Cnm anca ama bence,, benimki iki saate yakın emiyo.. o zaman çok güzel uyuyo.. kakası da günde bir iki kere yeşil oluyo mutlakayesilden sonra 1 yesil daha yapti. 2. si normale dondu :) ama hala ac olup olmadigini anlayabilmis degilim. 30 dk bi memeyi emdi uzerine 10 dk diger memeyi emdi hala meme araniyor.
Rezene niye içmiyosun cnm? Zararı yok ki onun sana veya bebeğe. Beni çok rahatlatıyor. Valla ben Ayşe'de bir kere evlilik yıldönümümüz, eşlik etmek için bi kadeh bişey içsem zararı olur mu demiştim doktora,, bi kadehten bişey olmaz ama fazla içersen uyku yapabilir bebekte demişti. Haliyle yediğimiz içtiğimiz şeylerin bebeğe geçtiğini düşünüyorum.. şimdi de aynı şekilde proteini azalt ki sümüksü kaka ve gaz azalsın dedi... fasulye yedim ben de,, o gün çok zorlandık.. Ayşe'de de unutup piyaz yemiştim bi kere ve 24 saat boyunca kıvrandı çocuk. O yüzden emin olmamakla beraber pek de riske girmek istemiyorumBebeğe anne sütü dışında hiç bişey vermemek gerekiyor. Su bile. Ben vermiyorum kendim de içmiyorum rezene vs. Bol su ve her şeyi yiyorum soğuk içiyorum hatta suyu da bebeğe gaz yaptığını düşünmüyorum yani en azından bende bu teori tutuyor. Kuru fasulye bile yedim bebe 7 günlük filandı. Benim yediklerim ipeğe gaz yapmıyor. Mama alan bebekler dışında tabi onları bilmiyorum.
İçmeli miyim? :)Rezene niye içmiyosun cnm? Zararı yok ki onun sana veya bebeğe. Beni çok rahatlatıyor. Valla ben Ayşe'de bir kere evlilik yıldönümümüz, eşlik etmek için bi kadeh bişey içsem zararı olur mu demiştim doktora,, bi kadehten bişey olmaz ama fazla içersen uyku yapabilir bebekte demişti. Haliyle yediğimiz içtiğimiz şeylerin bebeğe geçtiğini düşünüyorum.. şimdi de aynı şekilde proteini azalt ki sümüksü kaka ve gaz azalsın dedi... fasulye yedim ben de,, o gün çok zorlandık.. Ayşe'de de unutup piyaz yemiştim bi kere ve 24 saat boyunca kıvrandı çocuk. O yüzden emin olmamakla beraber pek de riske girmek istemiyorum
Ben de tam tersi sallanmayan yatak almıştım ilkinde ama bu sefer direk sallanan aldım. Tek uyusun da isterse alışsın diye... ne garip di mi? İnsan tamamen kötü tecrübelere göre hareket ediyo ikincide aslında :)))20 gün direnebildim ve En sonunda pes ettim. Yatağı sallamaya başladım şimdiilk oğlumda bu sallamadan çok çekince ikincide kesinlikle sallmaya alılturmam diyordum ama şimdi o söylediğimi güzelce yutuyorum. Azıcıkta olsa rahatladı sanki sallayınca ama böyle varla yok arası hafif hafif sallıyorum. Çünkü karnı tıka basa doku üst üste kakasınıda yaptı e gazınıda çıkarttım. Uyku gözlerinden akıyor ama dalamıyor kaç saattir. Şimdilik uyudu gibi hemen tabii derin uykuya dalabilirse. Hemen uyanıyor fındık. Umarım bu seder sallamadan çok çekmem vallahi korkuyorum
Yok İpek'de de kaka ve gaz sorunu oluyo demiştin ya ondan dedim. Masum bişey çünkü,, faydaları bile var hatta. Denemeye değer diye :) ya bi de ben kendim de hayatım boyunca gaz problemi yaşadım. Gaz çıkaramam,, kaza ile yanımda çıkaran da olursa buzzz gibi soğurum. Sırf bu problem yüzünden defalarca hastanelik oldum :))) o yüzden rezene gibi en azından gaz şişkinliğini rahatlatan çay vs gibi şeyler çok rahatlatıyo beni.. bi de belki seZeryan ve çorap giyememenin etkisiyle doğumdan sonra iyice arttı bu sıkıntıİçmeli miyim? :)
