Çok teşekkürler ben de sabitte karar verdim. Amin inşallah sağlıkla gelsinler. Sizinkileri de allah bağışlasınCanim 3 cocuk büyüttüm ikisinde sallanan karyola besik 3. De sallanan ve titresimli park yatak aldim bir kez bile sallamadim çünkü bebekler besikte sallanmaktansa kucagi yada ayak sallamasini terxih ediyor. Hatta ilk 3 ay hic sallamadim kizimi sonradan ayakta alıştı diş cikardikca maalesef. Ayrica salincak ve mama sandelyesi bir arada olandan aldimki hemen sallayip orda uyusun diye zilli kızım 1 ay yatti dahada istemiyo. Benimki memede uyumayi tercih edenlerden oldu. Tavsiyem eğer kolik ve sancili bir bebek olmazsa emzirmeden hemen sonra besiginde pişpis yapmak. Her bebek farkli zevkelere sahip =) hatta araba anakucagida sağlandığı icin ilk zaman kolay olur diye ona koyduk 2 hafta sonra onuda beğenmedi ayyyyy düşününce kızım hicbirsey begenmemis ben farkina yeni vardım. O yuzden bu sefer rahatim. Ablasindan kalan herseyi tek tek denicez =) saglikla gelsin bebisler imiz insallah size kolay gelsinnnmnn
istanbullu gelin izliyorumKaynanaqildeyim bensen napiyosun bakalim
Kızı uyuttum aygın baygın yatıyorum bensözde ütü yapıcaktım... en nefret ettiğim şey,,, Allahtan bebeğinkiler sevimli oluyo da bu yaştan sonra biraz öğrendim yapmayı :) sen napıyosun? Geçti mi dolap kokusu?
@bursa_83 Boyamadı beni wala :)) aynı modelden mi bahsediyoruz acaba? Çekmiş göndermiştim kocama teslim alınca, paylaşıyorum onu ama ayağın poğaça kıvamına gülmeyiniz lütfen :))) buysa gönül rahatlığıyla alın wala, dedim ya başta acaip rahatsız geldi, ama kesinlikle ayağı çok öne soktuğum için oldu bence; bu akşam da giydim de annemlere geçerken, buradaki muhabbetin üstüne bi daha deneyeyim dedim, öyle giyince yine rahatsız etti. Ay bi de tarif edebilsem :))))))
Evet ya yanaklar bi Harika ağzım sulanarak bakıyorum:) doğunca burun gibi yanaklar da küçülür diyenler var ama küçülmez inşallah
Aman aman izleme banada kaynanam diyoki bizim akrabanin cocuqunun kalbi durmus hastanede yatiyomus ayyy anne dedim bu bana soylenirmiistanbullu gelin izliyorumay kiz bebeginu kaybetti izlemesem daha iyi sanki
gecmedi ya off cildiricam valla. kapaklar acikken koku falan yok kapadigimin ilk dakikasinda kokuyor napicam bilmiyorum.
ben de hic sevmiyorum utu yapmayi
ayni model evet ne bileyim acitti ayagimi. yurudum de denedigim yerde. bi dunya para verme riskine giremedim :)) bazi tabanlar boyayabiliyor da ondan sordum canim
odaya lavanta diksem yine gitmicekmis gibi geliyor o koku ahahAman aman izleme banada kaynanam diyoki bizim akrabanin cocuqunun kalbi durmus hastanede yatiyomus ayyy anne dedim bu bana soylenirmi
Yani tabiki hersey Rabbim'den ama yonede insan etkileniyocanim acaba odaya lavanta falanmi koysanki ya niye qecmediyse o koku
Canım benmki abartısz 5 dakikada hallediyor sırtüstü dayanıyorum o kadar . Yüzüstü yatamıyorum onu da yan yatarak yaptı bugün çok kısa sürdü eminim kendim işkence çekerdim. Ben önceden beri gidiyorum aynı kuaföre rahatsz da olmadm o yüzden büyük rahatlık tavsye ederimNasıl yapıyor uzaniyormusunuz ben çok uzun sure sırt üstü yatamam bide çok terlerim rahatsız olurum diye gidemiyorum
Özellikle gençler kafasını telefondan kaldırmıyor tatlım :) belki hamileliği yaşamış veya çevresinde kardeşinde falan görmüş biraz daha olgunlar bizim kitlemiz :))oturan genç birileirnin dibine gidip tam göz hizasına göbeğini getirsen işe yaramaz mı :):)
Anlamadimki o nasil kokuydu oyle kac zamandir qecmedi ay ne sinir bozucu yaodaya lavanta diksem yine gitmicekmis gibi geliyor o koku ahah
istanbullu gelin izliyorumay kiz bebeginu kaybetti izlemesem daha iyi sanki
gecmedi ya off cildiricam valla. kapaklar acikken koku falan yok kapadigimin ilk dakikasinda kokuyor napicam bilmiyorum.
