2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya kizlar benim bebeqim surekli ayni yerde duruyo yani arada bi dolassada qeliyo ayni yere yerlesiyo surekli kafasi benim saq qosumun altinda karnimda deilde yan tarafimda duruyo hep niye boyle yapiyoki acaba 26.haftamdan beri orda nerdeyse

Bugün temizlik günüydü bizde 3 odanın duvar cam ve tülleri temizlendi :) bayramdan sonra da kalanı temizlik yapıldıkça üstümden yük kalkıyor valla bizim gibi başka millet var mı acaba bebek gelirken evin canını çıkaran

Kızlar bebeğin başı nerde ayakları nerde hissedebiliyor musunuz? Nasıl anlıyorsunuz? Hareketleri hissediyorum da ben neresi nerde anlayamiyorum bir türlü
Ya benimki hep ters hep daha hic asaqi inmedi basi saq qoqsumun altinda ayaklari sol tarafimda yan duruyo sanirsam :):) hic yer deqistirmiyo

ikea daki cerceve cok guzel gercekten,biz de begenmistik:)

Ya kizlar benim bebeqim surekli ayni yerde duruyo yani arada bi dolassada qeliyo ayni yere yerlesiyo surekli kafasi benim saq qosumun altinda karnimda deilde yan tarafimda duruyo hep niye boyle yapiyoki acaba 26.haftamdan beri orda nerdeyse
Belki senin çocuk da orayı seviyordur. Benim kız da hep göbek deliğimin sağında konuşlanıyor, be de yeni fark ettim. Doktora gidince soracağım ama ben şimdilik orayı daha çok seviyordur diye düşünüyorum. Annesinin takıntılarından birini almışsa çok normal, ben de hep alıştığım yerlerde oturmayı severdim, bir iki yıl önceye kadar takıntıydı. Hep oturduğum sandalye doluysa mesela yediğimden tat alamaz sinir olurdum. Belki kız da senin çocuk da benim gibidir

Ayyy seninkide mi oyle :):) artik esim bile diyo bizim kiz oraya yuva yapti heralde diye :):) yani donup dolassada qelip orda duruyo tam yan tarafimda ya yatamiyorum bile canim aciyo zaten doktorda dedi basi saqda ayaklarini sola uzatmis dedi yan qelip yatiyo demekki normaldir diye dusunuyorum ama daha okadarda kilolu deilki hani heryerde qezmesi lazim cok saskinim

Tamam canım ben de bi kaç yorumuna rastladım iyi bahsedilmiş genellikle evet malesef deneme şansmız olmuyor ben de alırım artık büyük ihtimalle zaten genellikle de evde olacağım nolur nolmaz diye alcam
ben burda da okudum bi kac yorum, kullananlardan. kotu yorum yapan olmamis. o yuzden onu tercih ettim. fiyati da uygundu digerlerine gore. bide usb sarj muhabbeti avantajli.
bu sefer ben de inaniyorum sanirim :)) yapma utu falan bi sicakta bosver :))) buhar gucu yuksektir, buhari en yuksek ayarda utuluyorsundur o yuzden cabuk bitiyordur.
sanmiyorum

Öyle öyle, doktor da bana göstermişti o zaman ayaklarıyla kafası yan yanaydı, kemikler tam gelişmemiş tabi esnekti bayağı ama yerini seviyor. Soracağım valla, hem merak ediyorum hem de elimi ne zaman atsam orada bulduğum için mutlu oluyorum. Şimdi yoksa da 5-10 dakika sonra yine aynı yere gelecek olması insana güven veriyor :)

En az iki takım hastane çıkışı olması lazım bence çantada ben kizimda iki takım hastane çıkışı ayrıca tulum yelek çorap filan da koymuştum hemşireler tulumu giydirmisler mesela öyle getirdiler odaya sonrasında kustu filan değişti üstü bikac kez bir gün kaldık biz normal dogumdu ama.yedek kıyafet olması lazım muhakkak

Kızlar bebeğin başı nerde ayakları nerde hissedebiliyor musunuz? Nasıl anlıyorsunuz? Hareketleri hissediyorum da ben neresi nerde anlayamiyorum bir türlü
Ben anlayamıyorum bir türlü ama tekmeler.hep aşağıya doğru ayaklar aşağıda sanırım kıpırdanma itme gibi haraketler yukarda olduğundan hala ters olduğunu tahmin ediyorum sadece

Babamız erken geldi jest yapıp,, kızıyla keyif yapıyolar ben de bi 20 parça yaptım en azından ama ter döktürüyo gerçekten bu sıcakta :) galiba dediğin gibi yapmışım bu arada cnm, saol :) ayağıma sıcak sular akınca kapadım :)))) şimdi bi düşüğe getirip denicem. Onda da silk yazıyo ama bakiim nası olcak :))

sicaklik ayari degil de buhar ayari yok mu canim?

Rica ederm cnm, ne demek, zevkle yaparım :)Ben ilk takımını chakradan aldım. Onun battaniyesi falan var zaten, o yüzden ikinciyi böyle beş parça alıcam. Ama şöyle düşünün bunların adı hastane çıkışı da neticede bebeğe tek tek de aldığımız kıyafetler var içinde. Yani iki üç takım yerine bi takım götürüp yanına da fazladan body, tulum vs alabilirsin. Normal doğum olursa bir, ilk sezeryansa iki gece kalınıyor; onu da düşünerek yedek götürmekte fayda var. Ama dediğim gibi adının illa hastane çıkışı olmasına gerek yok. Ben mesela ne olur ne olmaz kusarsa, çişi sızarsa vs diye bi ayrıca bi body bi de tulum koyucam. Zaten yer kaplamıyor, minicik şeyler :) dediğin gibi seni ameliyathane/doğumhaneye aldıktan sonra hemşire gelip kıyafetlerini istiyo, eşin yahut annen bilsin yerini, veriyorsun onu giydirip getiriyorlar. Benim kızda kış olduğu için çok teferruatlıydı takımı, ama sadece body ve tulumu giydirip getirmişlerdi. Bi de tabi şapkayı.. onlar ayarlıyor yani :)

Zannetmiyorum sonradan kokmaz merak etme :)
Saol cnm, zaten ablası açıp açıp bakıyo,,, mütemadiyen havalanıyo o yüzden :) bu arada bi tek raflar dolu, askıda pek bişey asılı değil, bakıp bakıp "anne benim dolabımda bi sürü şey var kardeşimde çok az, baaaak" diyo :) niyetini anlamadım ama keyfi yerinde gibi :)))

Ay inanmıyorum ya yuh artık !! Hani bu ülkede tesadüfe yaşıyoruz mevzusu var ya gerçekten doğru.. Allah yardım etsin kıza hastalığı atlatmis ama o durumun psikolojisi bir ömür zor geçer maalesef.
Bende bir kaç sigorta firmasından teklif aldım canim, dedigin gerçekten çok doğru sigorta çok avantajlı oluyormuş. Yaptırmayı düşünüyoruz biz de, zaten ikiz bebeklerin muayene ücretleri bile farklıdır zannımca, öyle olunca daha kârlı oluruz diyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…