Cnm kocaman oldu, fazla alanı yok artık; çok değiştirmez yeriniYa kizlar benim bebeqim surekli ayni yerde duruyo yani arada bi dolassada qeliyo ayni yere yerlesiyo surekli kafasi benim saq qosumun altinda karnimda deilde yan tarafimda duruyo hep niye boyle yapiyoki acaba 26.haftamdan beri orda nerdeyse
ustteki buhar ayari bak. max da duruyor. onu utuledigin esyalarin kirisiklik durumuna gore ayarlayabilirsin :)Yok galibaanlamıyorum ki hiç bi tane var ama açık/kapalı gibi görünüyo o da,,, koydum fotosunu, sen anlarsın belki :)
Ay inanmıyorum ya yuh artık !! Hani bu ülkede tesadüfe yaşıyoruz mevzusu var ya gerçekten doğru.. Allah yardım etsin kıza hastalığı atlatmis ama o durumun psikolojisi bir ömür zor geçer maalesef.
Bende bir kaç sigorta firmasından teklif aldım canim, dedigin gerçekten çok doğru sigorta çok avantajlı oluyormuş. Yaptırmayı düşünüyoruz biz de, zaten ikiz bebeklerin muayene ücretleri bile farklıdır zannımca, öyle olunca daha kârlı oluruz diyorum bakalım..
Ay beni korkutuyo bu fistik kizim yaCnm kocaman oldu, fazla alanı yok artık; çok değiştirmez yerini
Canim benim utudeki ayarlarin aynisi bu...ilk once suyu koy en son max ayarina qetir o buhar kapatma duqmesine bas icindeki su iyice isinana kadar kapali dursun bi 5 dakika snra ac buhar duqmesini ozaman su falan akitmaz ama kesinlikle ilk suyu koyduqunda oranin kapali olmasi lazim :)Yok galibaanlamıyorum ki hiç bi tane var ama açık/kapalı gibi görünüyo o da,,, koydum fotosunu, sen anlarsın belki :)
Duvarları loc la sildik canım bir damlacık da domestos damlatıyoruzduvarlari neyle sildiniz?
aynen cok hos, duru bi guzelligi var hatunun
Telefon ile sorma sansın yok mu cnm? Bende anlamadımGunaydin kizlarya oqun idrar vermistim sonucumda ureme olmadi yaziyo o ne demekki acaba endeksiyon yokmu demekk bilqisi olan varmi ona qore qidecem doktora simdi cok uzak eqer bisey yoksa bosuna qitmeyim
valla gulmem oyle seye de. sahneler cekimler kurgu cok kotuydu. o metafor sahneler(bosluga dusuyor falan :)) hic olmamis. o yuzden ben aglamadim heheAslı enver in büyük hatası bence bu dizi.hiç yakısmamıslar.
Bu arada bende ultrason sahnesine denk geldim tam,gelmez olaydımmmm Gülme ama Ağladım yaa
Bende anlamamıyorum hiç valla,o kadar konsantre dinliyorum bazen ama kendi kendim yorumluyorum ancak herhalde kafası,bacagı vs die ama emin değilimKızlar bebeğin başı nerde ayakları nerde hissedebiliyor musunuz? Nasıl anlıyorsunuz? Hareketleri hissediyorum da ben neresi nerde anlayamiyorum bir türlü
valla gulmem oyle seye de. sahneler cekimler kurgu cok kotuydu. o metafor sahneler(bosluga dusuyor falan :)) hic olmamis. o yuzden ben aglamadim hehe
Ufak hastane çıkışı tarzı takımlarım var zaten onlardan atarım çantaya, ilk giyeceklerini de böyle beyaz alayım diyorum bende. Zaten her şeyi fazla fazla yanıma almadan içim rahat etmiyor :) O kadar tecrübesizim ki, bir sürü kişiye danıştım bir sürü video izledim kimisi çok az şey almış kimisi bir sürü şey. En doğrusu her ihtimali düşünerek yedek almak zaten fazladan kalmayı gerektireecek bir durum olursa eşim de her an evden alıp gelebilir. Çok teşekkürler canımRica ederm cnm, ne demek, zevkle yaparım :)Ben ilk takımını chakradan aldım. Onun battaniyesi falan var zaten, o yüzden ikinciyi böyle beş parça alıcam. Ama şöyle düşünün bunların adı hastane çıkışı da neticede bebeğe tek tek de aldığımız kıyafetler var içinde. Yani iki üç takım yerine