- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Maşallah ne güzel bir yüzü var, Allah nazardan saklasın :)kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Ben de baskısını sonradan yaptırırsınız diyecektim ama isim çikolatanın üzerinde olacakmış, kısmet tabi bazı şeyler :)Yok anacım adsız kaldı çocukiki isim düşünüyoruz ilk ismi Muhammed olacak inşallah ama ikincisine hala karar verebilmiş değiliz. İsmi henüz netleşmediği için çoğu fırsatı kaçırıyoruz valla:) geçenlerde annem ismine karar verdiniz mi ona göre çikolata yaptırıcam dedi isim belli olmadığı için kaçırdık fırsatı yoksa yurtdışından gelicekti çikolatalarımız
Siz karar verdiniz mi kopya çekeyim biraz:)
Bebeğin odasında biraz rengin hiç de lafı olmaz bence, çok güzel olur. Halına bayıldım bu arada, güle güle kullanın :)Biz de beğendik ama genelde bebe odaları beyaz ağırlıklı olunca çok mu renk var diye de düşünmeden edemedik. Sağol canım yorumun için.
ben hala terlik bulamadim ya. kapali puflardan istemiyorum piserim o sicakta. daha sonra disarda giyebilecegim bisey bakiyorum. birkenstocklara bile baktim ama cok rahatsizlar ben sevemedim nedense, her giyen pek memnun.
eve geldim yorulmusum oturdum biraz dinlendim. yemek yapmam lazim cok zor geliyor yaaa
Çok güzeller canım güle güle kullanın analı kızlı inşallah
bunları da tanesi 12,5 tl ye aldım kızıma,alt üst takım
Çok güzeller canım güle güle kullanın analı kızlı inşallah
çok teşekkür ederim canımm benimAy canım hepsi çok güzel ya, valla çok zevklisin. Kız kıyafetleri daha süslü püslü oluyor, göze daha hoş geliyor bir de :) 2 takımına da geceliğine de bayıldım. Bu akşam da bizim orda semt pazarı var, ben de uğrıcam bunları gördükten sonra :)
Kesinlikle çok rahat canım ben ilk oğlumdada e bebekten almıştım kurtarıcı ürünHiç görmemiştim orada, saol cnm :) ebebeğe girince kafa kalmıyor bende.. ilkinde annem dikmişti bir sürü ama çoğu şeyi sakladığım halde onları bırakmamışım.. bu sıcakta değmez uğraşmasına diye düşündüm... çok rahat oluyor ağız bezleri, ellerini boynunu boğumlarını falan da sürekli onlarla siliyodum ben :)
çok sağol canım teşekkür ederizzz,inşallah hepimize nasip olsun aldıklarımızı kullanmakÇok güzeller canım güle güle kullanın analı kızlı inşallah
Ya niye erkek bebişlere de böyle güzel şeyler yapmıyorlar:)kızlarda çeşit daha fazla garibim erkekler 1-0 geride başlıyorlar:)
bu arada hangi pazardan aldın geceliği bende düşünebilirim:)
Allah yardımcın olsun kardeşşşşYani dusun bide bana diyoya biliyolar ben pimpirikli bi insanim hala inada soyler qibiker doqumdan sonra bide orda kalacam nasil olacak kafayi yemeden ewime qelebilecemmi bilmiyorum
çektiiiii çektiiiiii artık çok geç :):):)
Ben yüzüklerimi 27. haftada çıkardım bekar gibi takılıyorum tabii koca göbeğimle zaten kimsenin dikkatini çekmeyeceğim için de eşimin içi rahat :) Neyse az kaldı artık. Biraz daha ödem toplarız doğumdan sonra gider hepsi.:))) ben de daha geçen hafta alyansımı bi numara büyüttürdüm eşime ve dün sabaha karşı elimde acıyla uyanıp zorla çıkardım. Parmaklar dolma gibi gerçekten. Utanıyorum artık söylemeye de, alyanssız da garip hissediyorum kendimi,,, orta parmağıma taktığım alakasız bi yüzük vardı, sol elin yüzük parmağına terfi ettirdim kendisini :)
Canim ben ikisinidee aldim veee kesinlikle ilk zamanlar siyah olan düz model çoook rahat hem daha hafif hemde bebegi koyup tasimasi bana daha kolay gelmisti. Biraz eski usul gibi geliyo ama inan nereye gitsem jendim elimde rahatca tutabildim ve onda uzun süre cok rahat yattı. Eşim olmadan diğerini hic kullanamadim bana agir geldi. Arabada çok rahat sadece bazende evde salladim o kadar
@Mutlu Mercimek yaa bence cook seker:) çok güzell bende düsünebilirim bunuNe diye bogsun ki bence çok güzel perdeler canım
Evet cnm o da içinde, toplam fiyat bu. yarısı doktor anladığım kadarıyla. Normal oda 5400, suit oda 6000 dediler. Çok rahat etmiştik biz suit odayla, yine öyle seçtik o yüzden. Hastane güZel, tavsiye ederim; sadece çocuk doktorunun bazı söyledikleri bizim çocuk doktorumuzla uyuşmadı pek; o yüzden başka doktora devam edicekseniz kafanızı karıştırmayıp doğumdan sonra direk ona gidin derim :)
Bende cok sükür sisme olmadı,yuzuklerını cıkartan büyüten annelerimizi okudum,ben hala rahat takıp cıkartıyorumKızlar merhaba, hayırlı cumalar
İki üç gündür ayaklarım çok şişmeye başladı, sizde de var mı bu durum?
Tesekkur ederim cnm. Ben de prof bey gibi dusunuyorum. Guzel bir isim koyduk gitti :) cok incesinarch2401 şuan tv yi izlerken mustafa karataş diye bir prof var irem ismi konulabilecek güzel isimlerden diye bahsetti :) etrafın düşüncesini çok önemsemediğini biliyorum bu konuda ama yine de duyunca sana da söylemek istedim :)
kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
çok teşekkür ederimmGüzel günlerde giyiiiiinn :)
Güzel günlerde giyiyin hepsini canım.çok teşekkür ederim canımm benimewet kız çocuklarının böyle bir awantajı var sanırım ama erkekler içinde çook güzel modeller war,ben oğlum olacağı zaman hep gözüm kız kıyafetlerine gidiyordu, yaa diyordum ne kadar güzel ve cok model war,şimidede kızım olucak erkek bebek kıyafetleri daha çok gözüme takılır oldu oğlumda böyle modeller yoktu diyorum,bende mi sorun var anlıyamadım, ama ağustos annelerinde zevksiz birini görmedim,hepimizin maşallahı var walla mutlaka uğramalısın,bence herkes bir kere pazara gitsin :)) lohusa takımları da 100 tl den başlıyordu,güzelde modeller vardı,ben oğlumda giydiğim takımı tekrar giyicem beyaz renk olduğu için ekstra para vermiyim dedim ona,çünkü sadece hastanede foto çekilirken giymiştim sonra kaldırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?