2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet dediğin gibi yemek düzenim hiç yok şuanda. Ve hızlı hızlı yiyorum. Yanımda kimsede yok o an ilgilenen. Sağolsun denizde uyusa bile yemek saatinde mutlaka uyanır masadan defalarca kalktığımı bilirim.

Evet evet hepsi aynı

Ay deme öyle, benim kız da iki gündür yapıyor onu. Meme ağzında ileri geri çekiştirip duruyor. Dün de akşam boyu emerken meme ağzındayken 3 sn emip bırakıp çığlık çığlığa ağlıyor. Bir de hınçla emip sonra hem gaz doluyor hem de tıkanıyor. Dün bir tıkandı aklım çıktı nefes alamayınca. Elimin üstüne yatırıp sırtına vurdum 10 sn falan ancak kendine geldi. Ömründen de ömür gitti.

bizimki de cok tikaniyor ya benim de aklim cikiyor. cok hizli ard arda yutkununca oluyor. defne kizin da burnu tikali mi? o da yapar diyolar.

bizimki de cok tikaniyor ya benim de aklim cikiyor. cok hizli ard arda yutkununca oluyor. defne kizin da burnu tikali mi? o da yapar diyolar.
Aslında dün tıkalıydı burnu, serum fizyolojik kullandık ama açılmamış olabilir mi acaba, o yüzden olabilir mi ya? Ay inşallah öyledir de reflü değildir. Barış'ın da tıkalı da ondan mi oluyor?

Serum fizyolojik kullandığınız zaman iki burun deliği için tüpün tamamını kullanıyor musunuz? Ne kadarı bitiyor? Sonrasında başka bir şey kullanıyor musunuz?

Insallah canim ben de artacagina inaniyorum ama daha vakit var kuvozden cikmasina hepten gider diye korkuyorum cok sukur az da olsa var yine

Tavsiyenle aldım humanayi faydasını gördüm bence :) Hem de çay içmeyi özlemişim. Çay niyetine içiyorum:)) Çok sağ ol.

Canim benim anladigim sadece doymak icin emmiyorlar sakinlesmek icin gaz agrilarini hafifletmek icin kendilerini güvende hissetmek icin vs. sebeplerden emebiliyorlar. Onlar icin su donemde emmek hayati bir şey. .

Gözünüz aydın canim. . Sağlıkla mutlulukla büyütün Sarp'ı

Kızlar benim Ayşe'yi okula götürdüğümde bebeğe vermeleri için artık süt sağmaya başlamam lazım. Şimdi bunları direk buzluğa atıyoruz di mi? Ama her sağmada atmak lazım heralde,, az az çıkarsa napıcam? Bi de buzluktan çıkarıp ısıtıyo musunuz napıyosunuz? Çok acemiyim bu mevzuda :)

Slm kızlar oğlum 15 günlük oldu ama uyanmaya gelince uykusu ağır Türkiye gelse uyanmıyor ne yaparsam yapayım tık Yok sizinkilerde öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…