2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım çook teşekkür ederim. Harika oldu bu :) Neredeki panço bu, hangi şubesi? İnternet sitelerinden baktım bulamadım.
Rica ederim,,, Capacity panço'da var cnm; büyük ihtimal marmara forumdakinde de vardır. Pazar günü gidicem tekrar, ben de yedek olarak istiyorum bunu çünkü. Bugün babalar günü, terlik vs derken bütçe gitti para bitti :))) Ama pazar alınca açar çekerim istersen, hatta beğenirsen senin için de alıp gönderebilirim kargoyla :)

Aynen :)) tecrübe de bir yere kadar, nihayetinde annelik içgüdüsü kazanıyor genelde :)

Wala markası falan yok cnm,,, haklısınız,, aynen dediğiniz gibi üretiliyor, başka yolu yok. Zaten öldükçe alınsa çok az üretilebilir ve fiyatı da aşırı uçlarda olur. Öğrenmeden önce biz de bir tane mont almıştık kıza malesef ama bir daha asla almam. Koyun postu vs öldükten sonra alınıyor, yünün zaten hiç sakıncası yok,,, onlara karşı değilim çünkü doğası bu... bin yıllar önce de ısınma örtünme amaçlı kullanılmışlar neticede. Ama bu devirde kala kala zavallı kazlara işkence etmeye kaldıysak yazık bize.. dediğin gibi, iyiki cehennem var...

Bi de sehirlerarasi ve yatili olunca insan haliyle deliriyor.neyseki gittiler cnm. Bi gun daha kalsalar herhalde huniyi takardim

Aynen tutamazdimm kendimi cnm.demesem catlardim ortadan demek.lazim

Çok şükür gecelik pijama hallettim uzun bi gecelik bide sabahlıklı pijama takımı aldım 175 tuttu bayağı iyi geldi fiyatı
Eltimle konuştuk oğlunun zıbın vs herşeyini verecek hazırlamış çoğunu kullanmadı Temmuz'da oldu onların bebek aynı mevsim çok iyi denk geldi bayramdan sonra onları yerleştirip eksiklere bakar alırım bi deterjan bez vs kaldı işte onları da denk geldikçe alacam ohh be kafam rahatladı bayağı

Evet çok şükür ben de kabasını bitirdim, açıkta kalmaz :) ama bunlar çok ufak tefek şeyler ya insanın gözüne o yüzden de az görünüyor bence :) bi de dediğin gibi sürekli bişey eksik çıkıyor. Benim kızda bile huy oldu, emzik biberon ve bez almamız lazım annneeeee diyo bugün :) aldık dedim güldüm; akşam da babasına anlattım, o da aldık ya kızım emzik de bez de dedi, bu sefer de "anne biberon da demiştiiiim" dedi panik halde :))))) çocuğa dahi bulaştırdık :)

ben de sinir oluyorum bu duruma ya erkeklere bişey yok :))

alyansımı unuttuğum zaman çıplak gibi hissediyorum ben kendimi :))

sen de geceliğini güle güle giy canım baştan farketmemişim onu

Aynen ,, zorda kalıp biraz çıkarsam bile bu sefer de çıkardığımı unutup kaybettim diye panikliyorum üstüne :)

B bursa_83 Boyamadı beni wala :)) aynı modelden mi bahsediyoruz acaba? Çekmiş göndermiştim kocama teslim alınca, paylaşıyorum onu ama ayağın poğaça kıvamına gülmeyiniz lütfen :))) buysa gönül rahatlığıyla alın wala, dedim ya başta acaip rahatsız geldi, ama kesinlikle ayağı çok öne soktuğum için oldu bence; bu akşam da giydim de annemlere geçerken, buradaki muhabbetin üstüne bi daha deneyeyim dedim, öyle giyince yine rahatsız etti. Ay bi de tarif edebilsem :))))))

Eklentiler

• IMG_4038.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 65
Biz evi ilk kurarken boş kalmasın diye zebra almıştık çocuk için uygun bi model şimdi aldığmız odayla da uyumlu oldu onu kullancaz
Benim halihazırdaki çocuk odam da zebra cnm. Görüntüsünü seviyorum, ama temizliği çok zor geliyor kadınlara. Ben de kırk yılda bir yıkattırıyorum haliyle. O zaman da aşırı rahatsız oluyorum, çok pis gibi geliyor Nası yapıyosun sen? Pratik bi yöntemi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…