• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay bana da soruyorlar ne zaman doğum diye işte 10 gün falan diyorum belli değil mi diyorlar yok nasıl belli olsun deyince de he normal mi diyorlar. Dışardan bakınca keyfii sezeryancı mı duruyorum nedir :KK70:
Hayır öyle bilee olsa size ne di mi:KK70:
Bana bazen komik geliyor sorulari. Doguma yetismek istiyorlarmis sanki benk dogurtacak onlar

Senin dr olur demiş ama çoğu dr kabul etmiyor ssvd i burada var biri kadın ssvd deyince azarlamış son haftaları bide kadının doktorlar o riski almak istemiyor pek
Evet cnm haklısın, onu biliyorum,,, Y yoph 'un doktoruydu sanırım. Gerçekten doktorlar endişeleniyor,, benimkinde bile hissediyorum ben onu biraz..

Ay bana da soruyorlar ne zaman doğum diye işte 10 gün falan diyorum belli değil mi diyorlar yok nasıl belli olsun deyince de he normal mi diyorlar. Dışardan bakınca keyfii sezeryancı mı duruyorum nedir :KK70:
Senin durumlar nasıl bu arada cnm,,, resmen 12 gün yazıyo takviminde ya :)))) ben sanki en kısa benimki gibi biliyodum :) Var mı emareler :))

Ben arasıra yatıyorum sırtüstü cnm ya,, hatta sağa da yatıyorum bazen mecbur. Aşırı uyuşuyorum yoksa :KK43: bi zararı olmamıştır diye umuyorum :)[/QUOTE

Valla bende yatıyorum ,eskiden sola yatmamı varmıs canımmm.yeni yeni çıkan adetler diyorum :)))
Zaten uzun süre hiçbir sekilde rahat edemiyorum saga yatınca sag , sola yatınca sol tarafım uyuşuyor,sırt üstü de belim ağrıyor:(

Kızlar bugün mothercare'den ağız bezi aldık bu arada. 50 tanesi 50 TL'ydi. Aklınızda olsun almayan varsa.

Cnm benim doktor da normal doğup doğmayacağına, (yani riski olup olmadığı anlamında) anca sancı başlayıp hastaneye gelince karar verebiliriz dedi :) yani aslında doktora söylememekle aldığı risk benimle aynı sayılır,, çünkü doktor son ana kadar hiçbişey yapamıyo ssvd için :) Hastanede anlaşılıcak,,, sancı/açılma oranları dikişleri yırtacak durumda mı, kaç saat sürecek,, bebeğin durumu, kalp atışları vs nasıl... bu arada tam tersi de oluyormuş bazen. İki kişide yaşadım dedi bizim doktor,, ilk doğumları seZeryanmış ama normal doğum başlamış ve hastaneye gittiklerinde o kadar ilerlemiş durumdaymış ki onlar yine sezeryan istedikleri halde normal doğuma devam etmiş doktor... kısacası ssvd veya tekrar sezeryan istemek hamileliğin seyrini değiştirmemeli aslında... yani yürüyüştü pilatesti vs kesin sezeryan olmaya da karar verilse faydalı... artık sağduyulu doktorlar aksi bi durum yoksa miadı dolana kadar bekleyelim, sancın başlasın öyle girelim sezeryana diyor hatta...
Ama doktorun sonuçta biliyor ve kendi isteğiyle kabul etti ssvd denemeyi, ilk kez doğum yapacak birinin normal doğumunun sezaryene dönmesiyle ssvd'nin sezaryene dönmesi arasında karar verme farkı vardır illa ki. Doktorun haberi yokken -ki o da nasıl olmuş tam anlamadım hiç ultrasonla da mı bakmamışlar- böyle bir risk almakla doktorla birlikte artı eksi analizi yapıp karar vermek arasında fark var. O yüzden kendinle kıyaslama bence :)

Bazı insanlar da sezaryen işin standardıymış da doğum deyince zaten paketle o geliyormuş gibi davranıyorlar. Kuzenim normal istediğimi söylediğimde "aaa neden ki?" gibi bir tepki vermişti. İnsan afallıyor doğal olarak nasıl neden ki diye, işin doğalı bu, öbürü zaruri hallerde başvurulacak bir yöntem ama gel de anlat :)
Sana da öylesi denk gelmiştir belki :)

Ayaklarını net hissediyo musun bu arada cnm? Ben bugün baya baya avucumun içindeymiş kadar iyi hissettim :) sen epey dikkat ediyosun ya ondan sorayım dedim :)))
Canim ben qecen qun doktora bebek donmusmu diye sormayi unuttum oda saqolsun bilqilendirmedi :KK12: oqune kadar hep basi resmen saq belime doqru ordaydi hissediyodum ama 4 qundur falan saq tarafimdan bole aniden bisey kaydiriyo diretiyo esimle dokunuyoruz bole minicik bisey var sanirim o ayak dokununca cekiyo hemen :emir_bebek::KK200:

Kızlar bugün mothercare'den ağız bezi aldık bu arada. 50 tanesi 50 TL'ydi. Aklınızda olsun almayan varsa.

Canım ya tam emin olamadım, yazmıyım falan diye düşündüm ama şimdi sen mothercare falan diyince emin olmaya başladım. Ben sanırım bugün sizi gördüm :)))

Öğlen Bakırköy'e alışverişe gittik, tabi ben yine maf oldum. Dönüşte capacity carousel arasındaki yolda eşimle arabayla geçerken çok tatlı bir hamile gördüm. "Aa aynı haftalardayız." falan diye düşündüm. Ayşe'nin fotoğraflarını daha önce gördüğüm için onu tanıdım. Ayşe eşinin kucağındaydı. Sen de çoook tatlı bir hamilesin, çok şeker gözüküyordunuz. :KK200: Biz arabada olduğumuz için selam veremedim, bir dahakine denk gelirsek bu kez selam veririm :)

Yani yanılmadığımı sanıyorum ama yine de sorayım sizdiniz dimi :)

Ben arasıra yatıyorum sırtüstü cnm ya,, hatta sağa da yatıyorum bazen mecbur. Aşırı uyuşuyorum yoksa :KK43: bi zararı olmamıştır diye umuyorum :)
Olmamıştır canım inşallah bende sağıma yatıyorum bazen gece uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi

Back
X