2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim ilkinde 3. Gün geldi. İkincide 5. Gün geldi. Bizde mecburen mama verdik ama emzirmekten vazgeçmedim. Memeyi unutmasın diye. Sonra süt gelince hiç sorun yaşamadım bırakmadı memeyi saldırıyor hatta:)

Bı arada emzirmek için bebekler kendimi kalkıyor yoksa sizmi uyandırıyorsunuz
İşk 10 gün bizimki gece gündüz deliksiz uyuyordu. Ben alarm kurup kalkıyordum aç kalmasın diye. Zaten dr da ne yap et uyandır ve karnını doyur demişti. Sonra bir anda tüm rüya bitti ve şu anda zaten uzun ve derin uyumadığı için gerek kalmadı. Zaten hep memede.

Sen de zamanla öğreneceksin huyunu evde başbaşa 2 günden sonra anlayacaksın bu ağlama ne ağlaması bu çocuk neden huysuz hepsini :)

drucilla yeşil kaka olayını çözmüşsün ben kulak ağrısı ya da enfeksiyon yazmıştım ama yazdıklarını okumamıştım daha. Bende bişey öğrenmiş oldum demek ilk süttende oluyormuş. Ama devam ederse benim söylediğimide unutma derim. Kulaktan dolma değil tecrübeyle sabittir. Kuzenimin bebeğinde olmuştu kulaklarında engeksiyon olmuştu yavrunun sebebi o demişti dr. Geçtiyse ne mutlu sorun yok demekki:)

Canım aç kalıp sarılık olucagına vermek çözüm, sütün iyice arttımı yetecektir inşallah. Merak etme
Inşallah canım. Memeyi unutmasın da mamayı bırakırız
Sen de zamanla öğreneceksin huyunu evde başbaşa 2 günden sonra anlayacaksın bu ağlama ne ağlaması bu çocuk neden huysuz hepsini :)
Evet yavaş yavaş da öğrendiğimi hissediyorum :)

Evet aynen tarif ettiğin gibi oluyor. Doymadı diyip mama veriyorlar eşimle annem emzirdikten sonra. Dün kan şekeri düşene kadar direndim ama artık itiraz etmiyorum
Kan şekerini takip etmek şazom dediler bize de hastaneden, nasıl anladınız kan şeekerinin düştüğünü peki siz

Niye bizi yanlis yonlendiriyo bunlar peki

neler denedin canim,ben tutturamiyorum memeyi,agzindan kayiyor,tam alamiyor agzina

kizlar bebisimin gobegi dusmustu ve kanama falan bir sey olmamisti ama dun kanamis sanirim ve kurumus. bir sey olur mu?beze ve kkyafetlere surtunmesin diye gazli bez koyduk oraya. yapmam gereken bir sey var mi?

kizlar bebisimin gobegi dusmustu ve kanama falan bir sey olmamisti ama dun kanamis sanirim ve kurumus. bir sey olur mu?beze ve kkyafetlere surtunmesin diye gazli bez koyduk oraya. yapmam gereken bir sey var mi?
Bizim de vardı pıhtı şeklimde kıyafetlerde az kan lekesi oluyordu hatta bi hafta fln sonra düştü o pıhtımsı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…