- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ay sonra walla sıkılıp beni yonetime sikayet ediyomussunuzResmen sabırsızlıkla bekliyorum :))))
Ne kadar yardımcı olsa da yükün büyük kısmı mecbur annede oluyor. Ondan kaçış Yok.Aynen cnm,, bizim de yardımcı anca ufak tefek ev işi ve yemek yapabiliyor. 1-2 saat de Ayşe'yi bahçeye çıkarıyor. Bebek her halikarda bende zaten, Ayşe de mümkün olduğu kadar yanımda kalmak istiyor.. sürekli bi kendini yetersiz hissetme hali içindeyim yani...üstelik evde kimse yokken, kadın izinliyken vs kesinlikle ikisi de daha sakin,, özellikle de büyüğüm... ama bu defa da yemek ve ev işleri kalıyor... iki arada bi derede kaldım yani... ama dediğin gibi biri nasıl geçtiyse bu da geçicek deyip şükrediyorum sürekli :)
Ben dr sosyal medya hesaplarımdan paylaştım. Anlayana :)supersin canimsuan bunu kocaman buyutup cikartip dis kapiya asmak istedim
Çok iyi kilosu da normale döndü, sorunsuz bir bebek, gün boyu uyuyor yemek molaları dışında. Sadece emmiyor artık bu konuyu da çok takmamaya çalışıyorum. 6 ay anne sütü verebilsem keşke. Hastanede bile biberon verdiğimi gören kadınlar aralarında gözüme baka baka dedikodumu yapıyorlar, sanki bilerek emzirmiyorum gibi...Siz nasılsınız? Ayşe alıştı mı Duru ya?Ben de özellikle sormuştum meme vs vereyim mi diye doktora da sakın içirmeyin soluk borusuna kaçabilir tıkanabilir vs demişti, o yüzden yazayım dedim :) nasıl bebiş bu arada cnm ?
Canım ben bile hergun bakıyorumAyyy saqol canim tesekkur ederim artikwalla warya bende kendi doqumumu cok merak ediyorum deqisik ve hoc ummadiqim anda olacaqi kesin hadi sende kurtuluyon yarin hayirlisiyla
Değil mi:))))) Ya deli etti beni cnm... bi atar bi öfke,, bütün gün gerginlik... acaip sinirlendirdi beni... yorgunmuşmuş,, taşıyan ben, emziren ben,, öbürünün nazıyla kaprisiyle uğraşan yediren içiren ben,,, sen de araba kullandın işte, bu mudur yorgunluk? E o nu ben kendim de yapıyorum zaten,, o zaman neye yaradı sinirin stresin? Hatırlatmasam akşam da arkadaşlarıyla buluşacaktı. Annen kalabilir mi yanınızda yarın demişti. Dün artık kendim dedim git çık dışarı, evde oturup beni strese sokacağına diye de gitmedi... Allahtan o lafın üstüne sakin geçirdik akşamı. Daha doğrusu ben kızlarımla film izledim sakinleştim,, annem de gelince kavga etmeyeyim bari dedim :) bunlardan başka neyin önemi var ki?
Amin hepimizinki için inşallah:)G gunesli gunler ayyy çok tombik doğmuş Damla bebeğimiz. Çok güzel bir ömrü olsun sizlerle beraber insallah :) sezeryani da hiç sorun etme, sütun geldiyse hiç sorunsuz atlatırsınız.
Amin cnm :) aynen dediğin gibi,,, mesela bugün ikisi de çok uslu ve çok huzurluydular,, hiç uyumadığım ve akşam misafirimiz olduğu halde kendimi çok çok iyi hissediyorum...Değil mi
Maşallah
Onlar huzurlu olunca Ne kadar huzur doluyor insan
Dediğin gibi, bizim stresimiz onlara basıl geçiyorsa, onların mutluluğu ve huzuru da bize geçiyor.
Hep gülsün yüzleri :)
Emmeye başladıktan sonra yavaş yavaş yatırsan,, memeyi hiç bırakmadan? Hastanede hep dik verdilerse öyle olmuş olabilir... ben başıma gelicekleri bildiğim için kıvrana kıvrana mümkün olduğunca oturup kucağıma alarak emzirdim o yüzden...Ay bebenin emdiği tek pozisyon var o da dik durduğu napicazzzz
Çok şükür cnm,, epey alıştı ama çok öpüyor... sürekli oynamak istiyor falan... içten sevdiğini gördüğüm için engellememeye çalışıyorum ama emzirirken vs zor oluyor :) neden emmiyor bu arada? Belki başlar tekrar? Ama sen insanlara takılma,, sağlığı önemli olan.. emmiyor diye aç bırakıcak halin yok,, elbette vericeksin biberon..Çok iyi kilosu da normale döndü, sorunsuz bir bebek, gün boyu uyuyor yemek molaları dışında. Sadece emmiyor artık bu konuyu da çok takmamaya çalışıyorum. 6 ay anne sütü verebilsem keşke. Hastanede bile biberon verdiğimi gören kadınlar aralarında gözüme baka baka dedikodumu yapıyorlar, sanki bilerek emzirmiyorum gibi...Siz nasılsınız? Ayşe alıştı mı Duru ya?