İhtiyaç duymadım yani o yüzden yoksa özellikle içmeyeyim demedim
Evet aynen öyle. Ve yapmam dediğinide yaptırıyorlar. Yeterki uyusun yeterki ağlamasın biraz o da bende rahat edeyim vs vs... ama evet yapmam dediğim bişeyi yaptım demekki çokta mükemmelliyetçi olmamak gerekmiş. Aslında biz onları düzene sokmaya çalışırken onlar bizi kendi düzenlerine alıştırıyorlar.Ben de tam tersi sallanmayan yatak almıştım ilkinde ama bu sefer direk sallanan aldım. Tek uyusun da isterse alışsın diye... ne garip di mi? İnsan tamamen kötü tecrübelere göre hareket ediyo ikincide aslında :)))
Kesinlikle,, biz üç saat falan yeşilköyde parktaydık bugün... Duru emdi ve uyudu,,Evet aynen öyle. Ve yapmam dediğinide yaptırıyorlar. Yeterki uyusun yeterki ağlamasın biraz o da bende rahat edeyim vs vs... ama evet yapmam dediğim bişeyi yaptım demekki çokta mükemmelliyetçi olmamak gerekmiş. Aslında biz onları düzene sokmaya çalışırken onlar bizi kendi düzenlerine alıştırıyorlar.
Cnm sirf onda uyuyor ama kiraz cekirdegini sadece banyo sonrasi isitip koyuyorum. Reflu yastigi zaten yatak gibi karyolanin icine koydukarch2401 sen kiraz çekirdekli yastığı ne sıklıkla kullanıyorsun?
Allah yardımcın olsun cnm,, en kısa zamanda fedakarlığının mükafatını alırsın,, hemen iyileşir bebişin inşallah :)sağolun hepinizin yazdıklarını okuyorum...cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
surekli yastigin üzerinde taşıyorum...emziriyorum devamli kemik daha çabuk kaynarmis...gazini cikaramadigim için ağlama nobetlerinde yine emziriyorum neredeyse 24 saat emiyor...fazla uyuyamiyor o yuzden...
benim bebegimle beraber butun bebeklere allah sifa versin insallah
Ben umudumu kestim takvim bitek eksilere duser benim kizson uykusuz gecelerini rahat gecir,benden sana tavsiye
ondan sonra uykudan bayilabilirsin
takviminde 3 gun yaziyor,bakalim bitecek mi takvim
bugun 3 saat emdi be :)) doymak bilmedi. o 3 saat icinde memede uyudu yatirdik uyandi memede uyudu yatirdik uyandi. 40 cc sut verdik biberonla. emmeye devam etti. en son artik bana geldiler 4 saatin sonunda mama verdim. simdi 7de uyudu. 3ten beri adam gibi uyumadi.Cnm anca ama bence,, benimki iki saate yakın emiyo.. o zaman çok güzel uyuyo.. kakası da günde bir iki kere yeşil oluyo mutlakadoktor önemsiz deyince rahatladım ben,, üstünde durmuyorum hiç..
Rica ederim canım inşallah doğru bilgidirTmm cnm çok saol :)
Ben umudumu kestim takvim bitek eksilere duser benim kiz
Benimki de sarı :) baya sarı :))Bebeğmn göz akında sarı ton var. Bunu yaşayan var mı? Sarılık yaşamadık doktoru da önemsemedi ama endişeleniyorum baya sarı
Özel iş yerinde maaşın 2/3 si SGK tarafından yatırılıyor iş yeri sigorta maas vs hiçbirşey yatırmıyorRapor parası nedir.
16 haftalık hamilelik izninde işyeri maaşı tam yatırmıyor mu? Bir kısmını işyeri bir kısmını SGK mı yatırıyor yoksa? Ameliyat durumundaki gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?