İyi akşamlar kızlar bu sabah 7:30 da oğlum sarp normal yolla dünyaya geldi. İkimiz de iyiyiz çok şükür emiyoruz sorun yok allaha şükür. 3.190 gr 48 cm doğdu sarp. Doğum hikayemi müsait olduğumda yazacağım hepinizi öpüyorum.
Ay heralde bi ben G gulfem2017 A angel5angelKim kaldı doğurmayan??? :)Evininhatunu sen hariç :)))) arada bişey kaçırdım mı çok merak ediyorum ama uykum da geldi,, bakamadım her sayfaya :)))
Allah anali babalı büyütsün inşaallahİyi akşamlar kızlar bu sabah 7:30 da oğlum sarp normal yolla dünyaya geldi. İkimiz de iyiyiz çok şükür emiyoruz sorun yok allaha şükür. 3.190 gr 48 cm doğdu sarp. Doğum hikayemi müsait olduğumda yazacağım hepinizi öpüyorum.
Merak etme canım gelir birkaç güne. Ama sonrasında yine az ve yetmiyormuş gibi hissedebilirsin. Artması zaman alıyor. En verimli haşine neredeyse birinci ayın sonunda ulaşıyor diyebilirim. Tabi herkeste aynı olmaya da bilir. Bol bol su, humana still tee, solgarın brewers yeast with b12 ve rezeneli çayı öneririm. Bunların yanında duş almak ve uyumak kesinlikle ve kesinlikle şart.Ah o sütleerr sezeryandan sonra kaçıncı gün geliyor acaba.. Böyle giderse anne karnında beslediğim bebişimi dışarıda besleyemeyeceğim.
yok canim kizmiyorum. mama vermeyi inan ben de istemiyorum. ama cocuk devamli araniyor memeyi emdikten sonra bile gecmiyor aranmasi. yoksa gectigimiz hafta da hic mama vermedim. memeyle kavga ettigi memede uzun kaldigi zaman cok oldu yine de mama vermedim. ama hic bu 2 gundur yaptigi gibi yapmadi. biberonu uyumak icin kullaniyor oldugunu dusunmuyorum cunku sut de veriyorum biberonla, uyumadigi oluyor sutten sonra. normalde sutum cok yagli ama bugun sagdigim sut su gibi ki 1 saat emdikten sonra sagdim, onsut olmasi imkansiz. ondan sonra mama vermeye karar verdim zaten. ve yani sen benden tecrubelisin daha iyi bilirsin. doydugu zaman birakir bebek biberonu da diliyle itiyor icmeye devam etmiyor. 3 saatin sonunda 40 cc mama icti ben 60 hazirladim. az once uyandi mesela tek memeyi emdi 25 dk kendisi birakti, sonra tekrar uykuya devam etti. ben de iyi uyudugum icin memeler iyi dolmus. doydu uykuya devam.E seninki gayet güzel kilo almıştı cnm. Verme mama yasütün yetmese ver tabi de inan ki hem meme hem mama çok zor ikisini de bırakmazsa sırf aynı zulmü çekmeyelim diye ben de saatlerce emziriyorum.. ilerde zorlaşıyor çünkü mama işi... meme verdiğin ve doyduğu halde içiyosa biberonu bi süre sonra doymak değil uyumak için kullanmaya başlıyolar.. ve diyelim ki gece emmeye uyandı,, biberon da isteyebiliyo falan... valla iyiliğini düşünerek yazıyorum,, kızma sakın :))
gözün aydin canım Allah analı babalı büyütsün
Saglıklı gazsız sütlü uykulu günler olsun :)
Günaydın canım bende hiç belirti yok bugün kontrol vardı sancı yok nst de ama 2 cm açılma var bekliyoruz bakalım.
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin bebeğine.
Canım gözün aydın kavuştun prensesine darısı bize inşallah. Sağlıkla büyüt kızını bol sütlü günlerin olsun.
Maşallah canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.bol sütlü günlerin olsun.
Hayirli olsun canim kurtuldun sende qozunaydin
Allah bağışlasın maşallah size
gozunuz aydin canim:)
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun bugün tosuncukların günü oldu :) sağlıkla büyüsün yavrun
Ben de kapaklı küçük bir kavanoza pamukları koyuyorum üzerine kaynamış soğumuş suyu koyuyorum. Nasılsa 2 güne kalmıyor bile, o yüzden ıslatıyorum pamuklari. Emzirmeden önce memeleri silmek için de normal pamuğu minik minik parçalayip ıslatıyorum, küçük bir kaba koyuyorum hep elimin altında. Bunu yapmadan önce her seferinde yıkamakla uğraşıyordum eziyet oluyordu.
