Çok güzeller canım güle güle kullanın analı kızlı inşallah
Ya niye erkek bebişlere de böyle güzel şeyler yapmıyorlar:)kızlarda çeşit daha fazla garibim erkekler 1-0 geride başlıyorlar:)
bu arada hangi pazardan aldın geceliği bende düşünebilirim:)
Ben niye alışamıyorum acaba ya :) illa bişey olucak o parmakta :))) az kaldı gerçekten ama benim işim zor ,,, iki hamileliğin kilosunu bi kerede vermem lazım, bu sefer kararlıyım :)
bir de kızlar, bugün gavisconu sordum doktoruma günde kaç kez kullanabilirim diye. ilaç gibi düşünme onu mide duvarını sıvayarak engelliyor yanmayı dedi (benim normalde yanma olunca tahin yeme sebebim de bu :)), rahatsız hissettikçe günde 4-5 kez kullanabilirsin özellikle bebeğe bir zararı yok dedi.
sağolasın teyzesiiwalla canım sizinle aynı durumdayım,bitti diyorum çıkartıp bakıyorum aldıklarıma yine eksik bişeyler war,ama doğsalar en azından açıkta kalmıyacaklar bayram sonrası halledicem inşallah kalanlarıda :))
Kızlar bebeği daha Yenidoğan'daki itibaren gece yatarken pijamaya alıştırın yazıyordu bir yerde, siz de öyle yapmayı mı düşünüyorsunuz? Benim bira takımım var 0-3aylık da pijama olmaz onlardan bir de pijama takımı mı alsam acaba