Dün Duru herzamankinden az kaka yaptı kızlar,, ben de işte artık büyüyo düzene giriyo falan diye düşünüyorum... sabah altı gibi uyandı,, dünya kadar kaka yapmış,, yatağımda değiştireyim dedim örtü serip... altını temizlerken foşşşş diye bi kaka daha... örtü, yatak, taytım,, herşey kaka... Allahtan kendi kıyafetine gelmedi diye düşünüp temizlerkennn bi de çiş yaptı! Bu defa sırtı body vs de battı tabi... değiştirdim temizledim emzirdim anakucağına koyup uyuttum. Sekiz buçuğa kadar uyuduk. Kadın kalkmış harika bi kahvaltı hazırlamış, hevesli hevesli mutfağa geçtim o sırada uyandı.. kadıncağız kucakladı bunu tabi ve bir ses "Hande hanııııııımm bunun kakası sırtından çıkmış!" Her yeri batmış zavallının... anakucağı bile çiş kaka... bi daha olay tabi... zaten nefret ediyo alt üst değiştirmekten... Yemin ederim savaştan çıkmış gibiyiz :)) doktor azıcık kaka yaptığında bile hemen acıkır demişti,, düşünün artık nasıl acıktığını ve emdiğini.. Ayşe de uyandı patırtıya tabi,,, kakalı kıyafetlerini gördü ıyyy iğrenç,, offf falan diyor ... tabi o da acıkmış... bi kendim yedim bi ona yedirdim, bi yandan Duru tek koluma yatmış emiyo falan... mini bi sitcom çevirdik kısacası evde, youtube'a koysam iyi hit alırdı :) evin tek çocuklu hali yeterince trajikomikti zaten,, şimdi zirveye oynuyoruz ... tek bebeli arkadaşlarıma tavsiye,, sinirleriniz yeterince yıpranmadıysa ikinciyi hemen yapın,,, topluca delirip bir kerede kurtulun bu dramdan :)