Pamuk kuru olunca öyle oluyor ama iyice islaksa, islak mendilden güzel temizliyor.
Hepsiburada tuniko hesabından aldım, neko esnek wrap sling.
Bugün ilk kez dışarıda kullandım ve cok rahat ettim kesinlikle, alternatifi bebek arabası veya elde taşımaktı. Birini apartmandan çıkartıp içeri almak zor diğeri bilekleri kolları çok yoruyor. Bunda eller serbest mis gibi :)
Ve tek basima sarıp çocuğu yerleştirdim içine zor olmadı.
Çok geçmiş olsun. Nasıl emziriyorsun peki?
Ohhh hayırlı olsun, gözün aydın. Sağlıkla dogdu ya olsun geçer ağrın da sızın da üzülme
Hadi sen de katıldın aramıza, uykusuz gecelere hoşgeldin inşallah bebeğin huzurlu olur :)
Oooh bugün doğum günüymüş galiba, bebeler Çifter cifter geliyor. Hayırlı olsun, maşallah yavruna, sağlıkla büyüt. Bol sütlü gazsız günler :)[/QUOT Sağolun kızlar darısı doğurmayanların başına Allah'ıma çok şükür ama rahatladım yani hikayemi bi ara paylaşıcam hızlı ve çabuk oldu :)
Çok şükür yavaş yavas topluyo kendini canım emmesi falan düzeldi işte sarılık olduğu için zor uyandiriyorum arada o kadar :) bildiğin babasının kopyasını dogurdumHayirlisiyla doqsunda canim beklemedeyizsen napiyon oqlusin nasil
Aynen canım sözde benim erken doğum riskim vardı ne gelen var ne giden Eylül annesi olacağımAy heralde bi ben G gulfem2017 A angel5angelgunesmk kaldikkk bakalim sonunculuqu kimseye verecemmi
Nd kadar zamandır kullanıyorsun canım damlayı ben yeni başladım ama ne kadar kullanmam gerektiğiyle ilgili bisey sormadımBizim de yok denicek kadar azaldı.. şükürler olsun... hep böyle kalsa inşallah... biraz daha bekleyip biogaia'yı kesicem bi günlüğüne... bakalım onun faydası mı yoksa düzene mi giriyor diye..
Ayy bende eylülü görcem gbi hissedyorum ama hayirlisi bakalım nolcakAy heralde bi ben G gulfem2017 A angel5angelgunesmk kaldikkk bakalim sonunculuqu kimseye verecemmi
Aynen bnm de 33.haftada erken dogum riski vardi :)Aynen canım sözde benim erken doğum riskim vardı ne gelen var ne giden Eylül annesi olacağım
Senin takvim bitmek üzere :) çok dua ettik sanırım gelme daha annecim gelme diyeAynen bnm de 33.haftada erken dogum riski vardi :)
Evet yaa basta istemedik die tribe girdiler galibaSenin takvim bitmek üzere :) çok dua ettik sanırım gelme daha annecim gelme diye
M MrsAsli sanirim bizim yediklerimizden oluyor. dr yediklerine dikkat et dedi bana. sut ve sut urunleri, cikolata, ozellikle domates ve cilek gibi yuksek alerjen besinler.Bizim de oluyo tek tük.. ablası çok öptüğü için sanırım :)) teyzem gül suyuyla sil dedi,, annem de sütünden sür dedi... gül suyu yoktu sütümden sürdüm,,, belki tesadüftür ama iyi geldi gibi :)
drucilla yeşil kaka olayını çözmüşsün ben kulak ağrısı ya da enfeksiyon yazmıştım ama yazdıklarını okumamıştım daha. Bende bişey öğrenmiş oldum demek ilk süttende oluyormuş. Ama devam ederse benim söylediğimide unutma derim. Kulaktan dolma değil tecrübeyle sabittir. Kuzenimin bebeğinde olmuştu kulaklarında engeksiyon olmuştu yavrunun sebebi o demişti dr. Geçtiyse ne mutlu sorun yok demekki:)
Aç tok farketmez canım sabah 2, öğlen 2 akşam 2 olmak üzere günde 6 tablet kullanmalısın. Aldığında zaten şişenin üzerinde de bu şekilde yazdığını görürsün. Normal doz bu.Solgar brewers yeast with b12 nasıl kıllanılıyor. Günde kaç kere aç mı tok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?