2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
yesilden sonra 1 yesil daha yapti. 2. si normale dondu :) ama hala ac olup olmadigini anlayabilmis degilim. 30 dk bi memeyi emdi uzerine 10 dk diger memeyi emdi hala meme araniyor.
Cnm anca ama bence,, benimki iki saate yakın emiyo.. o zaman çok güzel uyuyo.. kakası da günde bir iki kere yeşil oluyo mutlaka doktor önemsiz deyince rahatladım ben,, üstünde durmuyorum hiç..

20 gün direnebildim ve En sonunda pes ettim. Yatağı sallamaya başladım şimdi ilk oğlumda bu sallamadan çok çekince ikincide kesinlikle sallmaya alılturmam diyordum ama şimdi o söylediğimi güzelce yutuyorum. Azıcıkta olsa rahatladı sanki sallayınca ama böyle varla yok arası hafif hafif sallıyorum. Çünkü karnı tıka basa doku üst üste kakasınıda yaptı e gazınıda çıkarttım. Uyku gözlerinden akıyor ama dalamıyor kaç saattir. Şimdilik uyudu gibi hemen tabii derin uykuya dalabilirse. Hemen uyanıyor fındık. Umarım bu seder sallamadan çok çekmem vallahi korkuyorum

Rezene niye içmiyosun cnm? Zararı yok ki onun sana veya bebeğe. Beni çok rahatlatıyor. Valla ben Ayşe'de bir kere evlilik yıldönümümüz, eşlik etmek için bi kadeh bişey içsem zararı olur mu demiştim doktora,, bi kadehten bişey olmaz ama fazla içersen uyku yapabilir bebekte demişti. Haliyle yediğimiz içtiğimiz şeylerin bebeğe geçtiğini düşünüyorum.. şimdi de aynı şekilde proteini azalt ki sümüksü kaka ve gaz azalsın dedi... fasulye yedim ben de,, o gün çok zorlandık.. Ayşe'de de unutup piyaz yemiştim bi kere ve 24 saat boyunca kıvrandı çocuk. O yüzden emin olmamakla beraber pek de riske girmek istemiyorum

İçmeli miyim? :)
İhtiyaç duymadım yani o yüzden yoksa özellikle içmeyeyim demedim

Ben de tam tersi sallanmayan yatak almıştım ilkinde ama bu sefer direk sallanan aldım. Tek uyusun da isterse alışsın diye... ne garip di mi? İnsan tamamen kötü tecrübelere göre hareket ediyo ikincide aslında :)))

İçmeli miyim? :)
İhtiyaç duymadım yani o yüzden yoksa özellikle içmeyeyim demedim
Yok İpek'de de kaka ve gaz sorunu oluyo demiştin ya ondan dedim. Masum bişey çünkü,, faydaları bile var hatta. Denemeye değer diye :) ya bi de ben kendim de hayatım boyunca gaz problemi yaşadım. Gaz çıkaramam,, kaza ile yanımda çıkaran da olursa buzzz gibi soğurum. Sırf bu problem yüzünden defalarca hastanelik oldum :))) o yüzden rezene gibi en azından gaz şişkinliğini rahatlatan çay vs gibi şeyler çok rahatlatıyo beni.. bi de belki seZeryan ve çorap giyememenin etkisiyle doğumdan sonra iyice arttı bu sıkıntı

Evet aynen öyle. Ve yapmam dediğinide yaptırıyorlar. Yeterki uyusun yeterki ağlamasın biraz o da bende rahat edeyim vs vs... ama evet yapmam dediğim bişeyi yaptım demekki çokta mükemmelliyetçi olmamak gerekmiş. Aslında biz onları düzene sokmaya çalışırken onlar bizi kendi düzenlerine alıştırıyorlar.

Kesinlikle,, biz üç saat falan yeşilköyde parktaydık bugün... Duru emdi ve uyudu,, Mutella sağolsun sayesinde slinge de alıştırdım özenip,, mis gibi bi pazar sabahı geçirdik... hiç alışkın olmadığım bi durum tabi... eve gelince de köpük köpük yıkadık bi rahatlasın çocuk diye... emzirdim,, anakucağına koydum anında uyudu.. vücudu rahat etsin diye yatağa alayım dedim ağlamaya başladı. Tekrar koydum anakucağına ve hala uyuyor... sallansın yani ne yapayım... haketti diyorum kendi kendime... sallasam sallasam iki sene... kolum kopacak değil ya... yeter ki o uyusun ben de dinleneyim, hem huzurlu olayım hem diğer işlerimi kızımı ihmal etmeyeyim hem de sütüm olsun :) e zaten boynu sarsılmadıkça zararı da yok diyorlar... dediğin gibi böyle şeylere aşırı takılmamak lazım... istediğin kadar mükemmel olmaya çalış,, öyle bişey yok... bi yerden çatlak veriyo zaten... en azından kontrolümüzde olsun :)))))

sağolun hepinizin yazdıklarını okuyorum...cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
surekli yastigin üzerinde taşıyorum...emziriyorum devamli kemik daha çabuk kaynarmis...gazini cikaramadigim için ağlama nobetlerinde yine emziriyorum neredeyse 24 saat emiyor...fazla uyuyamiyor o yuzden...
benim bebegimle beraber butun bebeklere allah sifa versin insallah

Allah yardımcın olsun cnm,, en kısa zamanda fedakarlığının mükafatını alırsın,, hemen iyileşir bebişin inşallah :)

Kizlar imdat bebegim 8 gunluk oldu. Sariligimiz var cuma değer 13.2 idi bugun 12.9 dusus de ama tedirginim cok mu yuksek bu deger? Doktor da saolsun bi halt demiyor. 2 saatte bir uyandirmaya calisiyorum emzirmek icin. Zor uyaniyor uyaninca zor uyuyor 8 gündür boyle ne yapacagimi sasirdim

Cnm anca ama bence,, benimki iki saate yakın emiyo.. o zaman çok güzel uyuyo.. kakası da günde bir iki kere yeşil oluyo mutlaka doktor önemsiz deyince rahatladım ben,, üstünde durmuyorum hiç..
bugun 3 saat emdi be :)) doymak bilmedi. o 3 saat icinde memede uyudu yatirdik uyandi memede uyudu yatirdik uyandi. 40 cc sut verdik biberonla. emmeye devam etti. en son artik bana geldiler 4 saatin sonunda mama verdim. simdi 7de uyudu. 3ten beri adam gibi uyumadi.

Bebeğmn göz akında sarı ton var. Bunu yaşayan var mı? Sarılık yaşamadık doktoru da önemsemedi ama endişeleniyorum baya sarı

Rapor parası nedir.
16 haftalık hamilelik izninde işyeri maaşı tam yatırmıyor mu? Bir kısmını işyeri bir kısmını SGK mı yatırıyor yoksa? Ameliyat durumundaki gibi ?
Özel iş yerinde maaşın 2/3 si SGK tarafından yatırılıyor iş yeri sigorta maas vs hiçbirşey yatırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…