çok sağol canım inşallahhGüzel günlerde giyiyin hepsini canım.
biz doğduktan bir hafta sonra verdi yine almadı, bebekten bebeğe değişiyor sanırım bu durum,emzik almayan bebek almıyor :))Kızlar emzik olarak ne tavsiye edersiniz.ne zaman verelim.ben ilk çocuğuma 3.ayında verdim almadı.çok sıkıntı çektim.şimdi karar veremedim ne alsam.en kolay nasıl alıştırabilirim.
Kızlar perde alacağım bebeğin odasına ama karar veremedim. Sadece yatağı pembe dolabı, şifonyeri, kitaplığı ve oyuncak dolabı beyaz. Bir de minik masa ve sandalyesi pembe.
Halısı şuydu;
Eki Görüntüle 2009457
Perde de bunu eşimle çok beğendik ama tek renk mi alsak yoksa bu mu bilemedik boğar mı sizce? Duvarlar düz beyaz olacak.
Eki Görüntüle 2009456
bu hangi sitede ? çok güzelmişBak sana baykuslu perde buldum:)
biz doğduktan bir hafta sonra verdi yine almadı, bebekten bebeğe değişiyor sanırım bu durum,emzik almayan bebek almıyor :))
inşallahh :)İnşallah alırlar bu sefer.arkadaşımdan biliyorum çok büyük rahatlık.
Ne kadar cici şeyler ya, gecelik de çok tatlıymış. Fiyatlar da gayet makul. Güle güle kullanın inşallah:)
bunları da tanesi 12,5 tl ye aldım kızıma,alt üst takım
bencede yanlış benim haftaya son zaten inşallah gerek kalmayacak rapora da yine de sorduk alıp riske etmeye gerek Yok çalışabiliri 37. Haftaya kadar aldım yaz tatili diye atılmıyor galiba ama atan da var inşallah atar müdürüm ya :)yok tatlım yanlış söylemiş dinleme sen onu yakma iznini :) izne çıkan arkadaşıma böyle söyledi personel daha yeni.. ama tekrar soracağım senin için
çok teşekkür ederimNe kadar cici şeyler ya, gecelik de çok tatlıymış. Fiyatlar da gayet makul. Güle güle kullanın inşallah:)
Walla ben 36 dan sonra baslicam aqdaya tekrar :)kızlar ağda işini nasıl hallediyorsunuz,kuaföre giden var mı?
Yok cnm olur mu öyle şey,, birbirimize sormak için buradayız :) hizmetin doktoru misal bize her gün yıkayın göbeği düşene kadar dedi, kendi doktorumuz neden yıkadınız tabi ki düşmez göbek, yıkamayın artık dedi... mama için sütün yeterli verirsen de kaşıkla ver dedi, doktorumuz bu çocuğun ağzı kurumuş açlıktan, sütün artana kadar mama vericeksin dr brownsla, asıl kaşığa alışırsa meme emmez dedi.. daha bir sürü şey.. bi tek içme suyuyla yıkama konusunda hemfikirdiler, öyle söyleyeyim :) Biz Bakırköyde İstanbul Pediatri kliniğine gidiyoruz cnm, başka her konuda fikirlere açığım ama inan doktorumuzu hiçbi güç değiştirtemez bana,,, o kadar şiddetle tavsiye ederim yani :) zaten genel olarak tıpla alakalı kime sorduysak gözünüz kapalı devam edin dedi.. kliniğin iki doktoru da titizliği, teşhiste hiç yanılmaması ve tedavi sürecini çok iyi bilmesi açısından herkesin çok başarılı bulduğu hekimler. Ben hiçbir doktoru kötülemeyi sevmem ama çocuklarda teşhisi doğru koyabilmek çok önemli; acilen Acıbadem Hastanesine gittik bir gece, çocuk o zaman yeni yeni dillenmiş, karnını gösterip acıyo diyo, doktor orta