2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm sirf onda uyuyor ama kiraz cekirdegini sadece banyo sonrasi isitip koyuyorum. Reflu yastigi zaten yatak gibi karyolanin icine koyduk
Bizde de aynı yastıktan var. 2 akşamdır ısıtıp koyuyorum da bir zararı olur mu diye merak ettim. Çok güzel uyuyor onda yattığı zaman.

Benim bebegimin gozunde burnunda ve cenesinde var benim doktorda onemsemiyor ama cok uzuluyorum bu duruma
Sarılık, hastalık olarak geçse bile yüzden geç gidiyormuş. Eğer doktor önemsemediyse değerleri düşüktür. Her bebeğin tolere edeceği seviye farklıymış ve doktorlar bir yere kadar normal kabul ediyorlar. Sen bol bol emzirmeye devam et geçer. Ben de kaç kez çok arttı diye hastaneye götürdüm her seferinde test yapıp korkma diye gönderdiler. Şimdi 3 haftalık ve geçen hafta geçti çok şükür, geçmiş olsun.

Gözün aydın, bol sütlü gazsız güzel günler dilerim :)
Kötü bir şey değil kaka yapması, sütün yaramasa her yediğini işleyip dışarı atamazdi. Güzel yiyor ki güzel güzel atıyor. Çok küçük vücutları fazla taşıma kapasitesi olmadığı için işleyip fazlasını atıyor. :)

İnsana bebek doymayacak ve sütü az gibi geliyor. Ben sardığında 10cc ancak çıkardı ama bebek doyuyordu emince çünkü bebek emdiğinde senin sağdıcına göre çok daha fazla çekiyor sütü. Yani 10cc sağıyorsan bebek 15ccden fazla içiyor demektir. Dolayısıyla emzirmeye başladığında inşallah bu şüphelerin azalacak.
Gün içinde 3 saat aralıklarla sağmaya devam et ki meme uyarılsın ve boşalsın böylece yeni ve daha çok süt üretsin.
İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım. Allah şifa versin.
Ama moral önemli, strese sokma kendini. Benim sütüm bile arttı, seninki de artar.

Doğumda yaptık hamilelikte bitti ama benim midemdeki yanma azaldı ama bitmedi. Acaba kalıcı bi hasar mı oldu midemde diye düşünmüyor değilim. Yalnızmıyım acaba bu konuda sizde de oluyor mu
Dikkat etmediğim zaman bende de oluyor. Bir kez Gaviscon içtim ama sürekli içmek de istemiyorum.

Eşlerden Allah razı olsun onlar olmasa yanmıştık. Boşver yalnız daha güzel, karışan yok görüşen yok, miss :)

Karnını sıcak tut bebeğin kolay atıyor o zaman gazı. Geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar benim bebişimin yüzünde isilik sivilce gibi kırmızı kabarcıklar çıktı.Yarın Dr kontrolünde nedenini sorucam ama bu durumu yaşayan var mı?Varsa neler yaptınız?
Bir şey yapmadım ama benim bebeğimde de var.

@Mrsasli sanirim bizim yediklerimizden oluyor. dr yediklerine dikkat et dedi bana. sut ve sut urunleri, cikolata, ozellikle domates ve cilek gibi yuksek alerjen besinler.
Ay domates yapar mı ya? Ben çok severim iki sabahtir yiyorum ve kızımın yüzündeki kızarıklıklar da arttı. Dur keseyim bakayım geçecek mi. Ay inşallah geçer, domates kızım ya alerji mi yaparmis hiç, yapmasa ya keşke :)

Evet dediğin gibi yemek düzenim hiç yok şuanda. Ve hızlı hızlı yiyorum. Yanımda kimsede yok o an ilgilenen. Sağolsun denizde uyusa bile yemek saatinde mutlaka uyanır masadan defalarca kalktığımı bilirim.

Evet dediğin gibi yemek düzenim hiç yok şuanda. Ve hızlı hızlı yiyorum. Yanımda kimsede yok o an ilgilenen. Sağolsun denizde uyusa bile yemek saatinde mutlaka uyanır masadan defalarca kalktığımı bilirim.
Bütün bebekler mi öyle acaba ya? Defne de ne yemekte ne tuvalette rahat bırakır, yemekten önce uyutuyorum özellikle yine de sofraya oturduğum zaman uyanıyor. Ben beslenmezsem sana nasıl süt yapayım kızım diyorum. Süüüüt diye ağlıyor, laf da dinlemiyor :)

Evet canım böylede devam edecek. Nezaman senin bi işin olsa uyanıp ağlayacak:)

Ya bu arada şuanda uykusuzluktan gözlerimi zor açıyorum. Saat 12 de başladı seniz oğlan hala da uyku yok

