- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Bizde de aynı yastıktan var. 2 akşamdır ısıtıp koyuyorum da bir zararı olur mu diye merak ettim. Çok güzel uyuyor onda yattığı zaman.Cnm sirf onda uyuyor ama kiraz cekirdegini sadece banyo sonrasi isitip koyuyorum. Reflu yastigi zaten yatak gibi karyolanin icine koyduk
Sarılık, hastalık olarak geçse bile yüzden geç gidiyormuş. Eğer doktor önemsemediyse değerleri düşüktür. Her bebeğin tolere edeceği seviye farklıymış ve doktorlar bir yere kadar normal kabul ediyorlar. Sen bol bol emzirmeye devam et geçer. Ben de kaç kez çok arttı diye hastaneye götürdüm her seferinde test yapıp korkma diye gönderdiler. Şimdi 3 haftalık ve geçen hafta geçti çok şükür, geçmiş olsun.Benim bebegimin gozunde burnunda ve cenesinde var benim doktorda onemsemiyor ama cok uzuluyorum bu duruma
Gözün aydın, bol sütlü gazsız güzel günler dilerim :)İyi akşamlar kızlar bu sabah 7:30 da oğlum sarp normal yolla dünyaya geldi. İkimiz de iyiyiz çok şükür emiyoruz sorun yok allaha şükür. 3.190 gr 48 cm doğdu sarp. Doğum hikayemi müsait olduğumda yazacağım hepinizi öpüyorum.
Kötü bir şey değil kaka yapması, sütün yaramasa her yediğini işleyip dışarı atamazdi. Güzel yiyor ki güzel güzel atıyor. Çok küçük vücutları fazla taşıma kapasitesi olmadığı için işleyip fazlasını atıyor. :)Kizlar slm bisey sorucamm
Kizim gunde en az 8 9 kere kaka yapiyo sari tonlarinda emiyi 15 dk sonra kaka yapiyo acaba sutummu yaramiyo diyorum mama verdigim zamanda oyle iciyo ve 15dk.sonra kaka yapiyo normal mi her bebek mi boyle bilmiyorum fikri olan var mi yada sizin bebekler ne durumda??
Bide bebek bezlerinden e bebegin bezinden hic memnun kalmadim ben tamam sizdirmadi hic ama hem kokuyu hem goruntuyu oldugu gibi disa veriyo sanki seffaf gibi bez bide cok naylonsun geldi bana malfic kullandim bide eh idare eder ama sleepy den cok coo memnunum hem dokusu hem kullaniminu cok sevdim 19 gunde 4. Paketi actigim icin epey inceledim bezleri :)
İnsana bebek doymayacak ve sütü az gibi geliyor. Ben sardığında 10cc ancak çıkardı ama bebek doyuyordu emince çünkü bebek emdiğinde senin sağdıcına göre çok daha fazla çekiyor sütü. Yani 10cc sağıyorsan bebek 15ccden fazla içiyor demektir. Dolayısıyla emzirmeye başladığında inşallah bu şüphelerin azalacak.Bebegim 29 haftalik 960 gr dogdu kuvozde bebegim bebegime daha dokunamadim bile ins o da olacak zamanla su iciyorum milk tea iciyorum.rezene iciyorum tahin pekmez yiyiorum goguslerim yumusadi birden neden oldugunu anlamadim ins.artacak buna iniyorum ama her sagdigimda cok az ciktigini gorunce moralim bozuluyor
Dikkat etmediğim zaman bende de oluyor. Bir kez Gaviscon içtim ama sürekli içmek de istemiyorum.Doğumda yaptık hamilelikte bitti ama benim midemdeki yanma azaldı ama bitmedi. Acaba kalıcı bi hasar mı oldu midemde diye düşünmüyor değilim. Yalnızmıyım acaba bu konuda sizde de oluyor mu
Eşlerden Allah razı olsun onlar olmasa yanmıştık. Boşver yalnız daha güzel, karışan yok görüşen yok, miss :)Ne zamandır giremiyorum kızlar doğum yapanlar gözünüz aydın :))yanımda kimse kalmadi kimse yardıma bile gelmedi kv eve çıktığım ilk gün Trip attı küsmüş bana sebebini hala bilmiyorum 5 gündür gelmedi bile...Kendi annem evinde tadilat var ustalardan fırsat bulamiyo oğluşuma hep kendim baktım iyi ki normal yapmışım doğumu yoksa napardim bilmiyorum...Eşim saolsun temizligimide yemeğimi de o yaptı ben sadece bebisle ilgilendim..Doğum hikayem biraz korkunç olduğu için paylaşamadim sizlerle hala dikişlerim sızlıyor
Karnını sıcak tut bebeğin kolay atıyor o zaman gazı. Geçmiş olsun.Kızlar selamlar,
Günler uzuuun emzirme seanslarıyla ve gaz sancılarını dindirmeyle geçiyor. Bir kaç gündür giremedim, baya bir doğum olmuş maşallah :)
@garipkedi canım gözün aydın:) Allah analı babalı büyütsün. Sütün bol olsun.
