2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm ben pijama giydirmedim yeni doğduğu dönem. Zaten 5 li takimlar oluyor genelde 40 gun falan. Onlari giydirmistim. Ama yaza denk gelip gündüz kısa giydiği dönemlerde gece uyuturken özellikle uzun kollu giydirip ışıkları kapatıp yada karartıp öyle emzirdim alt açtım kısık sesle konustuk. Gece gündüzü gerçekten ayırt etmişti.gündüz o uyurken hiç normal akışı bozmadik

Perşembe aklımda olsun söyleyeyim. Sagol canm. Daha öncekine söylemiştim de cihaz desteklemiyor falan demisti
Ona çok bakmıyor drlar işlerine yaramıyor ama bi görelim diye açıyorlar bence bizde aylar sonra ilk defa yakaladık yüzünü kapatıyordu hep sıpa

Kızlar öğlenden sonra çok tuhaf hareketlilik başladı oglumda ya. Rahime doğru çalışıyor resmen orda bir hareketler bir kipirdamalar.kizim da bunlar daha sonraki haftalardaydi hep.

Kimse kusursuz olamaz evet haklısın, ama bizden iyi bebeğimizi düşünebilecek bir başkası da olamaz. Yapacağımız her şey onun iyiliği ve sağlığı için olacaktır :)) bizim kafa yapımıza uyduğu sürece o yoldan ayrılmak anlamsız, asla birileri söylüyor veya söyleyecek diye kendi kararlarımdan vazgeçmedim, bebeğim için de geçeceğimi sanmıyorum :)

Benim bildiğim başka yolu yok. Ölmesini bekleyip tüylerini alacak kadar iyi niyetli ve sabırlı bir firma olacağını sanmıyorum. O parayı gözden çıkaracak bi ticaret yok yani. Dedğn gibi bilmeyen çok insan var ama çok yazık. Evimde hayvan beslemem yakınımda da istemem ama eziyete tahammül edemem. Ne hayvanat bahçesine ne sirke gitmem. Alet olmak istemiyorm işkencelerne. O sevimli yunus şovları için ne tokatlar yiyo o hayvanlar. İyi ki cehennem var

Ben dün kontrole gittim. 1 kilo 760 gram olmuş kızım. Doğum pozisyonunu almış. Suyum vs. her şey gayet iyi gözüküyordu, sevindik. Seyahat için izin verdi, arabayla gideceğiz geze geze ama gerekirse diye uçak için rapor da yazdı 1 haftalığına. Bundan sonra 2 haftada bir görüşelim dedi. Bu arada vajinama baskı oluyor ayağa kalktığımda, onu sordum. Normal olduğunu söyledi, en sert yeri baş bölgesi ve şuan doğum pozisyonunu almış o sebeple oluyor dedi. Bir de hamile kaldığımda 51 kiloydum annemde tartıldım, şuan 60 kiloyum. Ama doktoorun tartısında 61.8 çıktım. Hangisine güvenmeliyim bilemiyorum :) Annemin tartısına güvenmeyi tercih ediyorum :)) Görünüş olarak çok rahatsız değilim ama bacaklarım selülit doldu ona üzülüyorum.

Çok şirin olur bence. Gayet uyumlu duruyo duvarlar da sakinmiş zaten güzel olur

Kızlar öğlenden sonra çok tuhaf hareketlilik başladı oglumda ya. Rahime doğru çalışıyor resmen orda bir hareketler bir kipirdamalar.kizim da bunlar daha sonraki haftalardaydi hep.
Benim de vajinama baskı oluyordu, dün kontrolde doğum pozisyonunu aldığını gördük o sebepleymiş. Öyle olabilir belki sizin de :)

maşallah bebişine :) üzerindeki kıyafetlerin ayakkabının ağırlığı falan o yüzden fark etmiştir :)

Arielin bebek deterjani var mi?
Canım ben evde deterjan yapmaya başladım, ama lekeli çamaşırda nasıl olur bilmiyorum. Birkaç kez denedim gayet yıkadı güzelce. Lekeli birşey yıkamadım ama.
Çamaşır sodası, karbonat, boraks hatta sirke karıştırıp yapılıyor. Tarifler mevcut internette.

Canım. Merhaba benim arkadaşım doğal doğum yapmıştı 2.5 yıl önce kozyatağı central hospital de çok memnun kalmıştı bilgin olsun çok sakindi biz ziyarete gittiğimizdede
Evet canım benim çevremdede yapan tanıdıklarım var. Hepside memnun. Teşekkür ederim bilgi için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…