- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ya benimki hep ters hep daha hic asaqi inmedi basi saq qoqsumun altinda ayaklari sol tarafimda yan duruyo sanirsam :):) hic yer deqistirmiyoKızlar bebeğin başı nerde ayakları nerde hissedebiliyor musunuz? Nasıl anlıyorsunuz? Hareketleri hissediyorum da ben neresi nerde anlayamiyorum bir türlü
Yani çemkirmesen de en azından ne önerirsiniz gibi bişey olabilir belki :)))))) yalnızarch2401 in söylediği çok mantıklı,, yastık yorgan vs koyup da dene bence bi de ,, hani boş ev de boya kokar kokar eşyalar gelince birden gider ya o koku,, belki o da öyle olur :)
İkea'da gördüm o tarz bişey, onlardan düşünüyorum ben. Teklilerden epey aldım ama Ayşe'nin fotolarını koyduk hepsine,, kendi güzel güzel seçince bişey diyemedim :) bi de anı çerçeveleri yapmışlar, işte bi ultrason resmi bi emzik , ilk çorabı falan gibi örnekler koymuşlardı birine. Bayıldım ona :)
Wala benimki tık diye çıkarıyo cnm,, yapabilir bence. Yaptırdığım yere göndermeyi ben de düşündüm ama kendim hayatta götüremem,, taksiyle götür getir yaptırırsam da astarı kendinden pahalıya gelicek. Bu arada ikeada perde de dikiyorlarmış, bi arkadaşım sipariş verdi mutfağı için. Güzel olursa gidip oradan neşeli bişey uydurmayı düşünüyorum ben de.
Bugün temizlik günüydü bizde 3 odanın duvar cam ve tülleri temizlendi :) bayramdan sonra da kalanı temizlik yapıldıkça üstümden yük kalkıyor valla bizim gibi başka millet var mı acaba bebek gelirken evin canını çıkaran
Belki senin çocuk da orayı seviyordur. Benim kız da hep göbek deliğimin sağında konuşlanıyor, be de yeni fark ettim. Doktora gidince soracağım ama ben şimdilik orayı daha çok seviyordur diye düşünüyorum. Annesinin takıntılarından birini almışsa çok normal, ben de hep alıştığım yerlerde oturmayı severdim, bir iki yıl önceye kadar takıntıydı. Hep oturduğum sandalye doluysa mesela yediğimden tat alamaz sinir olurdum. Belki kız da senin çocuk da benim gibidirYa kizlar benim bebeqim surekli ayni yerde duruyo yani arada bi dolassada qeliyo ayni yere yerlesiyo surekli kafasi benim saq qosumun altinda karnimda deilde yan tarafimda duruyo hep niye boyle yapiyoki acaba 26.haftamdan beri orda nerdeyse
Ayyy seninkide mi oyle :):) artik esim bile diyo bizim kiz oraya yuva yapti heralde diye :):) yani donup dolassada qelip orda duruyo tam yan tarafimda ya yatamiyorum bile canim aciyo zaten doktorda dedi basi saqda ayaklarini sola uzatmis dedi yan qelip yatiyo demekkiBelki senin çocuk da orayı seviyordur. Benim kız da hep göbek deliğimin sağında konuşlanıyor, be de yeni fark ettim. Doktora gidince soracağım ama ben şimdilik orayı daha çok seviyordur diye düşünüyorum. Annesinin takıntılarından birini almışsa çok normal, ben de hep alıştığım yerlerde oturmayı severdim, bir iki yıl önceye kadar takıntıydı. Hep oturduğum sandalye doluysa mesela yediğimden tat alamaz sinir olurdum. Belki kız da senin çocuk da benim gibidir
ben burda da okudum bi kac yorum, kullananlardan. kotu yorum yapan olmamis. o yuzden onu tercih ettim. fiyati da uygundu digerlerine gore. bide usb sarj muhabbeti avantajli.Tamam canım ben de bi kaç yorumuna rastladım iyi bahsedilmiş genellikle evet malesef deneme şansmız olmuyor ben de alırım artık büyük ihtimalle zaten genellikle de evde olacağım nolur nolmaz diye alcam
bu sefer ben de inaniyorum sanirim :)) yapma utu falan bi sicakta bosver :))) buhar gucu yuksektir, buhari en yuksek ayarda utuluyorsundur o yuzden cabuk bitiyordur.Olucak, inanıyorum :))) ya ben de ütüyü bitiremedim, sinir geldi. Zaten bilmediğim iş,, kazanlı ütüm vardı o bozuldu serviste; kocam buharlı almış bu sefer, onun da ikide bir suyu bitiyo,, ben mi yanlış yapıyorum ya((((
sanmiyorumBugün temizlik günüydü bizde 3 odanın duvar cam ve tülleri temizlendi :) bayramdan sonra da kalanı temizlik yapıldıkça üstümden yük kalkıyor valla bizim gibi başka millet var mı acaba bebek gelirken evin canını çıkaran
Öyle öyle, doktor da bana göstermişti o zaman ayaklarıyla kafası yan yanaydı, kemikler tam gelişmemiş tabi esnekti bayağı ama yerini seviyor. Soracağım valla, hem merak ediyorum hem de elimi ne zaman atsam orada bulduğum için mutlu oluyorum. Şimdi yoksa da 5-10 dakika sonra yine aynı yere gelecek olması insana güven veriyor :)Ayyy seninkide mi oyle :):) artik esim bile diyo bizim kiz oraya yuva yapti heralde diye :):) yani donup dolassada qelip orda duruyo tam yan tarafimda ya yatamiyorum bile canim aciyo zaten doktorda dedi basi saqda ayaklarini sola uzatmis dedi yan qelip yatiyo demekkinormaldir diye dusunuyorum ama daha okadarda kilolu deilki hani heryerde qezmesi lazim cok saskinim