ben de hic sevmiyorum utu yapmayi
ayni model evet ne bileyim acitti ayagimi. yurudum de denedigim yerde. bi dunya para verme riskine giremedim :)) bazi tabanlar boyayabiliyor da ondan sordum canim
Eskiden o koltukların deseni hamile yaşlı figürleriyle doluydu ve koltuğa yakın duvar kenarında yazardı yaşlı, gazi ve hamileler için diye. Artık o ayrım da kalmadı. Ama bir gün sormasım gelmiyor değil "sizinki kaç aylık" diye :)))
hayir artik silerken dile gelecek dolap yeter silme diye. sirke, karbonat, vanilya, beyaz sabun, lavanta yagi. bunlar bi ise yaramadi. allahtan zararsiz boya kullaniyolar mazallah aksi olsa nolcak bilmemAnlamadimki o nasil kokuydu oyle kac zamandir qecmedi ay ne sinir bozucu ya
Aynen yaa :))) aklımdan geçen o :))sizinki kaç aylık beyefendi diye bağır bence de:) rezil olsun :)
ahaha ben de sevmem kendisini zaten. hayir kizla da hic uymlu degiller. niye izliyorum ben de bilmiyorumNormalde giymezsen sırf hastane için değmez zaten bence cnm.. özcan deniz dizilerine de töbeliyim ben bu arada,, bıktım artık o adamın eğitimli aşiret oğlu, anneye rağmen ısrarla şehirli gelin alıp sonra da kendi geleneklerine göre yaşatmaya çalışan bi tarafı modern bi tarafı maço egoist ve narsist rollerinden :).. yarın bi gün garibanı oynarsa ayrı ama her defasında çok zengin ve güçlü olup bir de mütemadiyen aldığı kadınları telef eden sözde ağır adam özde züppe karakterlerinden gına geldi artık :)) kadınların başına gelmedik kalmıyo, derdi de bize kalıyo :)) boşver izleyip canını sıkma :))))))
Hayııır ben de tam bunu sorcaktım storları ve zebrayı yıkatmadım henüz evime geleli bi seneden az oldu tayinden vs dolayı şimdi bebek gelmeden hepsi elden geçsin istyorum ama nasıl yapacağımı bilmyorum. Kimisi stor 1 senede istemez yıkama diyor ama benim içime sinmiyor öyle senin fikrin nedir canımBenim halihazırdaki çocuk odam da zebra cnm. Görüntüsünü seviyorum, ama temizliği çok zor geliyor kadınlara. Ben de kırk yılda bir yıkattırıyorum haliyle. O zaman da aşırı rahatsız oluyorum, çok pis gibi geliyorNası yapıyosun sen? Pratik bi yöntemi var mı?
Soğanı denesen mi artık?hayir artik silerken dile gelecek dolap yeter silme diye. sirke, karbonat, vanilya, beyaz sabun, lavanta yagi. bunlar bi ise yaramadi. allahtan zararsiz boya kullaniyolar mazallah aksi olsa nolcak bilmem
ahahahaha iste bunu beklemiyordumSoğanı denesen mi artık?
Ya evet hiç değiller... hatunu çok beğenirim ben... neslinin en güzellerinden bence, kaliteli asil görünür bana hep... ne alaka ben de anlamadım... yakışmamışlar...ahaha ben de sevmem kendisini zaten. hayir kizla da hic uymlu degiller. niye izliyorum ben de bilmiyorumentrikam gelmis :))))
Ben de beklemiyodum kendimden ama artık çok merak etmeye başladım :) gelicem kendim ovalıcam neredeyse, zaten takıntılıyım, kendi dolabım olsa bu kadar dertlenirdim anca :)))ahahahaha iste bunu beklemiyordumoraya dogru gidiyoruz, yakindir :)))
aynen cok hos, duru bi guzelligi var hatununYa evet hiç değiller... hatunu çok beğenirim ben... neslinin en güzellerinden bence, kaliteli asil görünür bana hep... ne alaka ben de anlamadım... yakışmamışlar...
ahahah normalde sogani bikac parcaya ayirip suyun icine koyup odanin kapisini da cekip odada birakiyormussun, ben direk soganla ovalayacagim bu gidisleBen de beklemiyodum kendimden ama artık çok merak etmeye başladım :) gelicem kendim ovalıcam neredeyse, zaten takıntılıyım, kendi dolabım olsa bu kadar dertlenirdim anca :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?