınız çekmesin ama Belçika'dan gelecekti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?