- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Aaaa ayni kiloyla baslamisiz ben 62yim suandaOnu sormasaydın iyiydi :))))) 59 la başladım 78 im şu an hesaplamak istemiyorum sen hesapla :))))evlat ayıramam oğlumda aldığım kadar alıcam diye diye espri gerçek oldu :) 21 e tamsmlıcam nasipse hak grçmicek :)
Aç bence cnm. Valla şaka yapmıyorum. Hemen başlarım senin yerinde olsam :) hatta doğduktan sonra da youtube kanalı aç :)Hehe gitmedim ki :)
Kiimseleri değişmem ki size
4-5 gün deyince de bi garip oldum ha
Teşekkür ederiz
Açayım mı bi blog
Ya ben de evde geçirmeyi düşünüyorum ilk sancıları ama eşim dayanamıyor benim acı çekmeme hemen gidelim emin ellerde olalım istiyor, 10 dakikada bire düşene kadar oyalayabilirsem evde şükür
Çantam hazır sayılır, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde atlatabiliriz bu süreci
Oyy ya benim eşim de öyle hiç dayanamıyor, ben kesinlikle sancı çekerken yanımda ol dedim onu kabul etti ama benim zorumladoğuma da girer artık o kadar dayanırsa diye düşünüyorum. Sezaryende almıyorlar ama kesinlikle. Bakalım hayırlısı
İsabet olmus canm benmde eksiklikler çokDenizkizi2425 temizlik icin erken degil mi demisti de, ben de senin yorumunu (34.hafta erken degil mi,korku sarmaya basladi) o yazdi sandim:)
Eee seninkini 35 te dusunemiyom ozamane aramizda 3 hafta var kadinla,bizimki de o zaman oyle olacak muhtemelen.
hareketli cok sukur:)
Bekliyoruz o zaman :)) ayy en sevdiğim şey :)aslinda eksikler bitti ama halisi yikamada suan. bide tul perdesi yikaninca delik delik bi garip oldu. yenisi dikilecek, annem gelirken getirecek. haftaya artik bitmis halinin fotosu :))
Ayyyy canim oyle demeyeydin iyiydi havaalra qirdim birdenSaçmalama canım ya,, renksiz kalırız sen olmasanayrıca hepimizde var benzer kaygılar, senin farkın dozun biraz daha fazla olması ve dile getirmen
Yaşasınlar wala :) kızın cibinliğini de taktılar beşiği de yaptılar; bi tek eski raflardan vs kalan delikler var, onlara çerçeveler takılıcak ama o kadarını yaptıramadım :))))Yaşasın babalar :))
Koku için işin ehli @drucilla ya başvuru yapabilirsin :))
Evet bitti sayılır. Senin nasıl gidio hazırlıklar?Allah kurtarsın canm bu arada az kalmiş
Tesekkur ederim canimAaa aşkolsun bizi kendinden mahrum bırakamazsın :)
Herkes ayrı bir tat burada :)
Ağrıt cnm :) bebeğin derdine düşüp tek tek kaybolmayın zaten litfen yaaaaAyyyy canim oyle demeyeydin iyiydi havaalra qirdim birdentesekkur ederim saka yapiyorum doqumdan sonra eminim daha cok basinizi aqritacam sizin
Öyle bi problemim var. Sayılarla alakalı yani. Tanımıyorum ama eminim :)))Hafızanızda baya güçlüymüş beni tanıdıgnzı sanıcam smdi :)
Ben henüz hiçbirseye baslamadim canm eşimin işlet cok yogun merkeze uzak oldugumz içn onunla cıkıcaz bir iki haftayaEvet bitti sayılır. Senin nasıl gidio hazırlıklar?
Aman canin istiyosa ye can boqazdan qelirOhh afiyet bal şeker olsun walla ben yesem kocam bırakmazaslında gizliden bir öğlen kaçasım geldi
Senin 2 tane olacak sen bizi unutmada amanAğrıt cnm :) bebeğin derdine düşüp tek tek kaybolmayın zaten litfen yaaaa(
Yaşımı kasdetmiştn dmi canmÖyle bi problemim var. Sayılarla alakalı yani. Tanımıyorum ama eminim :)))
HAHAHAGörmeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa o kocandır derler ya :))
Bu aralar batıyor işte bana :)
Doğuma kadar düzelir bakışım inşallah, yoksa gidip tek başıma doğurup, "gördün mü bak beni üzersen öyle olur" diyesim var :))
E aynı gün yapalım o zaman da tanışalım ne güzel :)))) bir kere acil bi durumda oranın doktoruna yönlendirmişti doktorum, o mu acaba seninki? Hakan mıydı ismi, öyle hatırlıyorum sanki... bu arada normal olması için elimizden geleni yapıcaz cnm,, yani maksimum hareketli bi hamilelik geçirdim, sürekli eğil kalk kucakla merdiven çık in vs.. magnezyum vb ihtiyaçları besinle karşılamaya çalıştık,, az kilo aldım,, hatta sadece bebeğin ve rahmin ihtiyacı olanı aldım,, ne denirse yaptım kısacası.. ama yine kasılma masılma hiçbişey yok,, pek umutlu değilim yani.. o yüzden de sezeryan gibi görünüyor :))))Aaa benim doktorum orda ilkini orda yaptim ikinciyi de hizmette yapicam:)))) gorusurmuyuz kiii cok heycanli:) bi de nirmal baslar derken yani bekliyceksin dimi yoksa normal olmiycak
Saol cnm,,, Uyuyamıyorum ama ara ara dinlenebiliyorum şükür :)) iyi programlanmaya çalışıyorum, o zaman kolay oluyo.. mesela yarın yeşilköye parka götürücez çocukları komşumla,, oyun ablasına da oraya gel dedim,, hem o mutlu olucak hem ben en azından bi çay içip komşumla iki kelam edebilicem.. yani anca bu şekilde plan yapıp bu kadar bu kadar dinlenebiliyorum işte :)))
Sıcak suda eritip yaptırdım hep cnm,, ama ne kadar dersen işte onu bilmiyorum çünkü kadınlar yaptı hep :) ama göz kararı koymuştur heralde, öyle ölçüp bilçip yaptıklarını sanmıyorum..ilik su mu?
ne kadar deterjan koymali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?