2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Onu sormasaydın iyiydi :))))) 59 la başladım 78 im şu an hesaplamak istemiyorum sen hesapla :))))evlat ayıramam oğlumda aldığım kadar alıcam diye diye espri gerçek oldu :) 21 e tamsmlıcam nasipse hak grçmicek :)
Aaaa ayni kiloyla baslamisiz ben 62yim suanda walla ohhh kilolarin bahanesinide bulmussun ne quzel bosver saqlikli olsunlarda qerisi kolay verilir nolacak

Aç bence cnm. Valla şaka yapmıyorum. Hemen başlarım senin yerinde olsam :) hatta doğduktan sonra da youtube kanalı aç :)

Saçmalama canım ya,, renksiz kalırız sen olmasan ayrıca hepimizde var benzer kaygılar, senin farkın dozun biraz daha fazla olması ve dile getirmen
Ayyyy canim oyle demeyeydin iyiydi havaalra qirdim birden tesekkur ederim saka yapiyorum doqumdan sonra eminim daha cok basinizi aqritacam sizin

HAHAHA iyice qicik olmaya basladim bende sorma bu aralar bana takti kafayi niye tembelsin niye is yapmiyon bu evin hali ne falan tovbe tovbe

Aaa benim doktorum orda ilkini orda yaptim ikinciyi de hizmette yapicam:)))) gorusurmuyuz kiii cok heycanli:) bi de nirmal baslar derken yani bekliyceksin dimi yoksa normal olmiycak
E aynı gün yapalım o zaman da tanışalım ne güzel :)))) bir kere acil bi durumda oranın doktoruna yönlendirmişti doktorum, o mu acaba seninki? Hakan mıydı ismi, öyle hatırlıyorum sanki... bu arada normal olması için elimizden geleni yapıcaz cnm,, yani maksimum hareketli bi hamilelik geçirdim, sürekli eğil kalk kucakla merdiven çık in vs.. magnezyum vb ihtiyaçları besinle karşılamaya çalıştık,, az kilo aldım,, hatta sadece bebeğin ve rahmin ihtiyacı olanı aldım,, ne denirse yaptım kısacası.. ama yine kasılma masılma hiçbişey yok,, pek umutlu değilim yani.. o yüzden de sezeryan gibi görünüyor :))))

cocuklar evde sıkılıyor,hem ona degisiklik olur,hem de sen keyifli zaman gecirirsin:)
o da bi dinlenme,hava alma sonucta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…