2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok 2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Maşallah ne güzel bir yüzü var, Allah nazardan saklasın :)
Bizimkinin de dudakları kocamandı son kontrolde, şiş dudak bir şeydi :)

Ben de baskısını sonradan yaptırırsınız diyecektim ama isim çikolatanın üzerinde olacakmış, kısmet tabi bazı şeyler :)

Biz de beğendik ama genelde bebe odaları beyaz ağırlıklı olunca çok mu renk var diye de düşünmeden edemedik. Sağol canım yorumun için.
Bebeğin odasında biraz rengin hiç de lafı olmaz bence, çok güzel olur. Halına bayıldım bu arada, güle güle kullanın :)

Ben de geçen gün öyle bir terlik aldım, hastane niyetiyle aldım ama hastanede giyilir mi bilmiyorum ama üzerinde iki parmak kalınlığında 2 kot şerit olan alçak bir terlik, rahat gibi görünüyor muhtemelen bunu giyeceğim. Ben de giyemiyorum havlu terlikleri, sevemiyorum hislerini :)

Bir de parmak arası düşünenler için bir ön uyarı, herkes ayaklarınız üşür diyor, çorap giyerseniz parmak arası giyemezsiniz, ben o yüzden vazgeçtim parmak arası terlikten. Terlik seçerken aklınızda bulunsun.

bunları da tanesi 12,5 tl ye aldım kızıma,alt üst takım

Çok güzeller canım güle güle kullanın analı kızlı inşallah
Ya niye erkek bebişlere de böyle güzel şeyler yapmıyorlar:)kızlarda çeşit daha fazla garibim erkekler 1-0 geride başlıyorlar:)
bu arada hangi pazardan aldın geceliği bende düşünebilirim:)

bunları da tanesi 12,5 tl ye aldım kızıma,alt üst takım

Çok güzeller canım güle güle kullanın analı kızlı inşallah
Ya niye erkek bebişlere de böyle güzel şeyler yapmıyorlar:)kızlarda çeşit daha fazla garibim erkekler 1-0 geride başlıyorlar:)
bu arada hangi pazardan aldın geceliği bende düşünebilirim:)

çok teşekkür ederim canımm benim ewet kız çocuklarının böyle bir awantajı var sanırım ama erkekler içinde çook güzel modeller war,ben oğlum olacağı zaman hep gözüm kız kıyafetlerine gidiyordu, yaa diyordum ne kadar güzel ve cok model war,şimidede kızım olucak erkek bebek kıyafetleri daha çok gözüme takılır olduoğlumda böyle modeller yoktu diyorum,bende mi sorun var anlıyamadım, ama ağustos annelerinde zevksiz birini görmedim,hepimizin maşallahı var walla mutlaka uğramalısın,bence herkes bir kere pazara gitsin :)) lohusa takımları da 100 tl den başlıyordu,güzelde modeller vardı,ben oğlumda giydiğim takımı tekrar giyicem beyaz renk olduğu için ekstra para vermiyim dedim ona,çünkü sadece hastanede foto çekilirken giymiştim sonra kaldırmıştım.

Kesinlikle çok rahat canım ben ilk oğlumdada e bebekten almıştım kurtarıcı ürün

çok sağol canım teşekkür ederizzz,inşallah hepimize nasip olsun aldıklarımızı kullanmak rami sosyete pazarından aldım bir bak canım pazara da güzel şeyler var hakikaten :))

Ben yüzüklerimi 27. haftada çıkardım bekar gibi takılıyorum tabii koca göbeğimle zaten kimsenin dikkatini çekmeyeceğim için de eşimin içi rahat :) Neyse az kaldı artık. Biraz daha ödem toplarız doğumdan sonra gider hepsi.

Anladım canım,bana genelde kırmızı olanı söylediler.düz olanı hiç düsünmemiştim,arkdasa doktoru öyle söyleyince kafam karıstı
Artıkk bakalımmmm :)

Hizmetin çocuk doktorları konusunda bir iki kişi daha aynı şeyi söyledi hakikaten. Biz çocuk doktoru da edinmedik daha, ilkinden tecrübelesin sen, kimdi doktorunuz memnun muydunuz ve neredeydi ? Ne çok sordum dimi canım

Tesekkur ederim cnm. Ben de prof bey gibi dusunuyorum. Guzel bir isim koyduk gitti :) cok incesin

Güzel günlerde giyiyin hepsini canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…