2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah anali babalı büyütsün inşaallah

Ah o sütleerr sezeryandan sonra kaçıncı gün geliyor acaba.. Böyle giderse anne karnında beslediğim bebişimi dışarıda besleyemeyeceğim.
Merak etme canım gelir birkaç güne. Ama sonrasında yine az ve yetmiyormuş gibi hissedebilirsin. Artması zaman alıyor. En verimli haşine neredeyse birinci ayın sonunda ulaşıyor diyebilirim. Tabi herkeste aynı olmaya da bilir. Bol bol su, humana still tee, solgarın brewers yeast with b12 ve rezeneli çayı öneririm. Bunların yanında duş almak ve uyumak kesinlikle ve kesinlikle şart.
Kafanı rahat tut. O süt zamanla çoğalacak.

yok canim kizmiyorum. mama vermeyi inan ben de istemiyorum. ama cocuk devamli araniyor memeyi emdikten sonra bile gecmiyor aranmasi. yoksa gectigimiz hafta da hic mama vermedim. memeyle kavga ettigi memede uzun kaldigi zaman cok oldu yine de mama vermedim. ama hic bu 2 gundur yaptigi gibi yapmadi. biberonu uyumak icin kullaniyor oldugunu dusunmuyorum cunku sut de veriyorum biberonla, uyumadigi oluyor sutten sonra. normalde sutum cok yagli ama bugun sagdigim sut su gibi ki 1 saat emdikten sonra sagdim, onsut olmasi imkansiz. ondan sonra mama vermeye karar verdim zaten. ve yani sen benden tecrubelisin daha iyi bilirsin. doydugu zaman birakir bebek biberonu da diliyle itiyor icmeye devam etmiyor. 3 saatin sonunda 40 cc mama icti ben 60 hazirladim. az once uyandi mesela tek memeyi emdi 25 dk kendisi birakti, sonra tekrar uykuya devam etti. ben de iyi uyudugum icin memeler iyi dolmus. doydu uykuya devam.

Son düzenleme:
gözün aydin canım Allah analı babalı büyütsün
Saglıklı gazsız sütlü uykulu günler olsun :)

Hayirli olsun canim kurtuldun sende qozunaydin

Allah bağışlasın maşallah size

gozunuz aydin canim:)

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun bugün tosuncukların günü oldu :) sağlıkla büyüsün yavrun

Çok şükür
Hayirlisiyla doqsunda canim beklemedeyiz sen napiyon oqlusin nasil
Çok şükür yavaş yavas topluyo kendini canım emmesi falan düzeldi işte sarılık olduğu için zor uyandiriyorum arada o kadar :) bildiğin babasının kopyasını dogurdum sana da tavsiyem eğer normal doğum yaparsan sakin gitme kv yanına inan kendin gül gibi bakarsın içgüdüsel olarak çok güzel bakılıyor

@garipkedi , zeyno_82 , ferb hayırlı olsun kuzucuklarınız daha okuyamadığım bi sürü sayfa var görmediklerim olabilir ilk 2 gecemiz uykusuz ve bol emmeli geçti bu gece kısmet artık nazlı hanım uyurken bende yatayım 1 saate mesai başlar herkese hayırlı geceler

Bizim de yok denicek kadar azaldı.. şükürler olsun... hep böyle kalsa inşallah... biraz daha bekleyip biogaia'yı kesicem bi günlüğüne... bakalım onun faydası mı yoksa düzene mi giriyor diye..
Nd kadar zamandır kullanıyorsun canım damlayı ben yeni başladım ama ne kadar kullanmam gerektiğiyle ilgili bisey sormadım

M MrsAsli sanirim bizim yediklerimizden oluyor. dr yediklerine dikkat et dedi bana. sut ve sut urunleri, cikolata, ozellikle domates ve cilek gibi yuksek alerjen besinler.

cok sagol canim aklimda olsun iyi oldu soyledigin

Solgar brewers yeast with b12 nasıl kıllanılıyor. Günde kaç kere aç mı tok mu?
Aç tok farketmez canım sabah 2, öğlen 2 akşam 2 olmak üzere günde 6 tablet kullanmalısın. Aldığında zaten şişenin üzerinde de bu şekilde yazdığını görürsün. Normal doz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…