Rica ederim,,, Capacity panço'da var cnm; büyük ihtimal marmara forumdakinde de vardır. Pazar günü gidicem tekrar, ben de yedek olarak istiyorum bunu çünkü. Bugün babalar günü, terlik vs derken bütçe gitti para bitti :))) Ama pazar alınca açar çekerim istersen, hatta beğenirsen senin için de alıp gönderebilirim kargoyla :)Canım çook teşekkür ederim. Harika oldu bu :) Neredeki panço bu, hangi şubesi? İnternet sitelerinden baktım bulamadım.
Nasıl yapıyor uzaniyormusunuz ben çok uzun sure sırt üstü yatamam bide çok terlerim rahatsız olurum diye gidemiyorum
Kimse kusursuz olamaz evet haklısın, ama bizden iyi bebeğimizi düşünebilecek bir başkası da olamaz. Yapacağımız her şey onun iyiliği ve sağlığı için olacaktır :)) bizim kafa yapımıza uyduğu sürece o yoldan ayrılmak anlamsız, asla birileri söylüyor veya söyleyecek diye kendi kararlarımdan vazgeçmedim, bebeğim için de geçeceğimi sanmıyorum :)
Benim bildiğim başka yolu yok. Ölmesini bekleyip tüylerini alacak kadar iyi niyetli ve sabırlı bir firma olacağını sanmıyorum. O parayı gözden çıkaracak bi ticaret yok yani. Dedğn gibi bilmeyen çok insan var ama çok yazık. Evimde hayvan beslemem yakınımda da istemem ama eziyete tahammül edemem. Ne hayvanat bahçesine ne sirke gitmem. Alet olmak istemiyorm işkencelerne. O sevimli yunus şovları için ne tokatlar yiyo o hayvanlar. İyi ki cehennem var
Bi de sehirlerarasi ve yatili olunca insan haliyle deliriyor.neyseki gittiler cnm. Bi gun daha kalsalar herhalde huniyi takardimDediğin gibi hödükler işte cnm :) yani hep kızları yetiştirmekten bahsedilir ama aslında erkek annelerinin görevi daha büyük bence.
Ya doğum haftalarında sayılırız, sormadan haftaiçi iftara mı gelinir... benim annem babam bile aramadan gelmezler evime,, aynı sitede olduğumuz halde... misafire bayılırım, eşim de çok sever; ama tanıyan herkes bilir ki samimiyet derecemiz ne olursa olsun kimse evime çatkapı gelemez.. ben de kimseye gitmem o şekilde... herkesin cep telefonu olan bi devirde asla kabul etmiyorum bunu... insanın bilemezsin ki eşref saati midir eşek saati midir... belki bi planın var.. belki eve gidicem yatıcam uyucam diye şartlanmışsın... kocaya değil kadına sorulur böyle şeyler... niye böyle yapar ki insanlar :)
Aynen tutamazdimm kendimi cnm.demesem catlardim ortadan demek.lazimİyi söylemişsin en azından lafını :) Ben normalde çok hazır cevabımdır ama vu konularda dilimi yutuyorum sanki :)) neyseki eşim benden daha sivri dilli... ama cok ayıp etmişler, insalar çok düşüncesiz..
Kaynanaqildeyim bennapiyosunuz kizlar
Geçmiş olsun :)) normal delirmen, dinlenseydin bari onlar gittikten sonraBi de sehirlerarasi ve yatili olunca insan haliyle deliriyor.neyseki gittiler cnm. Bi gun daha kalsalar herhalde huniyi takardim
napiyosunuz kizlar
Maşallah canım çok güzl okka gibi bir burnu varBenim oğluşum nasıl teyzeleri :)
Maşallah çok güzel bi çocuk olucak belli :) Allah sağlık versin, bahtları da güzel olsun inşallah :)Benim oğluşum nasıl teyzeleri :)
Battaniyeyi ben hiç düşünmemiştim gerekli mi gerçekten İki tane de Bebek bezi koyun kızlar
sağolasın teyzesiiwalla canım sizinle aynı durumdayım,bitti diyorum çıkartıp bakıyorum aldıklarıma yine eksik bişeyler war,ama doğsalar en azından açıkta kalmıyacaklar bayram sonrası halledicem inşallah kalanlarıda :))
ben de sinir oluyorum bu duruma ya erkeklere bişey yok :))
alyansımı unuttuğum zaman çıplak gibi hissediyorum ben kendimi :))
sen de geceliğini güle güle giy canım baştan farketmemişim onu
bu hangi sitede ? çok güzelmiş
Benim oğluşum nasıl teyzeleri :)
english home'dan almıştım daha önce kışın giyiyordum evde. çorapsız giydiğim zaman çok terletiyor ayaklarımı ıslak ıslak oluyor bu sefer o yüzden hoşuma gitmiyor yazın onlar. bi de zaten ayakları yanan bi tipim. hastanede iyice afakanlar basmasınbirkenstock da tipi güzel de parmak arası acıttı benim parmağımı o yüzden rahat edemedim. düz olanlarına baktım. onda da o gün pantolon vardı üzerimde pacalarını katladım fikir versin diye. boyacı gibi hissettim kendimi., almadan çıktım
iyi günlerde giysin pıtırcık çok güzeller.
ah anam yanımda olaydı çoktan o yemekler hazırdı ya da çağırmıştıbizim ailelerimiz şehir dışındalar öyle bi şansım yok malesef :) gerçi bursa'ya anneme gitmek evden çıkıp kadıköye gitmemden farksız oldu artık
teşekkürlerr.
yakmaz ama terleyince nasıl olur bilemedim mantar taban. A AysheDuru cevap versin buna :) boyuyor mu acep?
amin inşallah canım sağol
bizimkinin dudaklar da öyle, başka bi foto daha verdi sylvester stallone gibi buruşturmuş bide memnuniyetsiz bi ifade
doğum odası nasıldır bilmiyorum ama ameliyathane çok soğuk oluyor o yüzden ayaklar üşür diyorlar, yoksa başka bir sebebi olduğunu sanmıyorum. normal doğumda da muhtemelen steril bir ortam olsun diye doğum odası da soğuktur. e tabi bide çatal var, ayaklar havada falan. ayakların üşümesi bundan diye tahmin ediyorum ben. bir kaç saate bir şey kalmaz ısınır ağustos sıcağında çorabı giydin mi :) e zaten o ilk bir kaç saati de yatakta geçireceğimiz için parmak arası da yine sorun olmaz diye düşünmekteyim :)
sorma ya
Benim halihazırdaki çocuk odam da zebra cnm. Görüntüsünü seviyorum, ama temizliği çok zor geliyor kadınlara. Ben de kırk yılda bir yıkattırıyorum haliyle. O zaman da aşırı rahatsız oluyorum, çok pis gibi geliyorBiz evi ilk kurarken boş kalmasın diye zebra almıştık çocuk için uygun bi model şimdi aldığmız odayla da uyumlu oldu onu kullancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?