- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ya aynı dert bizde de var günde üç emzirmede yaşıyoruz bunu en sonunda oturup ağlıyorum . Burnu da tıkalı değil yetişemiyo mu diyorum yutmaya .bizimki de cok tikaniyor ya benim de aklim cikiyor. cok hizli ard arda yutkununca oluyor. defne kizin da burnu tikali mi? o da yapar diyolar.
Evet dogum olursa yandık ufffBuqun basladimi resmi tatil yabizim sansimiza bayram tatilide uzadi napicaz doqum bu ara olursa herkes biyerlere qitti memlekete yalnizim yaaa
5 saatlik uyku5 saatlik uyku ile basim catlyor acayip stres yapti saatli bomba gbiyim..
BiraZdan gecip yaticam.
Bebek dogunca napcam hiç bilmyorum
Cok sağ ol hepimizin inşallah:)Rica ederim cnm,, günde 3 tane de ondan içiyorum ben... zaten bitki çayı gibi tadı,, seviyorum :) afiyet şeker olsun, bol bol süt dolsun :)))
Canım bizim de öyle sağa sola çekip duruyor memeyi. Hırslı hırslı cekmeye calisiyor, ememiyor basıyor yaygarayı. Sonra sakinleştirip tekrar deniyoruz. Baya ısrarcı olunca başarıyoruz bir şekilde memeyi vermeyi. Iyice sakin olunca veriyorum. Bir de yatakta ağzıyla aranmaya başlıyor ya ağlamadan önce o anı yakalarlyip verirsem kolayca aliyor.meme agzinin icinde ama kapamiyor agzini
saga sola ceviriyor agzini hep ve agliyor,offff allahim offf nasil alistiracagim bilmiyorum. en sonunda dayanamayip biberonu veriyorum.
Ben de uykumun hafif olmasının o faydasını görüyorum gece. Aıkınca aranmaya başlıyor yarı uyanık halde hemen uyanıp veriyorum memeyi emerek uyuyor uykusu da bölünmüyor. Gaz çıkarmıyor ama ne kadar denesem deCok sağ ol hepimizin inşallah:)
Canım bizim de öyle sağa sola çekip duruyor memeyi. Hırslı hırslı cekmeye calisiyor, ememiyor basıyor yaygarayı. Sonra sakinleştirip tekrar deniyoruz. Baya ısrarcı olunca başarıyoruz bir şekilde memeyi vermeyi. Iyice sakin olunca veriyorum. Bir de yatakta ağzıyla aranmaya başlıyor ya ağlamadan önce o anı yakalarlyip verirsem kolayca aliyor.
E qecti qecti bari bayramida qecirsek yaEvet dogum olursa yandık ufff
Canım ona da ayrı üzülüyorum. Tabiiki ilgilenemiyorum. Oğlum büyük 8 yaşında kardeşini çok seviyor kıskançlık yapmıyor tam bir abi. Banada bi yükü yok tüm ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor ama ben üzülüyorum yetişemiyorum diyeKiyamam yaaae seni bu ufaklik bukadar yoruyoda diqer cocuqunla ilqilenmeye enerjin kaliyomu bari
hastanedeki hemsire her delige 2 damla sıkın birakin dedi hapsirikla atar. ama atmiyor hirilti devam ediyor. 2 gundur aspire ediyoruz. yeni tup kullanin her seferinde dedi bide ama yazik gunah 4 damla kullanip atmak da sinmiyor icime. actigimi koyuyorum bi koseye tekrar lazim olursa kullaniyorum, daha hic kullanmadim gerci :) en kotu kendime kullaniyorum benim de burnum tikaniyor cunku :)) gunde 4-5 kez kullanabilirsiniz dedi hemsire.Aslında dün tıkalıydı burnu, serum fizyolojik kullandık ama açılmamış olabilir mi acaba, o yüzden olabilir mi ya? Ay inşallah öyledir de reflü değildir. Barış'ın da tıkalı da ondan mi oluyor?
Serum fizyolojik kullandığınız zaman iki burun deliği için tüpün tamamını kullanıyor musunuz? Ne kadarı bitiyor? Sonrasında başka bir şey kullanıyor musunuz?
Hayır canım ben tıbbi mümessilim ve tanıtımını yaptığım ilaçlardan birisi bruno serum fizyolojikti. Yenidoğanlara sadece bir iki damla ve başını yan çevirip damlatıyorsun. Mümkünse günde iki defadan fazla aspire etmeyi dr lar tavsiye etmiyor. Bazen bizimki çok tıkanıyor günde 3 ya da 4 ü buluyor. Her gün olmadığı sürece ondada bi sorun yok. Ve önemli bir bilgi daha. Serum fizyolojik açıldıktan sonra 24 saat içinde etkin kullanılabilir. Sonrasında yenisini kullanmalısın. Ayy mesleğimi özlemişim şuan farkettim sanki dr 'a sunum yapıyor gibi hissettim kendimi:)Aslında dün tıkalıydı burnu, serum fizyolojik kullandık ama açılmamış olabilir mi acaba, o yüzden olabilir mi ya? Ay inşallah öyledir de reflü değildir. Barış'ın da tıkalı da ondan mi oluyor?
