- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Aman bende diyorum yoksa benim program mi bozuldu diye34e girdik manasinda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman bende diyorum yoksa benim program mi bozuldu diye34e girdik manasinda![]()
Benim durumlar aynı ya kendimi hiç doğuracak gibi hissetmiyorumSenin durumlar nasıl bu arada cnm,,, resmen 12 gün yazıyo takviminde ya :)))) ben sanki en kısa benimki gibi biliyodum :) Var mı emareler :))
Aman bende diyorum yoksa benim program mi bozuldu diyeqirdik canim sukurler olsunki darisi 38lere 40lara
![]()
Allah gonlune göre versin cnm :)Bu evden tasinmama sebeplerimden biridir :) inşallah ilerde bahçeli bir evde büyütmek nasip olur cocuklarimizi kızımın tek hayali de bahçeli ev :)
Ben de aynı durumdayım maalesef Can'ım, eşimi ikna etmeye çalışıyorum babası ve erkek kardeşi gelmesin diye annemler de olacak zaten 10kişi bir evde ne olacak ya bir de Bebek'le, dediğin gibi bend e açık saçık geziyorum evde kp in yanında gezemşcem daha çok stres olucam sütüme yansıcak falan , bir de annem varken kv hiçbir işe elini de sürmez onlar misafir gibi hizmet bekleyecek ben dah çok deli olucam falan Eşlerimizi Nasıl ikna edebiliriz acaba, fikri olan varsa tavsiyelere açığımEsim tabi istiyor benim açımdan bakamıyor ne yazik ki. Ben de bunu anlatmaya calistim surekli evde zaten halimi goruyor ne kadar rahat dolastigimi ( nerdeyse giyinmiycem) babasi varken nasil oyle durabilirim bunu dusunen yok. Antalya bolgesindeyiz dusunun ne kadar sicak ve nemli. Dogum sonrasi da ayni bi de emzircem ustune. Gorumcem 3 yil once dogum yapti iki cocugu var beni en iyi o anlamali aslinda ama. Nedense her konuda dusunceli insanlar bu konuda dusuncesiz oldular. Ne kadar sevsemde anlassakta yani ben aliskin degilim ki misafire. Ustelik su halimde. En son 3 ay once kayinvalidemle peder geldiginde, bebegin kiyafetlerini utuleyip kaldiralim vs beraber dedi herseyi ben yaptim. Yemek bile hazirlamadi. Misafir gibi davrandi. Ordan zaten bi kıl oldum. Bakalim ya simdilik sadece doguma odaklandim ve bebegime.
50tane çok olmaz mı Can'ım? Annem 10lu almış yeter dşye başka almadım ama ben almak gerekir mi günde kaç tane giderKızlar bugün mothercare'den ağız bezi aldık bu arada. 50 tanesi 50 TL'ydi. Aklınızda olsun almayan varsa.
50tane çok olmaz mı Can'ım? Annem 10lu almış yeter dşye başka almadım ama ben almak gerekir mi günde kaç tane giderKızlar bugün mothercare'den ağız bezi aldık bu arada. 50 tanesi 50 TL'ydi. Aklınızda olsun almayan varsa.
bi cocugun 2-3-4 yil kadar bezlendigini dusunursek 60 tane cok olmaz sanki ama:)) al kullan baktin isine yariyor devamini oyle alirsin bence :)Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Ağrı şiddetlimi canım.eger çok uzun sürüyorsa doktora görünmese fayda varArkadaşlar birkaç saattir gecmeyen karin sertliğim ve bel ağrım var. Yalanci kasılmalara yordum ama geçmiyor bu kadar uzun sürer mi?
10lu Alsam ne kadat sure yeter meselabi cocugun 2-3-4 yil kadar bezlendigini dusunursek 60 tane cok olmaz sanki ama:)) al kullan baktin isine yariyor devamini oyle alirsin bence :)
Bende 10 tane aldim sık sık yikarim diye dusunerek :):)50tane çok olmaz mı Can'ım? Annem 10lu almış yeter dşye başka almadım ama ben almak gerekir mi günde kaç tane gider
Canim is qucmu yaptin yorqunluktanmi yoksa durduk yere mi basladi ? Biraz daha bekle bakalim qecmezse doktora qorun yalanci sanci bukadar uzun surmuyo bildiqim kadariyla...Arkadaşlar birkaç saattir gecmeyen karin sertliğim ve bel ağrım var. Yalanci kasılmalara yordum ama geçmiyor bu kadar uzun sürer mi?
Çok siddetli degil daha çok rahatsızlık hissi icinde bir top var da patlıcakmış gibi. Hafifliyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor. Üsütme olabilir diye düşündüm ama emin olamıyorum.Ağrı şiddetlimi canım.eger çok uzun sürüyorsa doktora görünmese fayda var
Fazla birsey yapmadim az utü ev toparlamaca o kadar. Yüruyüş yaptim dus aldım mgnezyum ictim daha napabilirim acaba?Canim is qucmu yaptin yorqunluktanmi yoksa durduk yere mi basladi ? Biraz daha bekle bakalim qecmezse doktora qorun yalanci sanci bukadar uzun surmuyo bildiqim kadariyla...
Annelik zor yaa benimkide çok hareketli acaba kanala girmeye mi çalışıyor diye korkuyorum. Yorulunca bebim bebişinde hareketleri kesiliyor. Sesli birsey açınca tepki veriyor bir dene istersen.Simsek cakiyor gök gürültüsü var inanamiyorum.4 5 saattir hareketimiz yok biraz evhamlandim sanki kasigimdada batmalar oluyor.
İyi aksamlar cnm,nasılsın? Daha iyi misin?hayirli aksamlar herkese