kulak iltihabı dedi gönderdi. Kusuyo diyorum iltihaptan diyor.. ertesi sabah içimiz rahat etmediği için Yıldıray beye gittik, aynı bulguları tarif ettim, kulak tertemiz, sıkıntı da büyük ihtimal dizenteri ama tahlil yapalım dedi; nitekim dizanteri çıktı.. diğerine kalsa boşuna antibiyotik kullanıcaktık, maflor vs almadığımız için de ishal ve kusma artıp deli gibi su kaybedicekti... biz de ne zormuş bu kulak iltihabı diye diye perişan olucaktık..:) bu anlamda ailemizin ve arkadaşlarımızın onlarca benzer örneği olduğu için kitle halinde kendilerine koşturmaya devam ediyoruz yani :)Hizmetin çocuk doktorları konusunda bir iki kişi daha aynı şeyi söyledi hakikaten. Biz çocuk doktoru da edinmedik daha, ilkinden tecrübelesin sen, kimdi doktorunuz memnun muydunuz ve neredeydi ? Ne çok sordum dimi canım
Ben yüzüklerimi 27. haftada çıkardım bekar gibi takılıyorum tabii koca göbeğimle zaten kimsenin dikkatini çekmeyeceğim için de eşimin içi rahat :) Neyse az kaldı artık. Biraz daha ödem toplarız doğumdan sonra gider hepsi.
english home'dan almıştım daha önce kışın giyiyordum evde. çorapsız giydiğim zaman çok terletiyor ayaklarımı ıslak ıslak oluyor bu sefer o yüzden hoşuma gitmiyor yazın onlar. bi de zaten ayakları yanan bi tipim. hastanede iyice afakanlar basmasınCnm birkenstock sitede giyeyim diye almış eşim bana, ilk giydim çok rahatsız geldi,,, sonra bi yürüdüm falan acaip rahat geldi :)) ben de anlamadım :) havlu terlik pişirmez bu arada, pamuk olduğu için rahat edersin. Ben de hiç sevmem yazın çorap terlik vs ama tatilde falan da havlu seviyorum serin tuttuğu için :)
iyi günlerde giysin pıtırcık çok güzeller.
bunları da tanesi 12,5 tl ye aldım kızıma,alt üst takım
ah anam yanımda olaydı çoktan o yemekler hazırdı ya da çağırmıştıannen ya da kayinvaliden varsa yemege gidin
teşekkürlerr.Masallah kuzucuga
yakmaz ama terleyince nasıl olur bilemedim mantar taban. A AysheDuru cevap versin buna :) boyuyor mu acep?herkeste onlardan var hakikaten,demekki memnunlar. ben de gecen gun denedim parmak arasi olanlardan. tabanlari yakar mi emin olamadim,almadim.
amin inşallah canım sağolAdıyla yaşasın küçük adam canım
bizimkinin dudaklar da öyle, başka bi foto daha verdi sylvester stallone gibi buruşturmuş bide memnuniyetsiz bi ifadeMaşallah ne güzel bir yüzü var, Allah nazardan saklasın :)
Bizimkinin de dudakları kocamandı son kontrolde, şiş dudak bir şeydi :)
Ben de geçen gün öyle bir terlik aldım, hastane niyetiyle aldım ama hastanede giyilir mi bilmiyorum ama üzerinde iki parmak kalınlığında 2 kot şerit olan alçak bir terlik, rahat gibi görünüyor muhtemelen bunu giyeceğim. Ben de giyemiyorum havlu terlikleri, sevemiyorum hislerini :)
Bir de parmak arası düşünenler için bir ön uyarı, herkes ayaklarınız üşür diyor, çorap giyerseniz parmak arası giyemezsiniz, ben o yüzden vazgeçtim parmak arası terlikten. Terlik seçerken aklınızda bulunsun.
