en guzelini yapmissin. bide o ayiplayanlari, 'aa olmaz oyle'cileri anlamiyorum. sana ne kardesim ben oturucam o evde. ben temizleyecegim.Bence de her şey kolay kullanıma uygun olmalı, sırf görüntü için yıkanmayan, kolay temizlenmeyen, zahmetli şeyler almak hiç bana göre değil. Evlenirken herkes ayıpladı beni gösterişi az kullanımı kolay şeyler seçtiğim için ama şimdi aşırı rahatım.
eve mangal kömürü de tavsiye ediliyor. Onu da dene sırayla geçene kadar :)
Gunaydin kizlar perde mevzusu konusulmus aslinda o tur perdeleri yaptirdiginiz yeri arayip temizletmeniz gerekiyor. Yani bir cesit kuru temizleme olayi ki bozulmasin. Tabi evde temizlemenin bir yolu var ise ve yapabiliyor iseniz evde de olur.drucilla cnm bir onerim olacak. Sen raflara kendi kiyafetlerinden koyup bak bakalim koku kiyafete siniyor mu ? Sinmiyorsa yerlestirmende bir sakinca olmaz zira sen icine kiyafet ve benzeri birsey koymadigin muddetce sanirim o kokudan kurtulman guc... söyle ki biz de boyali bir urun yaptigimizda once kokusu olur ama icine esya konunca geciyor. Ama bu bebek dolabi oldugundan ve kullandiklari boyayi bilmedigimizden senin esyalarinla bir deneme yapalim sanirim sorun cozulur
Tahminim icine birseyler koymadan o koku cikmaz. Sen bir dene insallah hallolacaktir.en guzelini yapmissin. bide o ayiplayanlari, 'aa olmaz oyle'cileri anlamiyorum. sana ne kardesim ben oturucam o evde. ben temizleyecegim.
esyalarima annem hic karismadi fikir beyan etmedi, bir tek halida soyledi alma diye. onu dinlemedigim icin cok pismanim. cunku halilarimin hepsi beyazen ufak biseyde leke oluyor ve dokumasi yuzunden lekeyi cikarmak cok guc. kadina dedim bide napcaz ustune pislemicez heralde ne kadar kirlenebilir 2 kisiyiz :)) oyle olmuyormus 3 yilin sonunda salondakini degistirdik yerine daha koyu renk bisey aldik :))
tamam canim bunu yapayim madem once. helak oldum cunku dolap silmekten
Evet ya bende 6 aylık bişey düşünüyorum 3.5-4 kilo doğanları ama minicikler neyse beklentiyi azaltmak lazım :)Son ultrasonda oğluma 3600gr civarı demişti dr. Öyle de kocaman görünüyordu ki.. doğdu, Giydirip koynuma verdi hemşire. İlk tepkim şu oldu. "Bu niye bu kadar küçük böyle değildi:)" böyle doğuyo bunlar annesi sen büyüteceksin bi zahmet demişti doktor :)))) ama o ilk şokum küçüklüğüneydi yani. İri bebek önden gidiyo zart zurt deyince insan da bişey bekliyo şöyle 6 aylık gibi falan. Ay dedim bi de 2 kilo doğanlar var. Demek onlar iyice kedi yavrusu gibi oluyo :) dokunmaya kıyamaz insan.
ne bicim boya kullanmisiniz diye cemkirmek icin?dun aklima geldi yarin aramayi dusunuyorum
Kızlar bebeğin fotoğrafları için özel çerçeve veya albüm aldınız mı? Nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz? 12tane her aya bir fotoğraf konulan bir çerçeve görmüştüm bir tanıdıkta ben ondan almayı düşünüyorum
Sağol canım tereddütüme emin oldum bana da temiz kalması imkansız gibi geliyordu bana gelen kadına söyleyim o yıkasın artık yok yıkayamazsa dışarı gönderrim mecburen
Gunaydin kizlarya oqun idrar vermistim sonucumda ureme olmadi yaziyo o ne demekki acaba endeksiyon yokmu demekk bilqisi olan varmi ona qore qidecem doktora simdi cok uzak eqer bisey yoksa bosuna qitmeyim
Gunaydin kizlar perde mevzusu konusulmus aslinda o tur perdeleri yaptirdiginiz yeri arayip temizletmeniz gerekiyor. Yani bir cesit kuru temizleme olayi ki bozulmasin. Tabi evde temizlemenin bir yolu var ise ve yapabiliyor iseniz evde de olur.drucilla cnm bir onerim olacak. Sen raflara kendi kiyafetlerinden koyup bak bakalim koku kiyafete siniyor mu ? Sinmiyorsa yerlestirmende bir sakinca olmaz zira sen icine kiyafet ve benzeri birsey koymadigin muddetce sanirim o kokudan kurtulman guc... söyle ki biz de boyali bir urun yaptigimizda once kokusu olur ama icine esya konunca geciyor. Ama bu bebek dolabi oldugundan ve kullandiklari boyayi bilmedigimizden senin esyalarinla bir deneme yapalim sanirim sorun cozulur
Bende netten oyle okudumda canim tmm bi sorayim yinede :) enfeksiyon vardi demekki bitmis cok sukur :) su icmenin faydalariSıkıntı yok demek oluyo bildiğim kadarıyla cnm. Ama sen yine de ara sor doktorunu.
