2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaşasın babalar :))
Koku için işin ehli drucilla ya başvuru yapabilirsin :))

Ama bize böyle söylemediler :) çocuk vücut sıcaklığını ayarlayamadığından ilk aylar uzun kollu giyer bilmem ne dendi hep. Kim dedi el kaldırsın uzun kolluların faturasını göndericem:))

Ay lütfen söyleyin kim dedi
Ben de göndericem

Hehe gitmedim ki :)
Kiimseleri değişmem ki size
4-5 gün deyince de bi garip oldum ha

:)))) gerçekten bi gün seni okurken gülmekten doğurucam ben de :) maşallah bebişine :) blog falan açsana sen yaa,, vallahi tutar, hakikaten çok güzel anlatıyosun :)))
Teşekkür ederiz
Açayım mı bi blog

Ya ben de evde geçirmeyi düşünüyorum ilk sancıları ama eşim dayanamıyor benim acı çekmeme hemen gidelim emin ellerde olalım istiyor, 10 dakikada bire düşene kadar oyalayabilirsem evde şükür

Çantam hazır sayılır, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde atlatabiliriz bu süreci

Oyy ya benim eşim de öyle hiç dayanamıyor, ben kesinlikle sancı çekerken yanımda ol dedim onu kabul etti ama benim zorumla doğuma da girer artık o kadar dayanırsa diye düşünüyorum. Sezaryende almıyorlar ama kesinlikle. Bakalım hayırlısı

anladım canım Allah kolaylık kolaylık versin 2 çocuklu olunca böyle oluyor demek ki
yine sen bildiğini yap ama ben söyleyim bildiğimi
mecbur kalırsak veririz ama biberon ve emzik senin göğüsünü unutturuyor doğru emmiyor işte neden çünkü senin göğsünü unuttu oyun yapıyor artık o yüzden sakız etmiş. senin sütünün gelmesi için doğru kavrayış pozisyonu var o pozisyonu bebeğe bıraktırıp biberon verince tekrar senin göğüsünü pompalamıyor bebek. ağzını tam açıp vakumlamıyor yani burada görsel olmadan ancak bu şekil anlatabiliyorum
biberon ağız ve diş yapısınıda bozuyor
ayrıca aldığımız eğitim tamamen ücretsiz devlet hastanesinde
ha tabi ille de ağız yapısı bozulacak değil ama emzik çok yoruyor bebeği o etkiledi beni asıl. o yüzden düşünmüyorum sizleride aydınlatayım tabi gerek olursa o ayrı ama hiç bir zaman emmeyecek sütüm gelmeyecek demeyecekmişiz =)

merhaba canım sezeryanda neden almıyorlarmış merak ettim
benm eşimle girme durumum yok ama merak =)
kaç haftalık oldun

Kızlaaarr ağrım vardı 1 saat önce geldim hastaneye yatış verdiler nst de sancı çıktı serum bağlandı dua edin bize
Hayırlısı olsun canım, durdururlar sancıyı siye düşünüyorum. Stres olma. Zamanı gelince durdurmak imkansız bebişleri. Hayırlısıyla ve sağlıkla, zamanında gelsinler

merhaba canım sezeryanda neden almıyorlarmış merak ettim
benm eşimle girme durumum yok ama merak =)
kaç haftalık oldun
Benim 37 bitiyor işte, sanırım bir nevi ameliyat diye almıyorlar tam da bilmiyorum arkadaşım doğum yaptığında almamışlardı eşini ordan biliyorum. Normalde alıyorlar ama.

32.haftadayim canim.
cok da erken degil,ne oluuur ne olmaz:)
halilarim yikamaya gidecek,doguma kadar sermeyecegim.
salon koltuklarim silindi,uzerinde ortu var.
duvarlarim silindi.
camlar yakin zamanda bir kez daha silinir.
onun disinda mutfak dolaplari,banyo tuvalet her zaman temizlenen yerler.
buyukler bitti ya,kafam rahat:)

Ya çok güzeller her şey el emeği yani:) Güle güle dağıt :)
Oruyorum ama artık sıcak ya orgu örmek eziyet gibi geliyor ter basıyor:))) Kolonya güzel fikirmis ama bakayım hazır bulabilirsem belki düşünürüm. Teşekkür ederim :)

Yok Ya ilk 3 ay dedi biri. İlk doğduğunda diye okusam 1 takım alırdım gerçi Ağustos tan sonra soğur yine giyilir bence onlar ya küçük müçük giydiricez yapıcak bişey Yok:)
Valla inşallah soğur ya sıcaklar hiç hoş değil zaten :) Hem aldıkların ziyan olmaz hem de serin havalarda rahat ederiz.
Gitme gitme :)) Herkes kalsın Temmuz'da da doğursaniz, Eylül'de de kalın:)
Gözün aydın güzel haberler almışsın:) Aramızdan biri daha kritik eşiği aştı. Gayet iyi gidiyoruz maşallah maşallah.
Kızlaaarr ağrım vardı 1 saat önce geldim hastaneye yatış verdiler nst de sancı çıktı serum bağlandı dua edin bize
Dualarımız senle canım. Bizi haberdar et gelişmelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…