Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunu merak ediyorum. Gerek yok herhalde bebek donmusse. Sanci zamanı bakarlar herhalde yada son haftalarEvet bende aynısını düşündüm açıklık içinde son haftalarda bakması yeterli olur sanırım
Can'ım gözün aydın, küvezde kalması onun için iyi olacaktır , görünce insan duygularına hakim olamıyor. Hayırlısıyla evinize çıkarsınız inşallahKızlar herkese tesekkür ederim çarşamba günü suni sancıyla doğuma karar verdik son olarak ultrasonda iki defa kordon dolanmış deyince yine korku sardı yeryanımı ama dr normali deneyebiliriz deyince içim rahat ni şekilde suni sancı için yattım ilacımı aldım takii bizimkiler ısrarla sezeryan ol diye diye ikna oldum aslında oğlum için pişman değilim ama ağrı oldukça naza çekip onlara kızıyorumoğlum 36+6 da 2800 48 cm doğdu
( 36+1 gittiğimdede 2800 dü
yani ölçümlere çok takılmayın )oğlumda solunum sıkıntısı vardı diye aldılar çocuk drda akraba olunca bebeğin emipte kilo kaybetmesini istemiyorum pazartesiye kadar kalacak oğluşum dün geceye kadar çok korktum dün gece gördüm ii olduğunu içim rahat etti tam lohusa deprasyonına girecekken U dönüşü yaptım
inş sizde sağasalim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
gözünüz aydın oh nasıl rahatlamıştır , bizimde banyo günümüzdüKızlar selamlar hastaneden çıktık şükür evdeyiz bebişi banyo yaptırdık Darısı hepinize
Bide @nilselen mi demişti bebeği ilk neresinden öperse anne Gamze olur olayı cidd n doğru deneyin bi :) teşekkür ederim nilselen sana da bu güzel bilgi için
Çok rahatladı yavrum ya :)Can'ım gözün aydın, küvezde kalması onun için iyi olacaktır , görünce insan duygularına hakim olamıyor. Hayırlısıyla evinize çıkarsınız inşallah
gözünüz aydın oh nasıl rahatlamıştır , bizimde banyo günümüzdü2 günde bir yıkıyoruz biz oğlumu
Canim teyzemin oqlunun duqunu var yaaa hep qitmek istiyodumGünaydın kızlar @Mutella ve @bursa_83 güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Evininhatunu canım ben en son bayramda 33 haftalıkken gitmiştim 4 saatlik yola halim falan iyiydi ama göbekten dolayı bir türlü rahat edememiştim sürekli pozisyon değiştirerek gidebilmiştm ondan sonra da hiç gözüm yemedi uzun yola çıkmaya eğer mecburiyse yapacak bişe yok ama değilse gitme boşver
Ayy benden bi tane daha olmasına sevindim. Yani en azından durumu normalleştirebilmem açısından. Umarım her şey yolundadır.Ay beni anlattın resmen. Huzursuz bir tip değilim ama kendi kendime vesvese yapıyorum 2 aydır filan ters duruyo çock sadeve tek bi tarafta az az hareket ediyorzaten hamilelğimn başndan beri beni korkutuyor bu çocuk
sağlıklı olsun hepsi inşallah. Ben seni okuyunca rahatladım sen de aynısından oldğnu bil ve rahatla diye yazdm
Şu saatten sonra dönmesin tabi de hiç mi sıkılmazsın be yavrum.Benim de ilk gebeliğim olduğu için ben mi abartıyorum , yoksa bir sorun mu var kestiremiyorum tabi.Bugun benim nst de aynıydi canım bebegin uyku zamanına denk geldi çünkü muayene sırasında hareketliydi sonra uyuduğunu anladım zaten hatta hemşireye dedim ama acemiydi kaldırdı beni halbuki tam kaldırdıği zaman uyandığınıda hissettim. Biraz dolaştıktan sonra tekrar cekildim iyi çıktı. Benim bir arkadaşım ilk hamileliğinde hiç hissetmemiş bebeği ama gayet sağlıklı bir kızı oldu. Acaba eşin pozisyonuyla alakalı olabilir mi seninde? Ve benim bıdışta 24. Haftadan beri başgeliş pozisyonunda çok kontrole gittik hiç dönmedi hatta hangi doktora gittiysem sordum daha iyi olduğunu söylediler ve simdiden sonrada dönmezler inşallah
Kağıt doktorda kaldı , bana bermedi. Kafamızda deli sorular...benim de ara ara ani yukselisler yoktu diye hatirliyorum nst kagidinda. eve gidince bakacagim ama seninkinin goruntusunu merak ettim canim simdi.
hareketlere gelince baskasinin karnini bilemedigim icin ben de artik dusunuyorum acaba bu hareket az miiiii normal miiiiii![]()
Sağol canım. En azından benim gibi hissedenlerin olduğunu bilmek bir nebze rahatlatıcı tabiki de. Bir de bende hipotiroid var ilaç falan kullanıyorum. Anne kız hastalığı diyorlar, acaba bu kızıma da geçti de o yüzden mi böyle ağır diye düşünmeye başladım. Kendi kendime sebepler arıyorum yani.Canim emin ol ayni sorular bende 9 aydir var qecmek bilmedi bi turlu...benimkide ole cok hareketli deil ara sira azaldiqi veya fazlalastiqi oluyo sen beni rahatlattin yalniz deilmisim sende rahatla diye yazdim :):) bide qecen qun 2 kadin vardi onlarla konustumda nerdeyse 9 aydir bebeqi hic hissetmedik diyebiliriz dediler cok sasirdim suan ikisinin cocukalrida okadar saqlikli zekilerki masaAllah demekki o biraz bebeqin kendisiyle alakali takmamaya calisiyorum bende fazla sende takma canim :)
Evet ya mümkün olduğunca az kullanmak lazım aslında deterjan gibi kimyasallarısu kimyasallardan oldum olasi korkmusumdur. hele bi de iki kimyasali birlestiriyorlar ya,o cok fena.
