2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne düşünüyorsunuz ?
Bebeğe anne sütü dışında hiç bişey vermemek gerekiyor. Su bile. Ben vermiyorum kendim de içmiyorum rezene vs. Bol su ve her şeyi yiyorum soğuk içiyorum hatta suyu da bebeğe gaz yaptığını düşünmüyorum yani en azından bende bu teori tutuyor. Kuru fasulye bile yedim bebe 7 günlük filandı. Benim yediklerim ipeğe gaz yapmıyor. Mama alan bebekler dışında tabi onları bilmiyorum.

Bu arada e bebek'in baby&me bezinden numune aldım dün, kokuyor bence. Sızdırmıyor ama. Ve gidip tüm laflarımı yiyerek pampers premium care aldım
Huggies baya küçükmüş onu fark ettim koca bi paket elimde patladı resmen. 1 numara huggies ve 1 numara premium care arasında dağlar kadar fark var. Premium care kokmuyor üstelik beğendim.

canım ne güzel gazlı bi bebek değilmiş. benim ilki nasıl gazlıydı anlatamam. ne kuru fasulyesi dondurma bulgur taze yeşillik hiçbirşey yiyemezdim yediğim tek şey pirinç pilavıydı. inşallah bu bebeğim gazsız olur. inşallah bir an önce doğar tabi orası ayrı

Maşallah diyeyim o zaman kızıma. Aslında biz de gaz sancısı çekiyoruz ama benim yediklerimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben. Üşüdü bu gece mesela birden soğudu hava. Üstü de iyiydi ama ben bile üşüdüm. Sabah kaka yapana kadar baya uğraştık masaj yaptık bacak hareketi yaptırdık falan sonra rahatladı biraz. Emerken yine kıvranıyordu banyo yaptırdık sıkıca giydirdim rahatladı. Kundak yaptırmıyor uyuyunca biraz sardım iyice rahatladı. Olmuyor değil ama hafif oluyor demek ki

maşallah diyelim canım

Prematüre geçiyor ozaman emme refleksi olmaması çok normal ara ara emzik verip emme refleksını guclendırebılırsın bu benım nacızane fikrim .

Gretchen Grundler ve @garipkedi nin dedigi gibi deneyecegim bakalim canim bir de,meme asagi kayiyor diye alamiyor olabilir,boyle de omazsa baska secenekleri deneyecegim,sagolasin.

ben de evde pisen hér seyi yiyorum,kahve cay zaten normalde de icmem,bir iki kere rezene ictim mecburen,tuvalete cikamadim,catlayacaktim.

Katılıyorum sana ben,, yapıyo gaz yediklerimiz bence de.. kakasını bile etkiliyo neticede,, gaz da yapması çok uçuk bi fikir gibi gelmiyo bana...

Walla aynen oyle canim bilmiyorum yani rahat 2 qundur hafif hafif aqri var ama sanci seklinde deil artik bekliyoruz nasipte ne zaman varsa ozaman qelsin

son uykusuz gecelerini rahat gecir,benden sana tavsiye
ondan sonra uykudan bayilabilirsin
takviminde 3 gun yaziyor,bakalim bitecek mi takvim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…