@sakyuz Gözünüz aydın olsun canım. Bol bol sütün olsun.
Kızlar bizim gaz sancıları yine fena. Az önce yine yavrum ağlarken çenesi titredi, içim çok kötü oldu. O kadar ufak çocuk nasıl çekiyor o sancıları. Şu sancı döneminin geçmesini 4 gözle bekliyorum artık.
Bir şey yapmadım ama benim bebeğimde de var.Merhaba arkadaşlar benim bebişimin yüzünde isilik sivilce gibi kırmızı kabarcıklar çıktı.Yarın Dr kontrolünde nedenini sorucam ama bu durumu yaşayan var mı?Varsa neler yaptınız?
Ay domates yapar mı ya? Ben çok severim iki sabahtir yiyorum ve kızımın yüzündeki kızarıklıklar da arttı. Dur keseyim bakayım geçecek mi. Ay inşallah geçer, domates kızım ya alerji mi yaparmis hiç, yapmasa ya keşke :)@Mrsasli sanirim bizim yediklerimizden oluyor. dr yediklerine dikkat et dedi bana. sut ve sut urunleri, cikolata, ozellikle domates ve cilek gibi yuksek alerjen besinler.
Evet dediğin gibi yemek düzenim hiç yok şuanda. Ve hızlı hızlı yiyorum. Yanımda kimsede yok o an ilgilenen. Sağolsun denizde uyusa bile yemek saatinde mutlaka uyanır masadan defalarca kalktığımı bilirim.Benim hemen kesildi doğumdan sonra cnm... yalnız arada sırada reflü gibi oluyor, ama o bende hamilelikten önce de vardı,,,, hamilelikteki gibi baskın bi his değil yani... yüksek yastıkla yatıyorum, bol su içiyorum geçiyor.. hamileliğin mide üzerinde kalıcı bi hasar bırakacağını sanmıyorum ama. Acaba zamansızlık yüzünden düzensiz,, geç saatte yahut fazla hızlı besleniyo olabilir misin? Benim genelde öyle zamanlarda oluyo çünkü
Bütün bebekler mi öyle acaba ya? Defne de ne yemekte ne tuvalette rahat bırakır, yemekten önce uyutuyorum özellikle yine de sofraya oturduğum zaman uyanıyor. Ben beslenmezsem sana nasıl süt yapayım kızım diyorum. Süüüüt diye ağlıyor, laf da dinlemiyor :)Evet dediğin gibi yemek düzenim hiç yok şuanda. Ve hızlı hızlı yiyorum. Yanımda kimsede yok o an ilgilenen. Sağolsun denizde uyusa bile yemek saatinde mutlaka uyanır masadan defalarca kalktığımı bilirim.
Evet canım böylede devam edecek. Nezaman senin bi işin olsa uyanıp ağlayacak:)Bütün bebekler mi öyle acaba ya? Defne de ne yemekte ne tuvalette rahat bırakır, yemekten önce uyutuyorum özellikle yine de sofraya oturduğum zaman uyanıyor. Ben beslenmezsem sana nasıl süt yapayım kızım diyorum. Süüüüt diye ağlıyor, laf da dinlemiyor :)
valla ben de cok seviyorum ama yapiyormus. hatta kati gidaya geciste bile domates 9 aya kadar vermeyin diyorlar.Dikkat etmediğim zaman bende de oluyor. Bir kez Gaviscon içtim ama sürekli içmek de istemiyorum.
Eşlerden Allah razı olsun onlar olmasa yanmıştık. Boşver yalnız daha güzel, karışan yok görüşen yok, miss :)
Karnını sıcak tut bebeğin kolay atıyor o zaman gazı. Geçmiş olsun.
Bir şey yapmadım ama benim bebeğimde de var.
Ay domates yapar mı ya? Ben çok severim iki sabahtir yiyorum ve kızımın yüzündeki kızarıklıklar da arttı. Dur keseyim bakayım geçecek mi. Ay inşallah geçer, domates kızım ya alerji mi yaparmis hiç, yapmasa ya keşke :)
Doqurursan falan haber ver kiz internet bulda :) ne zamanki kontrolun zaten sancidansa belli olurGünaydiiiinn kızlar internetimin son damlalarındayim çok az kaldi uzun bi süre giremeyeblirim...
