2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ben de sinir oluyorum bu duruma ya erkeklere bişey yok :))
Ben niye alışamıyorum acaba ya :) illa bişey olucak o parmakta :))) az kaldı gerçekten ama benim işim zor ,,, iki hamileliğin kilosunu bi kerede vermem lazım, bu sefer kararlıyım :)
alyansımı unuttuğum zaman çıplak gibi hissediyorum ben kendimi :))
sen de geceliğini güle güle giy canım baştan farketmemişim onu

bir de kızlar, bugün gavisconu sordum doktoruma günde kaç kez kullanabilirim diye. ilaç gibi düşünme onu mide duvarını sıvayarak engelliyor yanmayı dedi (benim normalde yanma olunca tahin yeme sebebim de bu :)), rahatsız hissettikçe günde 4-5 kez kullanabilirsin özellikle bebeğe bir zararı yok dedi.

Güle güle giysin inşallah :) bitti mi alışveriş, ne durumdasın?
sağolasın teyzesiiwalla canım sizinle aynı durumdayım,bitti diyorum çıkartıp bakıyorum aldıklarıma yine eksik bişeyler war,ama doğsalar en azından açıkta kalmıyacaklar bayram sonrası halledicem inşallah kalanlarıda :))

Bizim ultrason görüntüleri hep bozuk. Hiç böyle değil bunun farkı ne kızlar. Bende ozel e gidiyorum sinir oldum şimdi.
Renkli bakıyor musunuz canım bu renkli aslında ama çıktısı böyle dr 2 boyutlu bakarken hiç belli değil zaten 4 boyutluda güzel çıkıyor

Kızlar bebeği daha Yenidoğan'daki itibaren gece yatarken pijamaya alıştırın yazıyordu bir yerde, siz de öyle yapmayı mı düşünüyorsunuz? Benim bira takımım var 0-3aylık da pijama olmaz onlardan bir de pijama takımı mı alsam acaba

Renkli bakıyor musunuz canım bu renkli aslında ama çıktısı böyle dr 2 boyutlu bakarken hiç belli değil zaten 4 boyutluda güzel çıkıyor
Perşembe aklımda olsun söyleyeyim. Sagol canm. Daha öncekine söylemiştim de cihaz desteklemiyor falan demisti

Bizim ultrason görüntüleri hep bozuk. Hiç böyle değil bunun farkı ne kızlar. Bende ozel e gidiyorum sinir oldum şimdi.

ay evet benimki de boyle degil. ayrintili cok guzeldi ama sonra hep yatarken yan cekiyor doktor yuzunu. tam karsidan cekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…