2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok ya hastanede hiç bir şey göstermediler doğru dürüst Allaha emanet resmen. Ben kendim deneme yanılma buldum. Başka türlü tutturamadım.
Öyle bir pozisyon ki yatırmaya izin vermiyor ama bi deneyeyim dediğini. Hep böyle mi devam ediyorlar? Yandım o zaman. Büyüdükçe düzelir diye düşünmüştüm ama...

Daha sonra yine değişir belki. Uyanmadan uyanmaya yakın bir zamanda tuttur hafiften sallanarak falan uyandır uyanır uyanmaz emmeye başlarsa belki işe yarar. Dur ben yeni yöntemler de dusuneyim sana :)

Süt nöbetiiiiii

Ben bitirdim nöbeti, size devredip yatıyorum.

Azıcık canım çekti diye beyaz üzüm yedim, yemez olaydım kivrandi yavrum uykuya dalana kadar. Çikolata ve beyaz üzüm yasaklar listeme girdi. 3 aydan sonra çocukta gaz kalmıyor deniyor ya, o zamandan sonra bu yasaklı yiyeceklere geri dönebilir miyim çocuğumu rahatsız etmeden?

Ya benim de bitti de uykum kaçtı yarım saattir debelenip duruyorum.
Ben hiç dikkat etmiyorum yediğime içtiğime ya asıl bu problem olur mu acaba?
3 aydan sonra yiyebilir misin onu da bilmiyorum. Araştıralım.

Çalışan anneler Rapor parası ile ilgili bilgim yok doğumdan sonra yani 16 hafta tamamlanınca mı yatıyor yoksa 8 haftada mı siz aldınız mı
Rapor parası nedir.
16 haftalık hamilelik izninde işyeri maaşı tam yatırmıyor mu? Bir kısmını işyeri bir kısmını SGK mı yatırıyor yoksa? Ameliyat durumundaki gibi ?

Bu arada ben de emzirmek için kalkıyorum( e tabi çoocuk aç sonuçts) ama süt müt gelmiyor şuan. Mecbur mama veriyorum ama vicdanen hiç rahat değilim. İçimden hep dua ediyorum, inşallah mamaya alışıp benim sütünü beğenmemezlik yapmaz.Yarın ikinci günümüz, sezeryan olanlar kaçıncı günde geldi sütünüz yahuu

Bende siyah çekirdekli üzümü çok severim hergün yiyordum malum 12-5 nöbeti tutuyorduk ciyak viyak iki gündür yemedim onun etkisimi yoksa biogaianın etkisi mi bilmem bu aksam günlerdir ilk defa uyudu

Oqun eqitimde birileri sordu iste ne qaz yapar ne yemeyelim vs...kadin quldu dediki ewde ne pisiyosa yiceksiniz sizin yedikleriniz qaz yapmaz cocuqun qazinin olmasinin sebebi ya memeyi emerken yada emziqi emerken yuttuqu hava veya baska sebeplerden dolayi qazi olabilir dedi...mesela siz kuru fasulye yiyosunuz o cocuqa fasulye olarak qaz olarak qecmiyo merak etmeyin dedi ewde ne pisiyosa yeyin korkmayin yediklerinizle qazin hicbi alakasi yok dedi sasirdim bende

Canım teoride öyledir belki ama pratikte jiç öyle değil sana gaz yapan bebeğe de gaz yapıyor ben karın agrısından kıvrandığım gün doğa çıldırdı karşılıklı guruldadık resmen ama ne gaz yaptı çözemedim yediklerime dikkat edicem birde üşütmemek önemli havalar serinledi ayaklar önemli çorap giydim farketmeden üşüyorum sanırım

O uyandığı anı kaçırıyorum ben sanirim bi deneyeyim. Bir de yanlış tuttum mu ağlama kriziñe giriyor sakinleşme anına kadar veremiyorum. Ne bizim yenidoğan bu ya :))) Yeni doğan dediğin ilk 3 gün huylu olur

Ben kontrol ediyorum ya. Mesela 2 yumurta yediğimde sorun olmuyor ama 3 Yumurta yedim geçen gün ve çocukta tuvalet konusunda bir huzursuzluk yaptı. Bundan sonra 2 den fazla yemem.

Bı arada emzirmek için bebekler kendimi kalkıyor yoksa sizmi uyandırıyorsunuz
Genelde kendi kalkıyor ama bazen 3 saati gectiyse ben kaldırıyorum. Sevmiyor ama uyandırılmayı.

Bence komple hikaye. Ben hep kontrollü gidiyorum. Yeni bir şey deneyeceksem tek tek yiyorum ve etkisini görüyorum. Doktor tavsiye etti diye geçen hafta çiğ taze soğan ve bulgur içeren bir şey yedim. Çocuk 2 gün mahvoldu. Çıkarttığı gazla uçardı bile yavrum. Kitabi bilgi her zaman tutmuyor o yüzden. Ben o günkü sancıyı gördükten sonra bir daha mümkün değil inanmam yediğin çocuğa gaz yapmaz lafına.

G gunesli gunler senin kız iri doğduğu için doymakta bilmez, bebegın kuvezdeyken öyle bir bebek de vardı annesi emzirdiği halde daha fazlasını istiyordu sizde öylemisiniz
Evet aynen tarif ettiğin gibi oluyor. Doymadı diyip mama veriyorlar eşimle annem emzirdikten sonra. Dün kan şekeri düşene kadar direndim ama artık itiraz etmiyorum

Benim geçti gibi biliyor Musun bir ay oldu kalkan takmasam olur aslında acımıyor atlet vs değince ama süt aktığı için kullanıyorum mecbur bende bu süt akma konusunu nasıl halledecem onu merak ediyorum
Benimde aynen senin gibi. Ben kansinohun göğüs pedini kullanıyorum ve çok memnunum. Hiç sızdırmıyor leke ve koku yok. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…