2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Internetten randevu alip gittim ben. Zaten bos hastane gittigim gibi test yaptirdi doktor. Mumkunse murat tahir beyden randevu al bayagi oneren var onu ama ben ondan alamamistim

Slm kizlar bugun beni bi ates basiyor sormayin incecik bi tayt cektim esimin kucuk gelen tisortunuda giydim bi hafifledim sormayin gobegim bayaa cikmis valla benim tabi bilmeyenler kilo sanir ama baya baya cikmaya basladi. İkili test icin ayin 6sinda gidicem 12+1 oluyo sata gore gelisim 4gun onde gidiyodu ne oldu bilmiyorum simdi bakalim hayirlisi hepimiz icin.
Bu arada kardesimin eside hamile oda eylul annesi olacak insallah yazin gelin gorunce gezeriz artik hazirligi beraber yapariz guzel oluyomus bu donemde arkadas bulmak simdiden bicok seyi beraber konusup hallediyoz

Saol canım. Benim kendi doktorum da vajinal yapmıyor ama ikili testi o yapmıyormuş, başka bir doktora yönlendirdi beni. İlk kez gideceğim için biraz tedirgin oldum ben de açıkçası.
Canım ben de şimdi doktordan çıktım geldim eve. Doktorum ikili test için perinotoloğa yönlendirdi. Sadece burun kemiği iyi görünüyor dedi. Perinatolog baksın daha detaylı bakarlar dedi. Başka hastaneye yönlendirdi. İnşallah iyi çıkar sonuçlar. Bebek iyi durumda dedi. Bir ara zıpladı zaten bıdık çok komikti.

Internetten randevu alip gittim ben. Zaten bos hastane gittigim gibi test yaptirdi doktor. Mumkunse murat tahir beyden randevu al bayagi oneren var onu ama ben ondan alamamistim
Canım benim hastaneyi aradım kadın Doğum doktoruna randevu alacaksınız, o doktor sizi perinatoloğa yönlendirecek, perinatolog için de 15-20 gün sonraya randevu veriyoruz dedi. Bu durumda benim tarihim geçmiş oluyor. O nedenle vazgeçtim. Sen ikili testini kadın Doğum doktoruna mı yaptırdın canım?

Ne güzel denk gelmiş bayıldım. Bende istiyoruuumm

Maşallah canım. Bizim zıpırlar bu aralar baya hareketlendi galiba :) Bizimki de kıpır kıpırdı 1-2 gün önce :)

selam canım,
benide geceleri bazen ateş basıyor,arada terleyerek uyandığım bile oluyor , daha şimdiden böyle olursa yaza napcaz bilmem Allah yardımcımız olsun
ne güzel yakınında birinin daha seninle aynı şeyleri yaşaması, canm kırkınız karışıcak desene
bebeğini görmeye de az kalmış canm büyümüştür bayağ miniğin

Kızlar slm.. doğum yapacağınız hastanelerden doğum fiyatı hizmeti ile ilgili bilgi aldiniz mı?

Benim kardeşimin eside hamile ama Şubat'ta doğum:) birde eşimin amca kızı var o hamile onunla ayniyiz ilk başta çok sevinmiştim aramız çok iyidir ama nedense hamilelik ten sonra bir tuhaf oldu o başka doktora gidiyor benim gittiğim doktoru beğenmiyor ben sağlık ocağına yaptiricam testleri dedim yanlış çıkıyor gibi şeyler söyledi içime şüphe sokuyor triplere giriyor gebe tirbi diyor bende gebeyim canım dedim benimki daha zor geçiyor diyor saçma sapan bi sidik yarışına girdik daha doğrusu kendimi içinde buldum bi an hemen toparlandim bebekle ilgili hicbiseyi paylaşmamak kararı aldım canımı sıkıyor çünkü sizina adınıza çok sevindim ama insan aynı şeyleri paylasmak keyifli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…