bi takım götürüp yanına da fazladan body, tulum vs alabilirsin. Normal doğum olursa bir, ilk sezeryansa iki gece kalınıyor; onu da düşünerek yedek götürmekte fayda var. Ama dediğim gibi adının illa hastane çıkışı olmasına gerek yok. Ben mesela ne olur ne olmaz kusarsa, çişi sızarsa vs diye bi ayrıca bi body bi de tulum koyucam. Zaten yer kaplamıyor, minicik şeyler :) dediğin gibi seni ameliyathane/doğumhaneye aldıktan sonra hemşire gelip kıyafetlerini istiyo, eşin yahut annen bilsin yerini, veriyorsun onu giydirip getiriyorlar. Benim kızda kış olduğu için çok teferruatlıydı takımı, ama sadece body ve tulumu giydirip getirmişlerdi. Bi de tabi şapkayı.. onlar ayarlıyor yani :)
oyy kiyamam canim benim oyle bi durumun var madem izleme boyle seylerEvet,onlar sacmaydı ama daha önceki kaybım geldi aklıma ondan etkilendim ben ya... insan kötü oluyor
Canim kolay gelsin sana bende tam tersi evi bayramdan hemen sonra tasiyacagim icin elimi surmuyorum zorunlu ihtiyaclar dışında. Zaten babam hasta old. Icin artik annemde kaliyorum esyalari yarim yamalak koliledim öylece bekliyo tasimacahim evde henuz bitmedi. Anneme yardim etme amaçlı dogurana kadar burdayim. Artik bayramda size geliriz temiz temiz =)Bugün temizlik günüydü bizde 3 odanın duvar cam ve tülleri temizlendi :) bayramdan sonra da kalanı temizlik yapıldıkça üstümden yük kalkıyor valla bizim gibi başka millet var mı acaba bebek gelirken evin canını çıkaran
Ufak hastane çıkışı tarzı takımlarım var zaten onlardan atarım çantaya, ilk giyeceklerini de böyle beyaz alayım diyorum bende. Zaten her şeyi fazla fazla yanıma almadan içim rahat etmiyor :) O kadar tecrübesizim ki, bir sürü kişiye danıştım bir sürü video izledim kimisi çok az şey almış kimisi bir sürü şey. En doğrusu her ihtimali düşünerek yedek almak zaten fazladan kalmayı gerektireecek bir durum olursa eşim de her an evden alıp gelebilir. Çok teşekkürler canım
Kızlar size saçma bir soru ve kuruntudan bahsedicem şimdiden gülebilirsiniz :)) şimdi biz en son ayrintilida cinsiyet ile ilgili doktorla görüştük kız dendi bir dahada sorulmadi yanlız usg kagitlarinda hep famela yazıyor bunu doktor her seferinde kendimi elle giriyor yoksa ilk sefer girip usg her seferinde kendimi yazıyor sorunun sebebi ise şu son bikac gecedir ruyalarimda erkek bebek kıyafetleri görüyorum bebeğin cinsiyetini soranlara rüyamda erkek diyorum yada gördüğüm rüyaların anlamı erkek bebeğe çıkıyor :))) komik ama kuruntu yaptım ayrintilida kız dendi artık yanılma payı olmazdır degilmi :)??
Canim benim utudeki ayarlarin aynisi bu...ilk once suyu koy en son max ayarina qetir o buhar kapatma duqmesine bas icindeki su iyice isinana kadar kapali dursun bi 5 dakika snra ac buhar duqmesini ozaman su falan akitmaz ama kesinlikle ilk suyu koyduqunda oranin kapali olmasi lazim :)
Ayy bekleriz çok da seviniriz valla :) sen taşınırken de birilerine yaptır hem çocuklar hem hamilelik derken çok yorma kendini. Baban da inşallah toparlar dualarımız tüm hastalarla sıkıntılılarlaCanim kolay gelsin sana bende tam tersi evi bayramdan hemen sonra tasiyacagim icin elimi surmuyorum zorunlu ihtiyaclar dışında. Zaten babam hasta old. Icin artik annemde kaliyorum esyalari yarim yamalak koliledim öylece bekliyo tasimacahim evde henuz bitmedi. Anneme yardim etme amaçlı dogurana kadar burdayim. Artik bayramda size geliriz temiz temiz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?