Cnm ilk çocukta ediliyor,, yani o kadar zor değil,, detay gibi görünen şeyler el alışkanlığına dönüşüyor hemen... ama tabi şimdi bi yandan kız bi yandan bebek, ben de o kadar titizlenebilir miyim bilmiyorum :)) yalnız tabi sürekli bi baskı oluşturuyo üstünde insanlar, işte yapma çocuk dediğin mikrop da alıcak kıvır zıvır bir sürü kulaktan duyma laf; onlara aldırmamayı öğrendim. Hepsi için tek ve özet bi cümlem vardı : "dünyayı yeterince kirlettik, ben ne kadar dikkat edersem edeyim o zaten fazlasıyla mikrop alıyor..." bi de tabi çocuk bu düşe kalka büyücek, yürüsün de görürsün klasiği var ki en nefret ettiğim ikinci müdaheledir, onun için de "her dakika ağzı burnu dizleri yara içinde gezmicek benim çocuğum, büyüsün de siz de görürsünüz ben de inşallah" diyordum, zira büyüdü ve gördük ki yarasız beresiz de yetişebiliyormuş bebekler :) kısacası elbette kusursuz anne olamayız, ama burada yazan her anne için en az kendim kadar eminim ki çocuğu perişan halde büyüyen annelerden de olmayacağız asla :)