Serum fizyolojik kullandığınız zaman iki burun deliği için tüpün tamamını kullanıyor musunuz? Ne kadarı bitiyor? Sonrasında başka bir şey kullanıyor musunuz?
Ay iyi bari yas farki bayaqi varmis o simdi herseyin farkindadir sana yardimci olmaya calisiyodur eminim canim benim ya abi moduna qirdi yaniCanım ona da ayrı üzülüyorum. Tabiiki ilgilenemiyorum. Oğlum büyük 8 yaşında kardeşini çok seviyor kıskançlık yapmıyor tam bir abi. Banada bi yükü yok tüm ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor ama ben üzülüyorum yetişemiyorum diye
Biberon olarak medelanın anne ağzı özellikli biberonunu kullanmanı tavsiye ederim.Ben mama takviyesini ve sağdığım sütleri biberonla vermeme rağmen memeden emmek için çok istekli.meme agzinin icinde ama kapamiyor agzini
saga sola ceviriyor agzini hep ve agliyor,offff allahim offf nasil alistiracagim bilmiyorum. en sonunda dayanamayip biberonu veriyorum.
Aynen benim de kulağım onda oldu gece şimdi de ara ara kontrol ediyorum odasına gidip. En iyisi ağlamadan vermekBen de uykumun hafif olmasının o faydasını görüyorum gece. Aıkınca aranmaya başlıyor yarı uyanık halde hemen uyanıp veriyorum memeyi emerek uyuyor uykusu da bölünmüyor. Gaz çıkarmıyor ama ne kadar denesem de
Korkmayın kızlar acil serviste her zaman doktorlar var.E qecti qecti bari bayramida qecirsek ya
ay iyimis ya bize de her seferinde yeni acin dedi hemsire. ben genelde sabah uyanik oldugunda aciyorum damlatip aspire ediyorum eger sumuk gorunuyorsa. gun icinde kullanirim belki diye de tutuyorum. ertesi sabah ihtiyac varsa yenisini aciyorum. kendimi suclu hissediyordum bi yandan her seferinde yeni acmali miyim acaba diye. iyi oldu bunu soyledigin sagolHayır canım ben tıbbi mümessilim ve tanıtımını yaptığım ilaçlardan birisi bruno serum fizyolojikti. Yenidoğanlara sadece bir iki damla ve başını yan çevirip damlatıyorsun. Mümkünse günde iki defadan fazla aspire etmeyi dr lar tavsiye etmiyor. Bazen bizimki çok tıkanıyor günde 3 ya da 4 ü buluyor. Her gün olmadığı sürece ondada bi sorun yok. Ve önemli bir bilgi daha. Serum fizyolojik açıldıktan sonra 24 saat içinde etkin kullanılabilir. Sonrasında yenisini kullanmalısın. Ayy mesleğimi özlemişim şuan farkettim sanki dr 'a sunum yapıyor gibi hissettim kendimi:)
evet biliyorum da gunun 20 saati neyin sakinlesmesini yasiyor bu cocuk ben ona stres oluyorumCanim benim anladigim sadece doymak icin emmiyorlar sakinlesmek icin gaz agrilarini hafifletmek icin kendilerini güvende hissetmek icin vs. sebeplerden emebiliyorlar. Onlar icin su donemde emmek hayati bir şey. .
bitki caylarina cocuklugundan beri alisik biri olarak soyluyorum tadi cok kotu ya nasil severek iciyorsunuz :)) bide o cayi icerken ter baharat baharat kokuyor ayni kutusunu ilk acinca gelen koku gibiTavsiyenle aldım humanayi faydasını gördüm bence :) Hem de çay içmeyi özlemişim. Çay niyetine içiyorum:)) Çok sağ ol.
Dokuz aydır ağzıma ne bitki çayı ne de normal çay koydum :))) Belki de o yüzden ilaç gibi geldi bilmiyorum hoşuma gitti baya :)))bitki caylarina cocuklugundan beri alisik biri olarak soyluyorum tadi cok kotu ya nasil severek iciyorsunuz :)) bide o cayi icerken ter baharat baharat kokuyor ayni kutusunu ilk acinca gelen koku gibi@ayshemina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?