2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim oğluşum nasıl teyzeleri :)

Maşallah yanaklara bak, ısırmalık tam. Elleri de yumru yumru, yerler bunu doğunca söyleyeyim ben :)

gecmedi ya off cildiricam valla. kapaklar acikken koku falan yok kapadigimin ilk dakikasinda kokuyor napicam bilmiyorum

Bu dediğim buzdolabı için geçerli ama içine bir bardak ağzı açık süt, 2 kaşık Türk kahvesi ya da karbonat koyup kapağını kapatsana. Belki işe yarar. Süt koyma gerçi bu sefer de sütün ekşi kokusunu geçirmekle uğraşma bozulursa :)

Kahveyi denemiştim işe yarıyordu buzdolabında.

bide bunu deneyeyim bakalim. 2 yil once buzlukta eriyen etlerin igrenc kokusunu ancak komur ile gecirebilmistik. bide bunu mu denesem diyorum

Bence de her şey kolay kullanıma uygun olmalı, sırf görüntü için yıkanmayan, kolay temizlenmeyen, zahmetli şeyler almak hiç bana göre değil. Evlenirken herkes ayıpladı beni gösterişi az kullanımı kolay şeyler seçtiğim için ama şimdi aşırı rahatım.

bide bunu deneyeyim bakalim. 2 yil once buzlukta eriyen etlerin igrenc kokusunu ancak komur ile gecirebilmistik. bide bunu mu denesem diyorum
eve mangal kömürü de tavsiye ediliyor. Onu da dene sırayla geçene kadar :)

Sağol canım tereddütüme emin oldum bana da temiz kalması imkansız gibi geliyordu bana gelen kadına söyleyim o yıkasın artık yok yıkayamazsa dışarı gönderrim mecburen

Ben yerim zaten kimseye bırakmadan :)

Hmm ondan öyle diyorlar yani :) burada bayağı birkaç aylık bebek gibi zaten :)
Son ultrasonda oğluma 3600gr civarı demişti dr. Öyle de kocaman görünüyordu ki.. doğdu, Giydirip koynuma verdi hemşire. İlk tepkim şu oldu. "Bu niye bu kadar küçük böyle değildi:)" böyle doğuyo bunlar annesi sen büyüteceksin bi zahmet demişti doktor :)))) ama o ilk şokum küçüklüğüneydi yani. İri bebek önden gidiyo zart zurt deyince insan da bişey bekliyo şöyle 6 aylık gibi falan. Ay dedim bi de 2 kilo doğanlar var. Demek onlar iyice kedi yavrusu gibi oluyo :) dokunmaya kıyamaz insan.

Gunaydin kizlar perde mevzusu konusulmus aslinda o tur perdeleri yaptirdiginiz yeri arayip temizletmeniz gerekiyor. Yani bir cesit kuru temizleme olayi ki bozulmasin. Tabi evde temizlemenin bir yolu var ise ve yapabiliyor iseniz evde de olur. drucilla cnm bir onerim olacak. Sen raflara kendi kiyafetlerinden koyup bak bakalim koku kiyafete siniyor mu ? Sinmiyorsa yerlestirmende bir sakinca olmaz zira sen icine kiyafet ve benzeri birsey koymadigin muddetce sanirim o kokudan kurtulman guc... söyle ki biz de boyali bir urun yaptigimizda once kokusu olur ama icine esya konunca geciyor. Ama bu bebek dolabi oldugundan ve kullandiklari boyayi bilmedigimizden senin esyalarinla bir deneme yapalim sanirim sorun cozulur

Ya tecrübe nelere kadir işte. Minik kuzu bos yere ilaclar icecek sacma tedavilere maruz kalacakmis doktorunuzu bulamasaniz. Iyi bir doktor bulmak gerçekten çok zor hele ki çocuk doktoru daha da zor. Sadece yanlış teşhis ve tedavi yüzünden dünya eziyet çeken çocuklar var. Benim bile başıma geldi çocukken kronik apandisit gibi basit bir seyi anlamayan bir dünya doktor yüzünden hastane hastane denek gibi gezerek bir dünya da saçma sapan ilaç kullanmıştım hala hatırlarım fobi resmen bende!!!! Aklımızda olsun sizin doktor canım tavsiyen iyi oldu çok teşekkürler. Bende avrupa yakasindayim doktorun yakın olması tabi ki tercihim ama halkalı tarafındayım çok da uzak değil bakırköy.

Bana hastaneden denilen, 37+0 da artık çalışamaz diye bir rapor verecekmiş hastane. Ve iznimiz 37+0 da başlıyormuş. Öncesinde izin alırsan öncesinde de başlatabilirsin yani 36+0 da artık işe gitmek zor olmaya başladıysa o gün raporunu başlatabilirsin. Bu durumda 16 haftalık iznin 36+0 da başlamış okur. Kayıp dediğin bu ise evet. 16 haftalık süreç sen izine ayrılınca başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…