Gaz kaka meme gaz kaka meme gaz kaka meme........
5 saattir uyukuya direnen bir bebe. Sabrının son noktasına gelmiş bir anne üstelik yalnız. Üstüne birde eşi tarafından sinir edilmiş bir anne. Zaten gerginim uykusuzluk tavan yapmış çocuk ağlıyor karşısında çaresizim birde eşlerle uğraşıyoruz. Gözüm aydın benim kocada girdi lohusa depresyonuna. 20 gündür geçirdiğim en uykusuz gecem oldu bu gece. Hadi sabah olsun artık lütfennnn

Bugün yarın aşısı olan arkadaşlar sağlık ocakları kapalı mı bilginiz var mı kapalıysa ne yapmalıyım ?

valla ben de cok seviyorum ama yapiyormus. hatta kati gidaya geciste bile domates 9 aya kadar vermeyin diyorlar.

Günaydiiiinn kızlar internetimin son damlalarındayim çok az kaldi uzun bi süre giremeyeblirim...
Yüne dayanamayıp ek paket almazsam
Gece yine kalçamn üzerne oturamadim çok agrı oldu acaba bu sancıdan sayılrmi ?

Günaydiiiinn kızlar internetimin son damlalarındayim çok az kaldi uzun bi süre giremeyeblirim...
Yüne dayanamayıp ek paket almazsam
Gece yine kalçamn üzerne oturamadim çok agrı oldu acaba bu sancıdan sayılrmi ?
Doqurursan falan haber ver kiz internet bulda :) ne zamanki kontrolun zaten sancidansa belli olur

Kiyamam yaaa e seni bu ufaklik bukadar yoruyoda diqer cocuqunla ilqilenmeye enerjin kaliyomu bari

Oy masaallah darisi bizlere olsun bakalim biz neler yasicaz bebelerle son qunler sabirsizim iyice benim istediqimde o canim ewe qelmek duruma qore bakacaz bi sekilde sadece ben bakiyim kimse ellemesin istiyorum

valla ben de cok seviyorum ama yapiyormus. hatta kati gidaya geciste bile domates 9 aya kadar vermeyin diyorlar.
Domates aklıma gelmediği için sormadım ama bal da 1 yaşından küçük çocuklar için uygun değil diye onu sordum doktora. Yiyebilirsin dedi ben de alerji sütten geçmiyordur diye düşündüm nedense. Ay kıyamam ben bebeğime. Domates yüzünden mi coşmuş yuzundekiler, ben de 2 seferlik banyodan sonra olduğu için şampuandan şüphelenmiştim birkaç gün yemeyeyim de kontrol edeyim bari.

Sizin çocuklar da kaka yaparken zorlanıyor mu? Yavrum ıkınıp sıkınıp zorla yapabiliyor. Yaptığı da sıvı yani katı da değil ama zorlanıyor. Hele bugün masaj yaparak zorla yaptı gece kaç kez ıkınıp uyandı. İnsan üzülüyor.

gercekten yemek saatlerini hic kacirmiyorlar

Benimki de öyle,, bilhassa yapıyomuş gibi yemeğe oturduğun an başlıyo ingaaaya :) bi de o kadar küçükler ki başkasının ilgilenmesi de pek fayda etmiyo şu an.. olay yine memede bitiyo :)))

Cnm memeden geçiyo mu bilmiyorum ama domates çok fena alerji yapabiliyor. Ayşe yaşındayken bi gün cılkını çıkardı ve 5-10 dk içinde her yeri kıpkırmızı oldu. Doktor hemen ya bana ya en yakın hastaneye geçin deyince aldık götürdük de Allahtan sadece ciltte reaksiyon olmuş... bi daha da uzuuun süre yemedi kuzum,, soğudu heralde

ben sut urunu domates ve cikolatayi kestim. yuzundekiler gecmeye basladi. tamamen gecince sirayla tuketicem bakalim hangisjne tepki veriyor.
her memede daha emmeye basladigi anda fosurt diye dolduran bebe(10 - 12 kez emzirdigimizi dusunursek sayi epey iyi) simdi heralde gunde 5 kere zor yapiyordur. meme emerken bagirsak hareketleri tetiklenir yaziyordu bir yerde. bu ara meme emerken agzindan memeyi birakmadan kendini hem arkaya hem one dogru geriyor. one dogru kavislenince yuzu kipkirmizi oluyor sanki ikiniyor gibi. acaba kakasini mi yapamiyor diye dusunuyorum. bu ara gercekten ne derdi var anlayamiyorum. dun gece de epey bi kusmus. allahtan yuz ustu uyutmustuk. umarim reflu degildir ya. o memede kendini geriye dogru atmalar da tipik reflu gostergesiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…