2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne zamandır giremiyorum kızlar doğum yapanlar gözünüz aydın :))yanımda kimse kalmadi kimse yardıma bile gelmedi kv eve çıktığım ilk gün Trip attı küsmüş bana sebebini hala bilmiyorum 5 gündür gelmedi bile...Kendi annem evinde tadilat var ustalardan fırsat bulamiyo oğluşuma hep kendim baktım iyi ki normal yapmışım doğumu yoksa napardim bilmiyorum...Eşim saolsun temizligimide yemeğimi de o yaptı ben sadece bebisle ilgilendim..Doğum hikayem biraz korkunç olduğu için paylaşamadim sizlerle hala dikişlerim sızlıyor

Kızlar selamlar,

Günler uzuuun emzirme seanslarıyla ve gaz sancılarını dindirmeyle geçiyor. Bir kaç gündür giremedim, baya bir doğum olmuş maşallah :)

@garipkedi canım gözün aydın:) Allah analı babalı büyütsün. Sütün bol olsun.

S sakyuz Gözünüz aydın olsun canım. Bol bol sütün olsun.

Kızlar bizim gaz sancıları yine fena. Az önce yine yavrum ağlarken çenesi titredi, içim çok kötü oldu. O kadar ufak çocuk nasıl çekiyor o sancıları. Şu sancı döneminin geçmesini 4 gözle bekliyorum artık.

Merhaba arkadaşlar benim bebişimin yüzünde isilik sivilce gibi kırmızı kabarcıklar çıktı.Yarın Dr kontrolünde nedenini sorucam ama bu durumu yaşayan var mı?Varsa neler yaptınız?

Peki rezene çayını günde en fazla kaç bardak içebiliriz, bilgin var mı?

C
canım geçmiş olsun. Allah şifa versin.

975 gr en son canim daha belli degil ne zaman cikacagi saglikli olsun da ne zaman cikarsa artık :)
Tabi cnm,, eninde sonunda evine gelicek,, sağlıkla gelsin de gerisi telafi edilir..
Kızlar bu ödemeler izin bitince toplu mu oluyor, yoksa aylık mı gerçekleşiyor?
cnm bugün bi arkadaşım aylık da oluyor ama zor oluyor, toplu kolay dedi. Yarın ilgilenicem ben, detayları yazarım mutlaka :)

Hayırlı olsun canımm sağlıkla büyüt yavrunu maşallah kuzucuğa

Bizim de yok denicek kadar azaldı.. şükürler olsun... hep böyle kalsa inşallah... biraz daha bekleyip biogaia'yı kesicem bi günlüğüne... bakalım onun faydası mı yoksa düzene mi giriyor diye..

Peki rezene çayını günde en fazla kaç bardak içebiliriz, bilgin var mı?
Benim aklımda iki diye kalmış cnm.. sormadım o yüzden tekrar... yetiyor hem.. ben normal çay da pek sevmem zaten, şimdi kahvaltıda bile ya still tea ya rezene içiyorum... still tea süt için kesinlikle fayda ediyor bana... rezene de çok rahatlatıyor... bebeğe de iyi geldiğini düşünüyorum ama gelmiyorsa bile zararı yok en azından.

Merhaba arkadaşlar benim bebişimin yüzünde isilik sivilce gibi kırmızı kabarcıklar çıktı.Yarın Dr kontrolünde nedenini sorucam ama bu durumu yaşayan var mı?Varsa neler yaptınız?
Bizim de oluyo tek tük.. ablası çok öptüğü için sanırım :)) teyzem gül suyuyla sil dedi,, annem de sütünden sür dedi... gül suyu yoktu sütümden sürdüm,,, belki tesadüftür ama iyi geldi gibi :)

Doğumda yaptık hamilelikte bitti ama benim midemdeki yanma azaldı ama bitmedi. Acaba kalıcı bi hasar mı oldu midemde diye düşünmüyor değilim. Yalnızmıyım acaba bu konuda sizde de oluyor mu
Benim hemen kesildi doğumdan sonra cnm... yalnız arada sırada reflü gibi oluyor, ama o bende hamilelikten önce de vardı,,,, hamilelikteki gibi baskın bi his değil yani... yüksek yastıkla yatıyorum, bol su içiyorum geçiyor.. hamileliğin mide üzerinde kalıcı bi hasar bırakacağını sanmıyorum ama. Acaba zamansızlık yüzünden düzensiz,, geç saatte yahut fazla hızlı besleniyo olabilir misin? Benim genelde öyle zamanlarda oluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…