İyi akşamlar kızlar bu sabah 7:30 da oğlum sarp normal yolla dünyaya geldi. İkimiz de iyiyiz çok şükür emiyoruz sorun yok allaha şükür. 3.190 gr 48 cm doğdu sarp. Doğum hikayemi müsait olduğumda yazacağım hepinizi öpüyorum.
Kizlar slm bisey sorucamm
Kizim gunde en az 8 9 kere kaka yapiyo sari tonlarinda emiyi 15 dk sonra kaka yapiyo acaba sutummu yaramiyo diyorum mama verdigim zamanda oyle iciyo ve 15dk.sonra kaka yapiyo normal mi her bebek mi boyle bilmiyorum fikri olan var mi yada sizin bebekler ne durumda??
Bide bebek bezlerinden e bebegin bezinden hic memnun kalmadim ben tamam sizdirmadi hic ama hem kokuyu hem goruntuyu oldugu gibi disa veriyo sanki seffaf gibi bez bide cok naylonsun geldi bana malfic kullandim bide eh idare eder ama sleepy den cok coo memnunum hem dokusu hem kullaniminu cok sevdim 19 gunde 4. Paketi actigim icin epey inceledim bezleri :)
İyi akşamlar kızlar bu sabah 7:30 da oğlum sarp normal yolla dünyaya geldi. İkimiz de iyiyiz çok şükür emiyoruz sorun yok allaha şükür. 3.190 gr 48 cm doğdu sarp. Doğum hikayemi müsait olduğumda yazacağım hepinizi öpüyorum.
Ya bende onu merak ediyordum sütü çeker en azından rahat ederim gerçi böyle de akan sütleri biriktiriyorum ama sıkıldım artk deneyeyim bi teşekkür ederim
bugun 3 saat emdi be :)) doymak bilmedi. o 3 saat icinde memede uyudu yatirdik uyandi memede uyudu yatirdik uyandi. 40 cc sut verdik biberonla. emmeye devam etti. en son artik bana geldiler 4 saatin sonunda mama verdim. simdi 7de uyudu. 3ten beri adam gibi uyumadi.
E seninki gayet güzel kilo almıştı cnm. Verme mama ya sütün yetmese ver tabi de inan ki hem meme hem mama çok zor ikisini de bırakmazsa sırf aynı zulmü çekmeyelim diye ben de saatlerce emziriyorum.. ilerde zorlaşıyor çünkü mama işi... meme verdiğin ve doyduğu halde içiyosa biberonu bi süre sonra doymak değil uyumak için kullanmaya başlıyolar.. ve diyelim ki gece emmeye uyandı,, biberon da isteyebiliyo falan... valla iyiliğini düşünerek yazıyorum,, kızma sakın :))
Doğumda yaptık hamilelikte bitti ama benim midemdeki yanma azaldı ama bitmedi. Acaba kalıcı bi hasar mı oldu midemde diye düşünmüyor değilim. Yalnızmıyım acaba bu konuda sizde de oluyor mu