Ya tecrübe nelere kadir işte. Minik kuzu bos yere ilaclar icecek sacma tedavilere maruz kalacakmis doktorunuzu bulamasaniz. Iyi bir doktor bulmak gerçekten çok zor hele ki çocuk doktoru daha da zor. Sadece yanlış teşhis ve tedavi yüzünden dünya eziyet çeken çocuklar var. Benim bile başıma geldi çocukken kronik apandisit gibi basit bir seyi anlamayan bir dünya doktor yüzünden hastane hastane denek gibi gezerek bir dünya da saçma sapan ilaç kullanmıştım hala hatırlarım fobi resmen bende!!!! Aklımızda olsun sizin doktor canım tavsiyen iyi oldu çok teşekkürler. Bende avrupa yakasindayim doktorun yakın olması tabi ki tercihim ama halkalı tarafındayım çok da uzak değil bakırköy.
valla yataktan kalktigim gibi ilk is onu yaptim :)Tahminim icine birseyler koymadan o koku cikmaz. Sen bir dene insallah hallolacaktir.
Kızlar mamajoo göğüs pompası alan vardı aramızdadrucilla sen miydin acaba nasıl acaba çalıştırdn mı hiç benim de hoşuma gitti de
Tamam canım ben de bi kaç yorumuna rastladım iyi bahsedilmiş genellikle evet malesef deneme şansmız olmuyor ben de alırım artık büyük ihtimalle zaten genellikle de evde olacağım nolur nolmaz diye alcamvalla yataktan kalktigim gibi ilk is onu yaptim :)
A AysheDuru ya koydum aslinda ama havlu falan koydum battaniye koydum iste raflara birer tane serpistirdim haha. bu sefer kiyafet koydum bakalim. kislik penyeleri doldurdum bebisin dolabina.
canim calistirdim ama internetten aldigim icin kontrol amacli calisiyor mu diye kontrol ettim sadece. tabi suan deneme gibi bi sansimiz da yok :)) baska pompalari gozumle gorme imkanim olmadi o yuzden kiyas yapamayacagim. ama bana iyi gibi geldi.
valla yataktan kalktigim gibi ilk is onu yaptim :)
A AysheDuru ya koydum aslinda ama havlu falan koydum battaniye koydum iste raflara birer tane serpistirdim haha. bu sefer kiyafet koydum bakalim. kislik penyeleri doldurdum bebisin dolabina.
canim calistirdim ama internetten aldigim icin kontrol amacli calisiyor mu diye kontrol ettim sadece. tabi suan deneme gibi bi sansimiz da yok :)) baska pompalari gozumle gorme imkanim olmadi o yuzden kiyas yapamayacagim. ama bana iyi gibi geldi.
Biz de bu akşam yola çıkıyoruz. Perşembe dönüş olacak, sonra hastane çıkışı halısı perdesi vs kalan eksikleri halledicem. Pazar günü çekersen iyi olur tabi ki. yedek takım alıcam demiştin, senin aldığın takım nasıl? Teklifin için de çok teşekkür ederim melek anneRica ederim,,, Capacity panço'da var cnm; büyük ihtimal marmara forumdakinde de vardır. Pazar günü gidicem tekrar, ben de yedek olarak istiyorum bunu çünkü. Bugün babalar günü, terlik vs derken bütçe gitti para bitti :))) Ama pazar alınca açar çekerim istersen, hatta beğenirsen senin için de alıp gönderebilirim kargoyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?