- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Temmuz annelerinde vardı birisi ssvd yapan iki doğumu da çok kolay olmuş ama kesinlikle normal daha güzel diye bahsetmiştiAyyy saol cnm inşallah :) aslında merak da var bende,, çünkü çoğu ülkede epey sayıda var örneği, ama burada çok az; insan merak ediyor ister istemez :) deli diye düşünen bile var :))) bizim apartman görevlisinin karısı da hamile, geçen akşam parkta sohbeti oldu,,, "aaaa abla delirdin mi, ben can atıyorum sezeryana ama doktor durup dururken yapmam dedi" demez mi... kızım Kafayı mı yedin,, bulmuşsun böyle doktor, daha önce de Normal doğum yapmışsın, nası bi dünyada yaşıyosun sen dedik... :)) biz ilki sezeryan olduğu halde can atıyoruz, kadın büyük ihtimal pırt diye doğurucak, sırf özendiğinden sezeryan istiyo :)))
Hehe gitmedim ki :)
Kiimseleri değişmem ki size
4-5 gün deyince de bi garip oldum ha
Teşekkür ederiz
Açayım mı bi blog
Ya ben de evde geçirmeyi düşünüyorum ilk sancıları ama eşim dayanamıyor benim acı çekmeme hemen gidelim emin ellerde olalım istiyor, 10 dakikada bire düşene kadar oyalayabilirsem evde şükür
Çantam hazır sayılır, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde atlatabiliriz bu süreci
Oyy ya benim eşim de öyle hiç dayanamıyor, ben kesinlikle sancı çekerken yanımda ol dedim onu kabul etti ama benim zorumladoğuma da girer artık o kadar dayanırsa diye düşünüyorum. Sezaryende almıyorlar ama kesinlikle. Bakalım hayırlısı
Hahahah hiç bu yönden düşünmemiştim. Bu çok daha iyi oldu valla :) Ne yaptınız bi gelişme var mı?Ya evet zaten soyadını baba veriyor.
Mantıken ismi annenin koyması lazım
Yok grip atıyorum dünden beriHahahah hiç bu yönden düşünmemiştim. Bu çok daha iyi oldu valla :) Ne yaptınız bi gelişme var mı?
Teşekkür ederiz ")Kızlar yavaştan doğum hakkında bilgilenelim bence
Canım durumlar ne alemde?İnşallah canımmm
Selam hoş geldin aramıza:) Kaçıncı haftadasın?Slm arkadaslar uZun zamandır uzaktan takip ediyorum sonunda kayıt oldum annelik sürecinde desteğinize ihtiyacım olucak.bu benim ilk gebeliğim
Dogumuma az kaldı sayılır çok heyecanlıyım
Ay bu erkekler yok mu... neyse triplerin başarıya ulaşacaktır bence :)Yok grip atıyorum dünden beri
Bakalım nolcak
33.haftamdayımTeşekkür ederiz ")
Canım durumlar ne alemde?
Selam hoş geldin aramıza:) Kaçıncı haftadasın?
Ben de çok merak ettimBebegimi beklerken00 ne yaptı acaba en son 19.30 gibi atmış mesaj. Merak ettim
Tekrar hoş geldin:) Sen de Ağustos sonu olanlardansin:)3
33.haftamdayım
Benim 37 bitiyor işte, sanırım bir nevi ameliyat diye almıyorlar tam da bilmiyorum arkadaşım doğum yaptığında almamışlardı eşini ordan biliyorum. Normalde alıyorlar ama.
Evet gerçekten artık yavaş yavaş herkeste kıpırtilar başladı. Hayırlisi olsun inşallah. Ben de durdurmuslardir diye düşünüyorum ama bakalim mesaj attım. Umarım cevap atar.Ben de çok merak ettim
Ama muhtemelen sancıları durdurmuşlardır diye tahmin ediyorum çünkü sanırım 34. Haftadaydı kendisi.
Hayırlısıyla zamanında doğsunlar
Artık yavaş yavaş Doğuma gitmeler sıklaşacak :)
Çok heyecanlı :)
Aslında eylülde olablir ama eylül anneleri yok galibaTekrar hoş geldin:) Sen de Ağustos sonu olanlardansin:)
Eylül anneleri de var canım ama Ağustos anneleri olarak yaklaşık aynı haftalardayız. Ben de 32deyim çünkü.Aslında eylülde olablir ama eylül anneleri yok galiba
tesekkur ederim. iste bi perdeyle hali kel alaka oldu ayri telden caliyorlar. biri korsanli biri uzayli gezegenli falanaman onlar da farkli olsun napayim :))
sorun orda zaten yatinca ya da oturunca daha cok hissediyorsun :)) cok hareketli olunca, yorulunca ya bebek de gercekten az hareket ediyor ya da sen kendi hareketliligin yuzunden hissetmiyorsun :)
gozun aydin hadi bi dogum tarihimiz daha belli oldu sayilir :) insallah saglikla al kucagina.
tesekkur ederiz teyzesi
istedigin zaman tekli kullanabiliyorsun canim aklinda olsun.
canim bu isin bi standardi yok o yuzden takilma insallah saglikla gelsin bebisiniz. disarida aldirirsin kiloyu minnosa nasilsa :)
nilselen gozun aydin canim cok sevindim.
@ayshemina cok guzel olmus odaniz. guzel guzel abla kardes oynasinlar icinde :))
Aslında eylülde olablir ama eylül anneleri yok galiba
bırda olmamın bi sakıncası yoktur umarım pEylül anneleri de var canım ama Ağustos anneleri olarak yaklaşık aynı haftalardayız. Ben de 32deyim çünkü.
beeen
2 eylul:)[/QUOT
Oohhh bee yalnız değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?