En az iki takım hastane çıkışı olması lazım bence çantada ben kizimda iki takım hastane çıkışı ayrıca tulum yelek çorap filan da koymuştum hemşireler tulumu giydirmisler mesela öyle getirdiler odaya sonrasında kustu filan değişti üstü bikac kez bir gün kaldık biz normal dogumdu ama.yedek kıyafet olması lazım muhakkakBiz de bu akşam yola çıkıyoruz. Perşembe dönüş olacak, sonra hastane çıkışı halısı perdesi vs kalan eksikleri halledicem. Pazar günü çekersen iyi olur tabi ki. yedek takım alıcam demiştin, senin aldığın takım nasıl? Teklifin için de çok teşekkür ederim melek anneGeldiğimde halledicem hepsini ben. Kafama takılan bir şey var, hastane çıkışını doğuma girmeden veriyoruz bebek doğunca onu mu giydiriyorlar? Eğer öyle ise hastaneden çıkarken de başka bir şey giydiriyoruz sanırım. Kafamda deli sorular
Ben anlayamıyorum bir türlü ama tekmeler.hep aşağıya doğru ayaklar aşağıda sanırım kıpırdanma itme gibi haraketler yukarda olduğundan hala ters olduğunu tahmin ediyorum sadeceKızlar bebeğin başı nerde ayakları nerde hissedebiliyor musunuz? Nasıl anlıyorsunuz? Hareketleri hissediyorum da ben neresi nerde anlayamiyorum bir türlü
ben burda da okudum bi kac yorum, kullananlardan. kotu yorum yapan olmamis. o yuzden onu tercih ettim. fiyati da uygundu digerlerine gore. bide usb sarj muhabbeti avantajli.
bu sefer ben de inaniyorum sanirim :)) yapma utu falan bi sicakta bosver :))) buhar gucu yuksektir, buhari en yuksek ayarda utuluyorsundur o yuzden cabuk bitiyordur.
sanmiyorum
sicaklik ayari degil de buhar ayari yok mu canim?Babamız erken geldi jest yapıp,, kızıyla keyif yapıyolar ben de bi 20 parça yaptım en azından ama ter döktürüyo gerçekten bu sıcakta :) galiba dediğin gibi yapmışım bu arada cnm, saol :) ayağıma sıcak sular akınca kapadım :)))) şimdi bi düşüğe getirip denicem. Onda da silk yazıyo ama bakiim nası olcak :))
Zannetmiyorum sonradan kokmaz merak etme :)Cnm ben hiç kokmuyo diye iki gün havalandırıp yerleştirmeye başladım eşyaları. Bişey olmaz heralde di mi? Yoksa yine de havalandırmak mı lazımdı. Kokmaz heralde sonradan?
Biz de bu akşam yola çıkıyoruz. Perşembe dönüş olacak, sonra hastane çıkışı halısı perdesi vs kalan eksikleri halledicem. Pazar günü çekersen iyi olur tabi ki. yedek takım alıcam demiştin, senin aldığın takım nasıl? Teklifin için de çok teşekkür ederim melek anneGeldiğimde halledicem hepsini ben. Kafama takılan bir şey var, hastane çıkışını doğuma girmeden veriyoruz bebek doğunca onu mu giydiriyorlar? Eğer öyle ise hastaneden çıkarken de başka bir şey giydiriyoruz sanırım. Kafamda deli sorular
Saol cnm, zaten ablası açıp açıp bakıyo,,, mütemadiyen havalanıyo o yüzden :) bu arada bi tek raflar dolu, askıda pek bişey asılı değil, bakıp bakıp "anne benim dolabımda bi sürü şey var kardeşimde çok az, baaaak" diyo :) niyetini anlamadım ama keyfi yerinde gibi :)))Zannetmiyorum sonradan kokmaz merak etme :)
Yok galibasicaklik ayari degil de buhar ayari yok mu canim?
Benim kuzenlerimden biri de halkalıdan oraya getiriyo cnm. Bi de fiyatları özel hastaneye göre daha uygun. Acıbademde 400-450 olmuş muayene, burada 200 gibi birşey yanlış hatırlamıyosam. Yalnız durum müsaitse ve özel doktora götürüceksen tavsiyem sağlık sigortası ilk yıllar için. Müthiş rahatlık, çünkü ilk sene hiç hastalanmasa bile rutin kontroller çok fazla. Tahliller testler, yok kalça ultrasonu, devletin karşılamadığı rota vb aşılar derken çok makul oluyor sigorta. Senin apandist olayı yine nispeten iyi atlatılmış bu arada, bizim bir akrabamız 20 yaşında, koşuyolundaki ismi lazım değil, ünlü bir hastanede ameliyata alınıp, apandisti patlamış ve temizlenememiş halde kapatılarak kanser bu kız, eve götürün evde bekleyin sonunu denilerek ölüme terkedildi,,, Allahtan teyzesi doktordu da hocalarını vs o hastanede toplayarak duruma müdahele etti. Yıllarca sürdü mahkemeleri meslekten men için, kız o travma yüzünden çok zor toparlandı... eve götürüp bekleseler gerçekten ölücekti üstelik. Ama kanser değil apandist yüzündeno yüzden hastane vs bi yere kadar, mühim olan doktorun kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?