2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ca
Canm temzlk için erken değilmi kaç haftalıktın?
Temizliğe kadın cagırıcam son bir ayımdada annem gelcek.
Ufak tefek kıyafet aldm ama fazla değil bir iki haftaya çıkıp herseyini almayı düşünüyoruz ama hersey birden olmyor ufaktan baslamak istyorm mesela bbeğime ait süslerden baslasam fena olmaz ama hiç bi fikrim yok malesef

Canım şimdiki doktorun özeldemi şnşallah bu doğumun dilediğin gibi olur .

Aaa benim doktorum orda ilkini orda yaptim ikinciyi de hizmette yapicam:)))) gorusurmuyuz kiii cok heycanli:) bi de nirmal baslar derken yani bekliyceksin dimi yoksa normal olmiycak

Canım şimdiki doktorun özeldemi şnşallah bu doğumun dilediğin gibi olur .
Kizimda ozeldeydi canm. Ama nöbet sistemi vardı. Ve gelmedi Dr o gün yoktu. Bu sefer talep edebiliyoruz. Daha sakin bir hastane sanırım. İnsallah hepimiz kolaylıkla güzel anılar biriktirerek alırız kucagimiza

Tecrübeli anneler, size sorum var.. ikinci bebistede çatı muayenesi olmaz herhalde değil mii.Yada olursa kaçtan sonra olur. Bir dahaki muayene 34. Haftada olacak ona göre psikolojimi hazirliyayim.
Ben ilkinde normal dogum olucak ve sancim nstde hic cikmadi diye 38 bitince olmustum ama cati darligindan sezaryen oldum cnm normal olduysa ikincide nasi olur bilenedim ama olup olmiycagina bakmaz bence sancin olursa fln acilma var mi diye bakar bence

Yani yani yanii iste kafa karisikligimin sebepleri:)

Haklisin canim saol

Kızlar yavaştan doğum hakkında bilgilenelim bence

Eklentiler

• IMG_4959.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_4960.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4961.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4962.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4963.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_4964.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 56
Oh be güzel büyümüş kuzu :)
Havale İstanbul'da serinledi neyseki bugün, bir rahat uyku çekmek istiyorum ben de.
Dediğin gibi bir gün girmesem foruma baya birikiyor, atlaya atlaya okumaya çalışıyorum ben de :))

Önemli gelişme varsa tekrar yazın kızlar :)

Alemmiş senin eşin de walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…