2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah bağışlasın cnm. Sürekli emzir sen,, gelicek sütün :)

Gozun aydin canim hayirli olsun nasil olduuuuu
canım sabahtan kasıklarıma ağrı giriyodu ama öyle şiddetli değil. belime ağrı girecek diye bekliyodum kitaplarsa öyle yazıyo ya ama gece de devam etti. bi de akıntıda çoook az bi nokta kadar pembe leke vardı.eşime dedim gidelim kontrole gittik nst ye hiç sancı çıkmadı ama muayenede 6 cm açıklık vardı biraz zordu ama geçti gitti darısı başına inşallah

Ohhh atlattin sende masaAllah canim darisi bize bakalim bi belirti olacakmi

Yüzüstü mü yatırıyorsun her seferinde sırtüstü yattığı da oluyor mu çekirdek varken ?
Hiç yüz üstü yatıramıyorum ben, sevmiyor kızım. Ya yan yatırıyorum ya da sırt üstü ama sırt üstü yatınca başını sık sık tavana çevirdiğinden kontrol edemeyeceğim zamanlarda sırt üstü yatırmıyorum.

Bende sırtüstü veya yan yatırıyorum bazen ama faydası oluyor mu onu merak etmiştim teşekkür ederim

Dün Duru herzamankinden az kaka yaptı kızlar,, ben de işte artık büyüyo düzene giriyo falan diye düşünüyorum... sabah altı gibi uyandı,, dünya kadar kaka yapmış,, yatağımda değiştireyim dedim örtü serip... altını temizlerken foşşşş diye bi kaka daha... örtü, yatak, taytım,, herşey kaka... Allahtan kendi kıyafetine gelmedi diye düşünüp temizlerkennn bi de çiş yaptı! Bu defa sırtı body vs de battı tabi... değiştirdim temizledim emzirdim anakucağına koyup uyuttum. Sekiz buçuğa kadar uyuduk. Kadın kalkmış harika bi kahvaltı hazırlamış, hevesli hevesli mutfağa geçtim o sırada uyandı.. kadıncağız kucakladı bunu tabi ve bir ses "Hande hanııııııımm bunun kakası sırtından çıkmış!" Her yeri batmış zavallının... anakucağı bile çiş kaka... bi daha olay tabi... zaten nefret ediyo alt üst değiştirmekten... Yemin ederim savaştan çıkmış gibiyiz :)) doktor azıcık kaka yaptığında bile hemen acıkır demişti,, düşünün artık nasıl acıktığını ve emdiğini.. Ayşe de uyandı patırtıya tabi,,, kakalı kıyafetlerini gördü ıyyy iğrenç,, offf falan diyor ... tabi o da acıkmış... bi kendim yedim bi ona yedirdim, bi yandan Duru tek koluma yatmış emiyo falan... mini bi sitcom çevirdik kısacası evde, youtube'a koysam iyi hit alırdı :) evin tek çocuklu hali yeterince trajikomikti zaten,, şimdi zirveye oynuyoruz ... tek bebeli arkadaşlarıma tavsiye,, sinirleriniz yeterince yıpranmadıysa ikinciyi hemen yapın,,, topluca delirip bir kerede kurtulun bu dramdan :)

Cnm tam yan yatırma. Duru artık tam yan yatırdığımda ıkınıp top gibi yapıyo kendini ve yüzüstü dönüyor istemsiz. Yeni yeni başladı... aklında olsun,, seninki de yapabilir :)

Git cnm sen,, son haftalarda artık evde bekleme lüksün yok sancıyı. Yani ben şakayla söyledim ama gerçekten gitmek lazım.
Yaaaa oylemi dersin ewimde uzakya korkuyorum aslinda yetisemem diye ama doqumda ole pat diye olmaz demi suan hafif hafif varda beni zorlayacak bi aqri olursa qidiyim bari canim yarin sabah kontrol var zaten

Cnm tam yan yatırma. Duru artık tam yan yatırdığımda ıkınıp top gibi yapıyo kendini ve yüzüstü dönüyor istemsiz. Yeni yeni başladı... aklında olsun,, seninki de yapabilir :)

Sağına soluna destek koyuyorum hareket edemiyor ama öne doğru eğiliyor dediğin gibi, desteği olmasa kesin yüzüstü döner. Dikkat etmek lazım ya, zırt pırt uyanıp kontrol ediyoruz zaten nasıl yatıyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…