Doktor alacak kizlar dua edin lutfen
Kızlar Allah yardımcınız olsun hayırlı doğumlar inşallah. Dualarımız sizinle.Yarın doğuruyorum kısmetse kızlar dua edin lütfen
Canım annem der ki ben de karnındayken hiç hareket etmezmişim. Ama kardeşim çok edermiş. Ikimiz de sağlıklı bebekmisiz. Ucunu ferah tut inşallah bir şey yoktur.Ayy benden bi tane daha olmasına sevindim. Yani en azından durumu normalleştirebilmem açısından. Umarım her şey yolundadır.
Bendede hasimato var biktim bu problemden walla bayaqida qc dustu deqerlerim.insaAllah bulasmaz qecmez bizim bebelere :) problemsiz doqacaklar insaAllah :)Sağol canım. En azından benim gibi hissedenlerin olduğunu bilmek bir nebze rahatlatıcı tabiki de. Bir de bende hipotiroid var ilaç falan kullanıyorum. Anne kız hastalığı diyorlar, acaba bu kızıma da geçti de o yüzden mi böyle ağır diye düşünmeye başladım. Kendi kendime sebepler arıyorum yani.
Bu akşam mı alacak? Kolay doğumlar, mutlulukla al kucağına bebişini :)Doktor alacak kizlar dua edin lutfen
Hadi hayırlısıyla al yavrunu kucağına, kolay doğumlar :)Yarın doğuruyorum kısmetse kızlar dua edin lütfen
Canm devam mı ediyor sancıların? Neden alıyor yarınYarın doğuruyorum kısmetse kızlar dua edin lütfen
Hayırlısıyla bebeğini kucağına al canım dualarım seninle haberdar et bizi deDoktor alacak kizlar dua edin lutfen
Hayırlı doğumlar olsun inşallah haberdar et bizi de çıkıp müsait oluncaYarın doğuruyorum kısmetse kızlar dua edin lütfen
Benim doktor gerek Yok bakmıycam dediDaha önce normal doğum yapmış birine ikinci gebelikte çatı muayenesi yapılır mı kızlar bilginiz varmi
canim bende son iki haftada hepsinde yapilmisti ama sebebi açılma varmi diye bakti zaten ertesi gün doğum oluyo dr muayene edince dogum hizlaniyoDaha önce normal doğum yapmış birine ikinci gebelikte çatı muayenesi yapılır mı kızlar bilginiz varmi
kurumuşsa bir kaç güne düşer ozaman daha rahat yıkarsınızÇok rahatladı yavrum ya :)
Göbek düşmedi demi daha annem kurumuş yakında düşer dedi düşünce hergün banyo inşallah
Aynen bendeki de haşimato. Doğum takvimine bakılırsa sen benden önce doğum yapacak gözüküyorsun, kısmet tabi bu işler. Doğumdan sonra bu tedirginliklerimize güleriz , rahat bir nefes alırız inşallah.Bendede hasimato var biktim bu problemden walla bayaqida qc dustu deqerlerim.insaAllah bulasmaz qecmez bizim bebelere :) problemsiz doqacaklar insaAllah :)
Peki merak ettim , hanginiz şimdi daha enerjik. Yani hal ve hareketlerin anne karnındaki gibi mi devam ediyor ? Bazı arkadaşlarım anne karnında çok sakindi ama doğunca hiç de öyle olmadı acısını çıkarıyor falan diyorEvet ya mümkün olduğunca az kullanmak lazım aslında deterjan gibi kimyasalları
Kızlar Allah yardımcınız olsun hayırlı doğumlar inşallah. Dualarımız sizinle.
Canım annem der ki ben de karnındayken hiç hareket etmezmişim. Ama kardeşim çok edermiş. Ikimiz de sağlıklı bebekmisiz. Ucunu ferah tut inşallah bir şey yoktur.
:)) Valla ben yine sakinim, kardeşim daha hareketli. Anne karnındaki halimiz devam ediyor.Peki merak ettim , hanginiz şimdi daha enerjik. Yani hal ve hareketlerin anne karnındaki gibi mi devam ediyor ? Bazı arkadaşlarım anne karnında çok sakindi ama doğunca hiç de öyle olmadı acısını çıkarıyor falan diyorBen de kız çocuğu şöyle bıcır bıcır olsun istiyorum.
Bebeklerin kafaları vucutlarinin en ağır olduğu yerleri olduğundan yer çekiminin etkisi ile baş aşağı donerlermis. Sonra da yer degistirmeleri biraz zor olurmus. Bizimki de en başından beri bas aşağı normaldir diye düşünüyorum. .Şu saatten sonra dönmesin tabi de hiç mi sıkılmazsın be yavrum.Benim de ilk gebeliğim olduğu için ben mi abartıyorum , yoksa bir sorun mu var kestiremiyorum tabi.