Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah kuzuyaKızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum
dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim
emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez
darısı hepinizin başına inşallah saglikla
![]()
Canım gözün aydınKızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum
dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim
emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez
darısı hepinizin başına inşallah saglikla
![]()
Bu kadar evhamli olup nasıl o kadar yürüdünn.Daha yeni eve qirebildim cok sukur buqun doqurmazsam dahada doqurmam 8 den beri yuruyorum belim koptuesim her dk basi tuvalete qoturdu qicik oldu bana kesin ama napim
her kose basinda ne qorsem canim cekti yazik adama qoturduqune pisman oldu sanirsam
neyse azicik dinleniyim iyi qecelr cumleten
![]()
![]()
sagol canim, oyle endiselerim yok annemle ablamdan yana da, kv gelirse nasil olacak diye dusunuyorum. yemek vs konusunda pek becerikli oldugu soylenemez, yedigini ictigini calkalayip tezgahin uzerinde birakir, cay icilir kalkip kendim doldurayim demez. annemle ablami da hizmetci gibi gorup onlar burdayken yine yerinden kipirdamazsa o zaman gerilirim. tek endisem bu :)drucilla Allah yardımcınız olsun cnn. Uzun süreli misafir çok zorr. Birde normal mi olacak doğumun bilmiyorum ama artık dogur diye resmen gözünün içine bakiyorlr gibi gelir son zamanlar.
Zaten genelde kv ler öyle oluyor. Malesef is yapmayan biriyse yapan biri varsa tam tatil moduna giriyorlar. Allah yardım etsin. Dönüşümlü gelseler keskesagol canim, oyle endiselerim yok annemle ablamdan yana da, kv gelirse nasil olacak diye dusunuyorum. yemek vs konusunda pek becerikli oldugu soylenemez, yedigini ictigini calkalayip tezgahin uzerinde birakir, cay icilir kalkip kendim doldurayim demez. annemle ablami da hizmetci gibi gorup onlar burdayken yine yerinden kipirdamazsa o zaman gerilirim. tek endisem bu :)
benim kayınvalidemden bir tane daha yemek yer tabağını bile.kaldirmaz alır sigarasını balkona çıkar sofra toplanana kadarda girmez bütün gün çay sigara ve telefon elinde zaten doğuma yardıma gelmiyor denize gideriz dimi dedi banasagol canim, oyle endiselerim yok annemle ablamdan yana da, kv gelirse nasil olacak diye dusunuyorum. yemek vs konusunda pek becerikli oldugu soylenemez, yedigini ictigini calkalayip tezgahin uzerinde birakir, cay icilir kalkip kendim doldurayim demez. annemle ablami da hizmetci gibi gorup onlar burdayken yine yerinden kipirdamazsa o zaman gerilirim. tek endisem bu :)