Oyyy masallaahh:) bu fotoları gördükce heyecan basıyor valla
Kesinlikle çok rahat canım ben ilk oğlumdada e bebekten almıştım kurtarıcı ürün
english home'dan almıştım daha önce kışın giyiyordum evde. çorapsız giydiğim zaman çok terletiyor ayaklarımı ıslak ıslak oluyor bu sefer o yüzden hoşuma gitmiyor yazın onlar. bi de zaten ayakları yanan bi tipim. hastanede iyice afakanlar basmasınbirkenstock da tipi güzel de parmak arası acıttı benim parmağımı o yüzden rahat edemedim. düz olanlarına baktım. onda da o gün pantolon vardı üzerimde pacalarını katladım fikir versin diye. boyacı gibi hissettim kendimi., almadan çıktım
ah anam yanımda olaydı çoktan o yemekler hazırdı ya da çağırmıştıbizim ailelerimiz şehir dışındalar öyle bi şansım yok malesef :) gerçi bursa'ya anneme gitmek evden çıkıp kadıköye gitmemden farksız oldu artık
teşekkürlerr.
yakmaz ama terleyince nasıl olur bilemedim mantar taban. A AysheDuru cevap versin buna :) boyuyor mu acep?
amin inşallah canım sağol
bizimkinin dudaklar da öyle, başka bi foto daha verdi sylvester stallone gibi buruşturmuş bide memnuniyetsiz bi ifade
doğum odası nasıldır bilmiyorum ama ameliyathane çok soğuk oluyor o yüzden ayaklar üşür diyorlar, yoksa başka bir sebebi olduğunu sanmıyorum. normal doğumda da muhtemelen steril bir ortam olsun diye doğum odası da soğuktur. e tabi bide çatal var, ayaklar havada falan. ayakların üşümesi bundan diye tahmin ediyorum ben. bir kaç saate bir şey kalmaz ısınır ağustos sıcağında çorabı giydin mi :) e zaten o ilk bir kaç saati de yatakta geçireceğimiz için parmak arası da yine sorun olmaz diye düşünmekteyim :)
sorma ya
sağol teyzesiienglish home'dan almıştım daha önce kışın giyiyordum evde. çorapsız giydiğim zaman çok terletiyor ayaklarımı ıslak ıslak oluyor bu sefer o yüzden hoşuma gitmiyor yazın onlar. bi de zaten ayakları yanan bi tipim. hastanede iyice afakanlar basmasınbirkenstock da tipi güzel de parmak arası acıttı benim parmağımı o yüzden rahat edemedim. düz olanlarına baktım. onda da o gün pantolon vardı üzerimde pacalarını katladım fikir versin diye. boyacı gibi hissettim kendimi., almadan çıktım
ah anam yanımda olaydı çoktan o yemekler hazırdı ya da çağırmıştıbizim ailelerimiz şehir dışındalar öyle bi şansım yok malesef :) gerçi bursa'ya anneme gitmek evden çıkıp kadıköye gitmemden farksız oldu artık
teşekkürlerr.
yakmaz ama terleyince nasıl olur bilemedim mantar taban. A AysheDuru cevap versin buna :) boyuyor mu acep?
amin inşallah canım sağol
bizimkinin dudaklar da öyle, başka bi foto daha verdi sylvester stallone gibi buruşturmuş bide memnuniyetsiz bi ifade
doğum odası nasıldır bilmiyorum ama ameliyathane çok soğuk oluyor o yüzden ayaklar üşür diyorlar, yoksa başka bir sebebi olduğunu sanmıyorum. normal doğumda da muhtemelen steril bir ortam olsun diye doğum odası da soğuktur. e tabi bide çatal var, ayaklar havada falan. ayakların üşümesi bundan diye tahmin ediyorum ben. bir kaç saate bir şey kalmaz ısınır ağustos sıcağında çorabı giydin mi :) e zaten o ilk bir kaç saati de yatakta geçireceğimiz için parmak arası da yine sorun olmaz diye düşünmekteyim :)
sorma ya
çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?