2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok cnm değişir zamanla,, emmeye iyice alışsın da sonra her şekilde emer o :))

neler denedin canim,ben tutturamiyorum memeyi,agzindan kayiyor,tam alamiyor agzina
Ben bazen tutamadığı zaman memeyi 4 parmakla aşağıdan 1 parmakla yukarıdan tutup ağzına tam karşıdan girecek şekilde ayarlıyorum. Birkaç seferde tutuyor.

kizlar bebisimin gobegi dusmustu ve kanama falan bir sey olmamisti ama dun kanamis sanirim ve kurumus. bir sey olur mu?beze ve kkyafetlere surtunmesin diye gazli bez koyduk oraya. yapmam gereken bir sey var mi?
Bizim göbek de 2 gün kanadı sadece giysisine bulaşarak. Kontrole gittiğimizde kan pıhtısını temizledi doktor can yakmayan bir işlemle. Sonra 2 gün daha, hafifçe yine giysiye bulaşacak kadar kanadı sonra da bitti. Çok fazla kanayanlara k vitamini yapıyorlarmış ama bizimki sadece kıyafete bulaşacak kadardı doktor bir şey yapmadı vitaminle ilgili.
Bence açık bırak hava alsın. Kıyafeti temiz olduğu sürece sorun olmaz. Ama sen yine de arayıp doktorunu sorabilirsin, onlar daha iyi bilgi verirler.

cnm v

benim bebe sabahtan beri sadece 2 saate yakin uyanmadan uyudu. bu saat oldu 10 dakikada bir agliyor hala uyumadi. fazla kaka da yapmadi bugun. habire agzindan gaz cikarip duruyor. nesi var bu cocugun ya anlamiyoruz
Ya gerçekten anlamıyorum bebek dediğin 18-20 saat uyuuuuurrrr.

Benden az uyuyor resmen, deliricem

neler denedin canim,ben tutturamiyorum memeyi,agzindan kayiyor,tam alamiyor agzina
Canım yüzünü tam mememe çevirip yan yatırmayı denedim, kolumun altından geçirip emzirmeyi denedim bi tek yine yüzünü tam çevirip yan ama dik tutarak alabiliyor memeyi. Sanırım meme büyük kafa küçük ondan. Mememi alttan destekliyorum 4 parmağımla ki cok agir gelmesin cenesine. Ustten de burnunu acacak sekilde bas parmagimla cekiyorum. Sen de böyle bi dene istersen böyle aliyor çocuk anca.

Can'ım o bebeğin seçimine kalmış biz hem biberon hem meme yiyoruz. İnşallah Can'ım
Ya işte bazı bebekler onu umursamıyor bazıları da sorun çıkarıyor. Ne güzel maşallah seninkine.
Peki sonra ıyandırmak için ne yaptınız, benimki de genelde sürekli yyku halinde çoğu zaman ıyanmak istemiyor, uyanmamakta direniyor.
Burnunu sıkıyoruz, ayağının altına vuruyoruz uyandırmak için. Ama seker düşünce hiç bir şey fayda etmedi. Mama verdik de uyandı.
Yok cnm değişir zamanla,, emmeye iyice alışsın da sonra her şekilde emer o :))
Inşallah:)
Günaydın hanımlar. Ben dün sabah doğum yaptım. Zor bir 24 saat olduğunu itiraf etmeliyim. Ama minnoşuma aşık oldum.:) Darısı tüm bekleyenlere inşallah...
Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Sen bole dedikce mutlu oluyorum warya demekki sakin olacak bizim bebisler
Canım inanır mısın h hala hareket etsin istiyorum, hala anne karnı gibi uyumaya devam. Şimdi daha iyi anlıyorum hareketlerinin azlığını. Bu kadar mı uykuya düşkün olunur. Ayaklarının altını gıdıklıyorum olmuyor, burnunu sıkıyorum uyanmıyor. Hayır burnunu sıkınca insan rahatsız olup uyanmaz mı, sen düşün artık o derece yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…