2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
en guzelini yapmissin. bide o ayiplayanlari, 'aa olmaz oyle'cileri anlamiyorum. sana ne kardesim ben oturucam o evde. ben temizleyecegim.
esyalarima annem hic karismadi fikir beyan etmedi, bir tek halida soyledi alma diye. onu dinlemedigim icin cok pismanim. cunku halilarimin hepsi beyaz en ufak biseyde leke oluyor ve dokumasi yuzunden lekeyi cikarmak cok guc. kadina dedim bide napcaz ustune pislemicez heralde ne kadar kirlenebilir 2 kisiyiz :)) oyle olmuyormus 3 yilin sonunda salondakini degistirdik yerine daha koyu renk bisey aldik :))

tamam canim bunu yapayim madem once. helak oldum cunku dolap silmekten

Tahminim icine birseyler koymadan o koku cikmaz. Sen bir dene insallah hallolacaktir.

Gunaydin kizlar ya oqun idrar vermistim sonucumda ureme olmadi yaziyo o ne demekki acaba endeksiyon yokmu demekk bilqisi olan varmi ona qore qidecem doktora simdi cok uzak eqer bisey yoksa bosuna qitmeyim

Evet ya bende 6 aylık bişey düşünüyorum 3.5-4 kilo doğanları ama minicikler neyse beklentiyi azaltmak lazım :)

ne bicim boya kullanmisiniz diye cemkirmek icin? dun aklima geldi yarin aramayi dusunuyorum

Yani çemkirmesen de en azından ne önerirsiniz gibi bişey olabilir belki :)))))) yalnız arch2401 in söylediği çok mantıklı,, yastık yorgan vs koyup da dene bence bi de ,, hani boş ev de boya kokar kokar eşyalar gelince birden gider ya o koku,, belki o da öyle olur :)

İkea'da gördüm o tarz bişey, onlardan düşünüyorum ben. Teklilerden epey aldım ama Ayşe'nin fotolarını koyduk hepsine,, kendi güzel güzel seçince bişey diyemedim :) bi de anı çerçeveleri yapmışlar, işte bi ultrason resmi bi emzik , ilk çorabı falan gibi örnekler koymuşlardı birine. Bayıldım ona :)

Sağol canım tereddütüme emin oldum bana da temiz kalması imkansız gibi geliyordu bana gelen kadına söyleyim o yıkasın artık yok yıkayamazsa dışarı gönderrim mecburen

Wala benimki tık diye çıkarıyo cnm,, yapabilir bence. Yaptırdığım yere göndermeyi ben de düşündüm ama kendim hayatta götüremem,, taksiyle götür getir yaptırırsam da astarı kendinden pahalıya gelicek. Bu arada ikeada perde de dikiyorlarmış, bi arkadaşım sipariş verdi mutfağı için. Güzel olursa gidip oradan neşeli bişey uydurmayı düşünüyorum ben de.

Cnm ben hiç kokmuyo diye iki gün havalandırıp yerleştirmeye başladım eşyaları. Bişey olmaz heralde di mi? Yoksa yine de havalandırmak mı lazımdı. Kokmaz heralde sonradan?

Benim kuzenlerimden biri de halkalıdan oraya getiriyo cnm. Bi de fiyatları özel hastaneye göre daha uygun. Acıbademde 400-450 olmuş muayene, burada 200 gibi birşey yanlış hatırlamıyosam. Yalnız durum müsaitse ve özel doktora götürüceksen tavsiyem sağlık sigortası ilk yıllar için. Müthiş rahatlık, çünkü ilk sene hiç hastalanmasa bile rutin kontroller çok fazla. Tahliller testler, yok kalça ultrasonu, devletin karşılamadığı rota vb aşılar derken çok makul oluyor sigorta. Senin apandist olayı yine nispeten iyi atlatılmış bu arada, bizim bir akrabamız 20 yaşında, koşuyolundaki ismi lazım değil, ünlü bir hastanede ameliyata alınıp, apandisti patlamış ve temizlenememiş halde kapatılarak kanser bu kız, eve götürün evde bekleyin sonunu denilerek ölüme terkedildi,,, Allahtan teyzesi doktordu da hocalarını vs o hastanede toplayarak duruma müdahele etti. Yıllarca sürdü mahkemeleri meslekten men için, kız o travma yüzünden çok zor toparlandı... eve götürüp bekleseler gerçekten ölücekti üstelik. Ama kanser değil apandist yüzünden o yüzden hastane vs bi yere kadar, mühim olan doktorun kendisi

Tahminim icine birseyler koymadan o koku cikmaz. Sen bir dene insallah hallolacaktir.
valla yataktan kalktigim gibi ilk is onu yaptim :)
A AysheDuru ya koydum aslinda ama havlu falan koydum battaniye koydum iste raflara birer tane serpistirdim haha. bu sefer kiyafet koydum bakalim. kislik penyeleri doldurdum bebisin dolabina.

Kızlar mamajoo göğüs pompası alan vardı aramızda drucilla sen miydin acaba nasıl acaba çalıştırdn mı hiç benim de hoşuma gitti de

canim calistirdim ama internetten aldigim icin kontrol amacli calisiyor mu diye kontrol ettim sadece. tabi suan deneme gibi bi sansimiz da yok :)) baska pompalari gozumle gorme imkanim olmadi o yuzden kiyas yapamayacagim. ama bana iyi gibi geldi.

Tamam canım ben de bi kaç yorumuna rastladım iyi bahsedilmiş genellikle evet malesef deneme şansmız olmuyor ben de alırım artık büyük ihtimalle zaten genellikle de evde olacağım nolur nolmaz diye alcam

Olucak, inanıyorum :))) ya ben de ütüyü bitiremedim, sinir geldi. Zaten bilmediğim iş,, kazanlı ütüm vardı o bozuldu serviste; kocam buharlı almış bu sefer, onun da ikide bir suyu bitiyo,, ben mi yanlış yapıyorum ya ((((

Biz de bu akşam yola çıkıyoruz. Perşembe dönüş olacak, sonra hastane çıkışı halısı perdesi vs kalan eksikleri halledicem. Pazar günü çekersen iyi olur tabi ki. yedek takım alıcam demiştin, senin aldığın takım nasıl? Teklifin için de çok teşekkür ederim melek anne Geldiğimde halledicem hepsini ben. Kafama takılan bir şey var, hastane çıkışını doğuma girmeden veriyoruz bebek doğunca onu mu giydiriyorlar? Eğer öyle ise hastaneden çıkarken de başka bir şey giydiriyoruz sanırım. Kafamda deli sorular

A AysheDuru bahsettiğin anı panosundan instgramda görmüştüm çok tatlı.bulursan haber verir misin netten bulamadm ben. Camlıydı benm gördüğm kirlenmez hem uzun süre güzel kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…