2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya kizlar benim bebeqim surekli ayni yerde duruyo yani arada bi dolassada qeliyo ayni yere yerlesiyo surekli kafasi benim saq qosumun altinda karnimda deilde yan tarafimda duruyo hep niye boyle yapiyoki acaba 26.haftamdan beri orda nerdeyse
Cnm kocaman oldu, fazla alanı yok artık; çok değiştirmez yerini

Yok galiba anlamıyorum ki hiç bi tane var ama açık/kapalı gibi görünüyo o da,,, koydum fotosunu, sen anlarsın belki :)
ustteki buhar ayari bak. max da duruyor. onu utuledigin esyalarin kirisiklik durumuna gore ayarlayabilirsin :)
tahminimce on off seklinde degil o utunun tepesindeki dugme. solda max yaziyor cunku. biraz ortaya cek bakalim olacak mi :)

Doğru bak bi de o var senin biz yıllardır yapı kredi kullanıyoruz; allianz oldu şimdi biliyosundur belki. Ve çok çok memnunuz. Danışmanımız da o zaman gencecikti, şimdi iki çocuk annesi ve kendi ofisini açtı; düşün artık :) gece gündüz dinlemez, ilk çalışta açar, ne gerekirse yapar hemen... tavsiye ederim aramanı.. çünkü fiyat da teminatlar da biraz onların elinde,,, doğru şekilde yönlendirir seni de o anlamda.. bir de acil durumlar için çok iyi sigorta; çünkü özeller acilde soyup soğana çeviriyorlar insanı.. dediğin gibi tesadüfen yaşıyoruz bazen gerçekten; o yüzden böyle konularda işimi şansa bırakamıyorum ben

Cnm kocaman oldu, fazla alanı yok artık; çok değiştirmez yerini
Ay beni korkutuyo bu fistik kizim ya elimle dokunuyorum.falan hani baska yere qitsin diye sadece rahatsizmi ne oluyosa bi iki kere vuruyo ama inatla hala orda duruyo hani daha 1400 gram yani okadar buyumedide niye dolasmiyoki diyorum seninkidemi sabit biyerde

Yok galiba anlamıyorum ki hiç bi tane var ama açık/kapalı gibi görünüyo o da,,, koydum fotosunu, sen anlarsın belki :)
Canim benim utudeki ayarlarin aynisi bu...ilk once suyu koy en son max ayarina qetir o buhar kapatma duqmesine bas icindeki su iyice isinana kadar kapali dursun bi 5 dakika snra ac buhar duqmesini ozaman su falan akitmaz ama kesinlikle ilk suyu koyduqunda oranin kapali olmasi lazim :)

Kızlar ya sol göğsümün yan tarafı felaket ağrıyor geceden beri iltihap mı acaba

Aslı enver in büyük hatası bence bu dizi.hiç yakısmamıslar.
Bu arada bende ultrason sahnesine denk geldim tam,gelmez olaydımmmm Gülme ama Ağladım yaa
valla gulmem oyle seye de. sahneler cekimler kurgu cok kotuydu. o metafor sahneler(bosluga dusuyor falan :)) hic olmamis. o yuzden ben aglamadim hehe

Kızlar bebeğin başı nerde ayakları nerde hissedebiliyor musunuz? Nasıl anlıyorsunuz? Hareketleri hissediyorum da ben neresi nerde anlayamiyorum bir türlü
Bende anlamamıyorum hiç valla,o kadar konsantre dinliyorum bazen ama kendi kendim yorumluyorum ancak herhalde kafası,bacagı vs die ama emin değilim

Ufak hastane çıkışı tarzı takımlarım var zaten onlardan atarım çantaya, ilk giyeceklerini de böyle beyaz alayım diyorum bende. Zaten her şeyi fazla fazla yanıma almadan içim rahat etmiyor :) O kadar tecrübesizim ki, bir sürü kişiye danıştım bir sürü video izledim kimisi çok az şey almış kimisi bir sürü şey. En doğrusu her ihtimali düşünerek yedek almak zaten fazladan kalmayı gerektireecek bir durum olursa eşim de her an evden alıp gelebilir. Çok teşekkürler canım

Canim kolay gelsin sana bende tam tersi evi bayramdan hemen sonra tasiyacagim icin elimi surmuyorum zorunlu ihtiyaclar dışında. Zaten babam hasta old. Icin artik annemde kaliyorum esyalari yarim yamalak koliledim öylece bekliyo tasimacahim evde henuz bitmedi. Anneme yardim etme amaçlı dogurana kadar burdayim. Artik bayramda size geliriz temiz temiz =)

Kızlar size saçma bir soru ve kuruntudan bahsedicem şimdiden gülebilirsiniz :)) şimdi biz en son ayrintilida cinsiyet ile ilgili doktorla görüştük kız dendi bir dahada sorulmadi yanlız usg kagitlarinda hep famela yazıyor bunu doktor her seferinde kendimi elle giriyor yoksa ilk sefer girip usg her seferinde kendimi yazıyor sorunun sebebi ise şu son bikac gecedir ruyalarimda erkek bebek kıyafetleri görüyorum bebeğin cinsiyetini soranlara rüyamda erkek diyorum yada gördüğüm rüyaların anlamı erkek bebeğe çıkıyor :))) komik ama kuruntu yaptım ayrintilida kız dendi artık yanılma payı olmazdır degilmi :)??

Rica ederim cnm,, dediğin gibi zorda kalırsak evden alır gelirler. Çok fazla abartmamak lazım. Normal olursa bir sezeryan olursa da iki yedek yeterli bence. Bir de kendin için yedek kıyafet unutma, çıkarken giymek için yani. En rahatı elbise olur dikişlerden dolayı :)

Ayrıntılıda cinsiyeti belirleyen hem iç hem dış organları görüyorlar cnm; o teknolojiyle yanılma ihtimalleri yok bence :) ay pek kibar bi tarif oldu :)))

Ay saol cnm ya,, ben direk koyuyodum böyle :))) lanet ütüler,,, zaten nefret ediyorum bi de her yerimi yaktım iyice tiksindim bi de komşumla annesi uğradı, annesi bunların hepsi ütülenicek mi boşver dür gitsin dedi! Bunlar çocuğun ve bebeğin, bırak giydirmeyi dolaba koymam böyle diyorum, tamam işte güzel güzel dür dolaba koy diyo hala :) gölge etme başka ihsan istemez dicektim de sustum... sıcak başına vurmuş milletin, her yemeğe salça modundalar.. ya sabır...

Ayy bekleriz çok da seviniriz valla :) sen taşınırken de birilerine yaptır hem çocuklar hem hamilelik derken çok yorma kendini. Baban da inşallah toparlar dualarımız tüm hastalarla sıkıntılılarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…