2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya iste demekki kisiden kisiye deqisiyo bazilari oyle bi anlatiyoki takmamak elde deil mesela bizim bi tanidik var o nerdeyse 9 ay hic hissetmemis hareket falan okadar sakin dururmuski cocuk simdi bi qorsen yersin bitirirsin okadar tatli ve saqlikli acayip simarik bisey

C
ZoRlanmaz mısın? Neden kendin çıkmıyosun? Kocalar rahat bu konuda biraz, uyma sen ona :)
canm bı sıcakta kendim cıkamamki ancak arabayla gideriz...eşim herseyi erteler son ana bırakır ve kendi bildiğini okur..
Münakaşaya girincede neler olablcegni bliyosunz

benim de bu haftalarda oyle degil ama ileride olur insallah. seninki de olur,merak etme:)
beni yatirmayan sicaklar su son gunlerde,bebis degil:)))
Canim o sorun hepimizde var yaniyoruz valla en son hareket yok demistimya oqunden beri hep hareketli masaAllah oylede devam etsin korkutmasin beni zaten deqisik pimpirikli bi anasi olacak

Hiç bsy yapmyo canm zaten sorun da bu
Adam keyfinden taviz vermyor hiçbir hazrlk yok bu saatte hala arkadaslarıyla oturma keyfinde beyefendi..
Bi elime gecirsem varya
Bosver sen canini skma tabiki senden daha cok heycanlansa kendisi heveslense super olurda yapi meselesi birazda takma erkekler azicik odun yontamiyoruz napalim buna sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…