Yok ya hastanede hiç bir şey göstermediler doğru dürüst Allaha emanet resmen. Ben kendim deneme yanılma buldum. Başka türlü tutturamadım.
Öyle bir pozisyon ki yatırmaya izin vermiyor ama bi deneyeyim dediğini. Hep böyle mi devam ediyorlar? Yandım o zaman. Büyüdükçe düzelir diye düşünmüştüm ama...
Günaydın hanımlar. Ben dün sabah doğum yaptım. Zor bir 24 saat olduğunu itiraf etmeliyim. Ama minnoşuma aşık oldum.:) Darısı tüm bekleyenlere inşallah...
Günaydın hanımlar. Ben dün sabah doğum yaptım. Zor bir 24 saat olduğunu itiraf etmeliyim. Ama minnoşuma aşık oldum.:) Darısı tüm bekleyenlere inşallah...
Ben bazen tutamadığı zaman memeyi 4 parmakla aşağıdan 1 parmakla yukarıdan tutup ağzına tam karşıdan girecek şekilde ayarlıyorum. Birkaç seferde tutuyor.
kizlar bebisimin gobegi dusmustu ve kanama falan bir sey olmamisti ama dun kanamis sanirim ve kurumus. bir sey olur mu?beze ve kkyafetlere surtunmesin diye gazli bez koyduk oraya. yapmam gereken bir sey var mi?
Bizim göbek de 2 gün kanadı sadece giysisine bulaşarak. Kontrole gittiğimizde kan pıhtısını temizledi doktor can yakmayan bir işlemle. Sonra 2 gün daha, hafifçe yine giysiye bulaşacak kadar kanadı sonra da bitti. Çok fazla kanayanlara k vitamini yapıyorlarmış ama bizimki sadece kıyafete bulaşacak kadardı doktor bir şey yapmadı vitaminle ilgili.
Bence açık bırak hava alsın. Kıyafeti temiz olduğu sürece sorun olmaz. Ama sen yine de arayıp doktorunu sorabilirsin, onlar daha iyi bilgi verirler.
Cnm bizimde ilk zamanlar öyleydi sarılıktan korktuğum için ayak altını gıdıklıyordum çoğu kez işe yarardı hemşirenin yönlendirmesiyle de ayak altına vuruyordum inatla tabi işe yarıyordu aglayınca agzına koyuyordum o da emiyordu öyle öyle hem uyanıyordu hem emiyordu şimdide memeden ayrılmak istemiyor kuzumm
benim bebe sabahtan beri sadece 2 saate yakin uyanmadan uyudu. bu saat oldu 10 dakikada bir agliyor hala uyumadi. fazla kaka da yapmadi bugun. habire agzindan gaz cikarip duruyor. nesi var bu cocugun ya anlamiyoruz
evet ben de sagip dolaba koyuyorum onceden. bazen de baktim ki uyaniyor,hemen basliyorum sagmaya,o uyanana kadar hazir oluyor ama her halükarda zor. allahim yardim etsin de biz de emzirelim.
Canım yüzünü tam mememe çevirip yan yatırmayı denedim, kolumun altından geçirip emzirmeyi denedim bi tek yine yüzünü tam çevirip yan ama dik tutarak alabiliyor memeyi. Sanırım meme büyük kafa küçük ondan. Mememi alttan destekliyorum 4 parmağımla ki cok agir gelmesin cenesine. Ustten de burnunu acacak sekilde bas parmagimla cekiyorum. Sen de böyle bi dene istersen böyle aliyor çocuk anca.
Nassınız analar?
Mızmız bebeyi en güzel pazar banyosu sakinleştirir sonra da açtık anne karnı sesini, yüzüstü yatırdık. Baba kız uyuyorlar şimdi
Anası? Analar dert yesin mevlüt hazırlığı ben de işte
Canım inanır mısın h hala hareket etsin istiyorum, hala anne karnı gibi uyumaya devam. Şimdi daha iyi anlıyorum hareketlerinin azlığını. Bu kadar mı uykuya düşkün olunur. Ayaklarının altını gıdıklıyorum olmuyor, burnunu sıkıyorum uyanmıyor. Hayır burnunu sıkınca insan rahatsız olup uyanmaz mı, sen düşün artık o derece yani.
Nassınız analar?
Mızmız bebeyi en güzel pazar banyosu sakinleştirir sonra da açtık anne karnı sesini, yüzüstü yatırdık. Baba kız uyuyorlar şimdi
Anası? Analar dert yesin mevlüt hazırlığı ben de işte