- 19 Mart 2009
- 1.674
- 498
- 323
Magnezyum iç biraz yat bakalım şiddetlenirse bi görünmende fayda var acile gidip bi nst baktırırsın aklında kalmazkizlarrr soruma cvp verecek yokmu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Magnezyum iç biraz yat bakalım şiddetlenirse bi görünmende fayda var acile gidip bi nst baktırırsın aklında kalmazkizlarrr soruma cvp verecek yokmu?
Evet uyumaya çalışayım ben engel iyisi gün boyu yoruldum belki ondandır. Leke olayı da kesildi zatenHiii o zaman olabilir :/ Biraz uyu dinlen istersen belki sancılar çoğalırsa ihtiyacın olabilir.
Ayyyy canım gözün aydın ne güzel haberle geldin. Maşallah kilosu boyu da yerinde :) Allah analı babalı büyütsün kuzuyu. Çok sevindim senin adına. Inşallah kısa zamanda bol bol emmeye başlar.Kizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Hareketlerine dikkat edin 2 gundur cok sakindi kalp atisi zayiflamis dedi aldi dr
Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah gözünüzaydın bulantı olunca hemen ilaç veriyorlar diye biliyordumKizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Hadi gözün aydın maşallah sağlıklıda doğmuş Allah analı babalı büyütsünKizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
2800 g.canim bebisinin kilosu kac?
haftamiz ayni da merak ettim.
MaaşallahKizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Gözünüz aydın.Sağlıkla büyüsün inşallahKizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Gozun aydın cnm Allah analı babalı buyutsnKizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
HAKizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Hay maşallah Allah analı babalıbüyütsün sütün gür olsun bebiş güzelce emsin inşallahKizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
sıklığı ne peki takip ediyor musun? basladi mi yoksa ay heyecan yaptimYok ya eline döktü azıcık. Sancım da var ufak ufak sanki, kasılmalar baya şiddetli oluyor, rahatsızım.
ben merakla bekliyorum valla. hic heyecan yapacakmisim gibi de gelmiyor ama bakalim o an geldiginde panik olucak miyim :)Ben normal hayatta belirsizlikten, sürprizlerden nefret ederim ama aksine hamilelik tamamen belirsiz bir durum :)) Özellikle doğumu beklemek benim gibi bir insan için çok zor olacak sanırım. Ne olacağını, nasıl olacağını, ne zaman olacağını bilmemek çok garip geliyor şu an bana.
Ben 33te basladim canim :)Arkadaşlar nst ye kaçıncı haftada bagliyolar.
Ben 33te basladim canim :)Arkadaşlar nst ye kaçıncı haftada bagliyolar.
Ben 34 başladımArkadaşlar nst ye kaçıncı haftada bagliyolar.