Yüne dayanamayıp ek paket almazsam
Gece yine kalçamn üzerne oturamadim çok agrı oldu acaba bu sancıdan sayılrmi ?
Kiyamam yaaaGaz kaka meme gaz kaka meme gaz kaka meme........
5 saattir uyukuya direnen bir bebe. Sabrının son noktasına gelmiş bir anne üstelik yalnız. Üstüne birde eşi tarafından sinir edilmiş bir anne. Zaten gerginim uykusuzluk tavan yapmış çocuk ağlıyor karşısında çaresizim birde eşlerle uğraşıyoruz. Gözüm aydın benim kocada girdi lohusa depresyonuna. 20 gündür geçirdiğim en uykusuz gecem oldu bu gece. Hadi sabah olsun artık lütfennnn
Oy masaallahÇok şükür
Çok şükür yavaş yavas topluyo kendini canım emmesi falan düzeldi işte sarılık olduğu için zor uyandiriyorum arada o kadar :) bildiğin babasının kopyasını dogurdumsana da tavsiyem eğer normal doğum yaparsan sakin gitme kv yanına inan kendin gül gibi bakarsın içgüdüsel olarak çok güzel bakılıyor
Domates aklıma gelmediği için sormadım ama bal da 1 yaşından küçük çocuklar için uygun değil diye onu sordum doktora. Yiyebilirsin dedi ben de alerji sütten geçmiyordur diye düşündüm nedense. Ay kıyamam ben bebeğime. Domates yüzünden mi coşmuş yuzundekiler, ben de 2 seferlik banyodan sonra olduğu için şampuandan şüphelenmiştim birkaç gün yemeyeyim de kontrol edeyim bari.valla ben de cok seviyorum ama yapiyormus. hatta kati gidaya geciste bile domates 9 aya kadar vermeyin diyorlar.
gercekten yemek saatlerini hic kacirmiyorlarEvet dediğin gibi yemek düzenim hiç yok şuanda. Ve hızlı hızlı yiyorum. Yanımda kimsede yok o an ilgilenen. Sağolsun denizde uyusa bile yemek saatinde mutlaka uyanır masadan defalarca kalktığımı bilirim.
Benimki de öyle,, bilhassa yapıyomuş gibi yemeğe oturduğun an başlıyo ingaaaya :) bi de o kadar küçükler ki başkasının ilgilenmesi de pek fayda etmiyo şu an.. olay yine memede bitiyo :)))Evet dediğin gibi yemek düzenim hiç yok şuanda. Ve hızlı hızlı yiyorum. Yanımda kimsede yok o an ilgilenen. Sağolsun denizde uyusa bile yemek saatinde mutlaka uyanır masadan defalarca kalktığımı bilirim.
Cnm memeden geçiyo mu bilmiyorum ama domates çok fena alerji yapabiliyor. Ayşe yaşındayken bi gün cılkını çıkardı ve 5-10 dk içinde her yeri kıpkırmızı oldu. Doktor hemen ya bana ya en yakın hastaneye geçin deyince aldık götürdük de Allahtan sadece ciltte reaksiyon olmuş... bi daha da uzuuun süre yemedi kuzum,, soğudu heraldeDikkat etmediğim zaman bende de oluyor. Bir kez Gaviscon içtim ama sürekli içmek de istemiyorum.
Eşlerden Allah razı olsun onlar olmasa yanmıştık. Boşver yalnız daha güzel, karışan yok görüşen yok, miss :)
Karnını sıcak tut bebeğin kolay atıyor o zaman gazı. Geçmiş olsun.
Bir şey yapmadım ama benim bebeğimde de var.
Ay domates yapar mı ya? Ben çok severim iki sabahtir yiyorum ve kızımın yüzündeki kızarıklıklar da arttı. Dur keseyim bakayım geçecek mi. Ay inşallah geçer, domates kızım ya alerji mi yaparmis hiç, yapmasa ya keşke :)
Domates aklıma gelmediği için sormadım ama bal da 1 yaşından küçük çocuklar için uygun değil diye onu sordum doktora. Yiyebilirsin dedi ben de alerji sütten geçmiyordur diye düşündüm nedense. Ay kıyamam ben bebeğime. Domates yüzünden mi coşmuş yuzundekiler, ben de 2 seferlik banyodan sonra olduğu için şampuandan şüphelenmiştim birkaç gün yemeyeyim de kontrol edeyim bari.
Sizin çocuklar da kaka yaparken zorlanıyor mu? Yavrum ıkınıp sıkınıp zorla yapabiliyor. Yaptığı da sıvı yani katı da değil ama zorlanıyor. Hele bugün masaj yaparak zorla yaptı gece kaç kez ıkınıp uyandı. İnsan üzülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?