InsaAllah canim saqolCanım ben bile hergun bakıyorumEvininhatunu doğurdu mu diye :) senin de çok az kaldı. Hayırlısıyla al insallah kucağına..
Bebegim 29 haftalik 960 gr dogdu kuvozde bebegim bebegime daha dokunamadim bile ins o da olacak zamanla su iciyorum milk tea iciyorum.rezene iciyorum tahin pekmez yiyiorum goguslerim yumusadi birden neden oldugunu anlamadim ins.artacak buna iniyorum ama her sagdigimda cok az ciktigini gorunce moralim bozuluyorH
Hoşgeldin canım aramıza.
Bebeğin hayırlı olsun neden yanında değil, küvezde sanırım?
Erken olmuş Doğum, zamanına baya var. Sağlığı yerinde olsun da herşey atlatılır.
Süt için bol su içerensin canım.
Sonra humana still tee iç mutlaka, duş al, duş almak çok iyi geliyor. Uyku olmazsa süt De olmaz.
Ayrıca solgarın brewers yeast with b12 diye bir takviyesi var onu al ve iç. Kafan rahat olmazsa süt
De inat ediyor canım. Kafanı boşalt yavrun için. Öyle yenemiyorum diye düşünürsen olmaz. Sütün kaçar. Tabiki bebeğine yetiyorsun ve yeteceksin de. Hemen bu dediklerimi yapmaya başla bak sütün artacak. Bebeği mümkünse, sütün gelmiyor bile olsa memende tut. Emzir. Eğer sansın yoksa da bol bol sağ ki sütün artsın
Önceden ziraat e yatıyormuş bu yüzden ziraat çalışanı tanıdığıma sordum ben artık PTT yatıyormuş SGK veya PTT ye hesap no verirsen o hesaba yatarmış eğer iş yerin her ayın sonunda onaylarsa aylık 16 hafta bitiminde onaylarsa 4 aylık toplammışEn yakın ssk ya başvurup hesap no falan vericen dedi... hiçbişey anlamadım :)))
Saol cnm,, nerden onaylıcaklarmış? Bi de hesap noyu kime veriyoruz peki? Ssk'ya mı başvuruyoruz?Önceden ziraat e yatıyormuş bu yüzden ziraat çalışanı tanıdığıma sordum ben artık PTT yatıyormuş SGK veya PTT ye hesap no verirsen o hesaba yatarmış eğer iş yerin her ayın sonunda onaylarsa aylık 16 hafta bitiminde onaylarsa 4 aylık toplammış
Geçmiş olsun cnm. Şimdi ne kadar oldu kilosu? Ne zaman çıkıcakmış, hemen hemen belli mi?Bebegim 29 haftalik 960 gr dogdu kuvozde bebegim bebegime daha dokunamadim bile ins o da olacak zamanla su iciyorum milk tea iciyorum.rezene iciyorum tahin pekmez yiyiorum goguslerim yumusadi birden neden oldugunu anlamadim ins.artacak buna iniyorum ama her sagdigimda cok az ciktigini gorunce moralim bozuluyor
yesilden sonra 1 yesil daha yapti. 2. si normale dondu :) ama hala ac olup olmadigini anlayabilmis degilim. 30 dk bi memeyi emdi uzerine 10 dk diger memeyi emdi hala meme araniyor.Bana da fazla emmekten dediler ama cnm. Yeşil kaka için yani... bu durumda doymuş ama fazla geleni işlemeden çıkardığı için rengi yeşil oluyomuş diye biliyorum. Doktora telefonda da sormuştum yeşil kaka yaptı diye, o da önemsiz, üstünde durmayın dedi. Öyle olsa aç derdi bence ya :)) içime kurt düşürdün şimdi :))
Streten olabilir belki. Gün boyu ağladığı için stres atmaya çalışıyordur.yesilden sonra 1 yesil daha yapti. 2. si normale dondu :) ama hala ac olup olmadigini anlayabilmis degilim. 30 dk bi memeyi emdi uzerine 10 dk diger memeyi emdi hala meme araniyor.
Benimde öyleydi yA inşallah bişey çıkmaz belki benim de onlarla alakasızdıYeni kontrol ettirdim bi sorun yok dedi dr.
Mastitde değilimdir canım göğüslerimi 2 saatte bir sağıyorum.
Ama her gece ilk önce üşüyüp sonra şakır şakır terliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?