2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
4. Çocuk olunca insan artık daha rahat olunur diye düşünüyor ama minik oğlun tombik olduğu için en çok bunda zorlanmışsın. Hayırlı olsun, sağlıkla almışsın kucağına sağlıkla da büyüt inşallah :)
Yırtıklar sorun olmaz inşallah tez zamanda dönersin normale. 4 numaranın barkodunda kilosunu belirten bir şey olsun mutlaka, doğumu kilosu belirlemiş çünkü

Ya o çekme olayları çok fena gerçekten,, kopucak sanıyorum bazennn :)

Gece 2 de nişanım geldi. Günduz ogleden sonra 3 bucukta dogum yaptim ben.
Belli olmuyormus canim. Benim sancilarim duzenli baslamisti

Az kaldı sen de geleceksin yakında aramıza :)
InsaAllah canim walla sizin yazdiklarinizi okudukca aslinda zorlu qunler bekliyo tadini cikarim diyorum ama bi yandanda acayip sabirsizlik varrr kavusmak istiyorum

evhamli yakinda endise dolu sorulariyla sinemalarda
Sorma sorma heralde sayfalar benim sorularim suphelerimle dolacak Allah'tan siz once doqurdunuzda az cok okuduklarimdan tecrubelendim yine tabiki sorulara boqadabilirim hazir olun

dunku 5 sn nefesimi tuttum bisey olmus mudur sorusundan sonra sahsen ben hazirim

Solgar brewers yeast with b12 nasıl kıllanılıyor. Günde kaç kere aç mı tok mu?

ama oyleymis gercekten ya :)) yazik cocugum agladi durdu tum gun uyuyamadi da. bana da karnim ac dedikce su dayasalar ben de aglarim
Bana da fazla emmekten dediler ama cnm. Yeşil kaka için yani... bu durumda doymuş ama fazla geleni işlemeden çıkardığı için rengi yeşil oluyomuş diye biliyorum. Doktora telefonda da sormuştum yeşil kaka yaptı diye, o da önemsiz, üstünde durmayın dedi. Öyle olsa aç derdi bence ya :)) içime kurt düşürdün şimdi :))

Resmen sabırsızlıkla bekliyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…