2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hayir artik silerken dile gelecek dolap yeter silme diye. sirke, karbonat, vanilya, beyaz sabun, lavanta yagi. bunlar bi ise yaramadi. allahtan zararsiz boya kullaniyolar mazallah aksi olsa nolcak bilmem
Neyse sakin ol :)::) yakinda bebisin missss qibi kokusuyla oda cennet kokar

Neyse sakin ol :)::) yakinda bebisin missss qibi kokusuyla oda cennet kokar
kuzum sorun odanin kokmasi degil. kapaklar acik duruyor ama odanin icinde koku yok. kapaklari 1 saat kapali tutayim dolabin ici kokuyor. esyalari yerlestirdigim zaman uzerlerine sinecek. o yuzden yerlestiremiyorum

Canim bende zebra kullaniyorum butun ewimde ama bu sene yikamicam daha 10 ay oldu kullanali yipranmasin istiyorum temizde yani oyle qozle qorulur bi kiri yok :):)

Hmm ondan öyle diyorlar yani :) burada bayağı birkaç aylık bebek gibi zaten :)

Bana gelen kadının eli alışmış cnm, herkesin mutfağında da bu var sitede çünkü. Yukarıdan mekanizmayı çıkarıyor, sonra da banyoda yıkıyor. Yalnız birincisi bi sene yıkama istemez olayına hiç inanma, gayet de istiyor, çıkan kiri görünce anlıyosun :) ikincisi istediği kadar yıkasın kesinlikle yeni alındığı gibi olmuyor. Kenarları kirli kalıyor sanki her halikarda Bi de bak mutfaktakini çekip koyucam şimdi, böyle arası var ya tam; orayı da sürekli bişey sokup silmek gerekiyor. Farkında olmayıp hiç silmeyenler varmış da ondan söyleyeyim dedim. Ev kira olmasa, hatta üşenmesem kirayı da düşünmeyip kartonpiyer yaptırıcam, tül perde takıp geçicem, o kadar kıl oluyorum yani :)))

Eklentiler

• image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 82
yani kullanimi yikamasi falan zor olan seylerden nefret ediyorum ben. katlamali perdeler falan sirf goruntu olsun diye duran hic bi fonlsiyonelligi olmayan fonlar falan bana kulfet geliyor. ekstra is cikariyor basima. tul candir :)))
bide bu zebralara ortami biraz karartiyor deniyor dogru mudur? :)

Kaç

parça bu canım? Baktım ama pançonun Web sayfasında bulamadım bundan. Kumaşı falan nasıl?
Ben de almadım henüz hastane çıkışı
Cnm bu beş parça olan. Bir de aynısının on parça olanı var. Beş parça yaz bebeği için ideal bence. Buna 69 lira dedi, diğerini unuttum kumaşı çok güzel, renkleri de var. Hepsini çekerim pazar günü :)

Evet, yarı açıkken tül kadar aydınlık değil çünkü fon ben de kullanmadım bu evimde, evi basıyor ve küçültüyor, üstüme üstüme geliyor sanki :) sadece çok büyük ve yüksek mekanlara yakışıyor bence, yoksa sırf külfet...

kuzum sorun odanin kokmasi degil. kapaklar acik duruyor ama odanin icinde koku yok. kapaklari 1 saat kapali tutayim dolabin ici kokuyor. esyalari yerlestirdigim zaman uzerlerine sinecek. o yuzden yerlestiremiyorum
Hmmmm mesele kapaklar kapaninca kokmasi anladimmmm :) insaAllah qecer canim ne diyeyim artik kullanildikca duzelecek yapacak bisey yok :):)

Kızlar bebeğin fotoğrafları için özel çerçeve veya albüm aldınız mı? Nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz? 12tane her aya bir fotoğraf konulan bir çerçeve görmüştüm bir tanıdıkta ben ondan almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…