2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar tek tek yazdiklarinizi okudum ne mutlu bana ki böyle güzel insanlarla bir aradayim. Allah hepinizden razi olsun. Dualariniz işe yaradı ki simdi cok daha iyiyim. Hepinizi kucakliyorum 9 ayi hep beraber gecirmek nasip olsun
Coooook sevindim canım. İnşallah her şey böyle güzel devam eder. İnşallah hep birlikte önümüzdeki dönemi sorunsuz atlatırız. Kendine çok iyi bak, dikkatli ol.

Slm annisler bende bugun gittim doktora hersey yolunda cok sukur 3hafta sonra 2li test istedi kizimda kardesini gordu cok mutlu olduk ilk kez kalp atisi dinledik uzun zamandur giremedim mide bulanrtim fena gorusmek uzere

Kızlar bu ikili test konusu kafama takıldı. Doktor beni bir ay sonraya çağırdı. O da 14. haftadan sonraya denk geliyor. İkili test için geç kalmış olacağım. Bir de gittiğim yer devlet hastanesi yani. Sormak istediğim şu; çok elzem mi bu testler? Yani mesela diyelim bi sıkıntı var müdahale edilebilecek mi bu test sonucunda yoksa ogrendigimizle mi kalacağız? Yani yaptıramazsam ne olur acaba? Stres oldum bu konuda

Kizlar tek tek yazdiklarinizi okudum ne mutlu bana ki böyle güzel insanlarla bir aradayim. Allah hepinizden razi olsun. Dualariniz işe yaradı ki simdi cok daha iyiyim. Hepinizi kucakliyorum 9 ayi hep beraber gecirmek nasip olsun
Amin cnm insallah icini rahat tut yat dinlen bol bol bebislerimiz gelince vaktimiz olmicak

selam canım ben birinden duymuştum vücuduna sürdüğün her şeye dikkat et diyordu yüzüne sürdüğün güneş kremini bile doktora sormadan kullanma demişti. şimdi her zamanki güneş kremimi sürüyorum ama aklımın bir kenarında da doktora gittiğimde danışmak var. bu bahsettiğiniz yağların da herhangi bir zararı olmaz değil mi çünkü %100 doğal olan bir şey bulmak zor şimdilerde.

Saol cnm bende bir gün iyi bir kötü belli olmuyor ara ara midem bulantım var ya bnm kalcam arıyor neden acaba fikri olan varmı
benimde sol kalça üstünde ağrı var ama bendeki siyatik ağrısı. daha önceleri de olmuştu bana ordan biliyorum. genelde sıcak uygulayınca ve ovalayıp masaj yapınca geçiyor çok ilerlemeden sende dene istersen iyi gelirse devam edersin.

Ay ben artık haraketkerini hissetmek istiyorum

selamlar bende hissetmeye çalıştım sırt üstü uzandım ve yavaşça nefes vermeye başladım göbeğimden kalp atışları hissettim :) ne kadar doğrudur ben hissediyorum ama bebeğimin kalp atışı mı sizde de oluyor mu bi deneyip yazar mısınız

Down sendromu icin yapilan bir test olup sonucunda yasiniza ve ultrason verilerine bagli olarak hangi olasilikla risk tasidiginiz analizi yapilir. Dusuk riskli grupta yer alsaniz bile, orn: 1/5000 gibi bir sonuc cikti (yapacaginiz 5bin dogumdan 1i down sendromlu olabilir demek oluyor bu), cocugunuz down sendromlu olmayacaginin garantisi yok cunku ilk dogumda da 5000. dogumda da gerceklesebilir. ha eger ki yuksek riskli grupta ciktiniz, orn: 1/50, o zaman doktorlar fetal dna testi ya da amniosenteze yonlendiriyorlar fakat yaptirip yaptirmama karari yine sizin. tum bunlarin yaninda soyle bir gercek var sonuc ne cikarsa ciksin cocugunuz %98 saglikli dogacak(riskli grupta olsaniz bile).
2li testi yaptirdiniz yuksek risk cikti, ardindan guvenilirligi daha yuksek(%99 oldugu soyleniyor) olan diger testi de yaptirdiniz yine olumsuz bi sonuc cikti; 2 seceneginiz var gebeligi sonlandirmak ya da devam etmek.

buraya kadar yazdiklarim doktorumun bana anlattiklari.

kisisel fikrime gelince, %99 guvenilirligi oldugu soylenen bu testlerden sonra olumsuz sonuc alip saglikli bebekler dunyaya getiren anneler varken ben 2li test yaptirmaktan vazgectim.

sizin yapmaniz gereken tum olasiliklari goz onunde bulundurup esinizle ortak bir sonuca varip karar vermek.

Son düzenleme:
İyi geceler hanımlar. İkili test yaptıracak arkadaşlarım ben doğumu yaşadığım yerde değilde istanbulda yapacağım için iki şehirde de gözetimdeyim. İstanbul medipolde ikili test ücreti 380 tl idi ve yaptırmadım abartılı bulduğum için. Diğer doktorumun olduğu hastane de özel ve 36 tl ye yaptırdım. Nacizane tavsiyemdir bu aç gözlü sağlık şirketlerine yem olmayın! Maddi imkanı çok iyi olan biri olarak söylüyorum bunu. Gerçekten sinirlendim

iyi olmana çok sewindim canım, inşallah bundan sonra da hep iyi haberlerini alırız senin ve herkesin tabii ki inşallah, kendine ve bebeğine iyi bak güzel anne

iyi olmana çok sewindim canım, inşallah bundan sonra da hep iyi haberlerini alırız senin ve herkesin tabii ki inşallah, kendine ve bebeğine iyi bak güzel anne

günaydın kızlarr, bazen yazdıklarım çifter çifter gidiyor kusura bakmayın, internette sorun var kaç gündür, acayip yavaşladı,gitmedi olarak gösterince tekrar bastığımdan bu şekilde oluyor
inşallah herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…