2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok şanslı bebişin o zaman :) gerçekten fiziksel olarak çok daha güçlüsündür,, sabırlı da olursan çok rahat geçer inşallah ilk ayların :)
Ruhum yaşlandi psikolojim yıprandi çok üzüldüm nasil olucagım hakkından kendmden hiç emin değilim

Gözlerim doldu okurken yaaa ne kadar zorluklar olmuş şükür ki pamuk kızın sağ salim yanında. Seni de tebrik ediyorum hamilelik sürecinin başından sonuna kadar örnek alınacak özveride ve güçte davrandın. Doğumun da öyle geçmiş helal olsun nazar değmesin... şimdi artık tadını çıkarma zamanı

Çok saol cnm,, Allah yardım etti :) zaten bu gidişle doğuma da kucağımda gidicem :))) ama seninki de normal, çünkü öyle bi risk olsa ben de daha temkinli davranırdım :) yalnız yürüyüşe gerçekten başla, çok iyi gelicek görüceksin. Ya sabah ya da akşam çık,, insanın içi açılıyo temiz hava aldıkça

Ay maşallah yerim ben onun tatliligini ya
Çok saol cnm,, ben de uyandırıp yicem nerdeyse :)) ikinci çocuk bu yüzden yapılıyo galiba :) babamız bile gidip gidip beşiğe baktı bu gece yatmadan önce,, resmen bebek özlemişiz de farkında değilmişiz :)))

Eklentiler

• IMG_4702.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…