2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ahahah ay aynısını sabah yaşadım tecrübem olmadığı için de bilmiyorum kaka lekesi çıkar mı yatak alezinden ve kendi kıyafetinden. Merakla makinanın bitmesini bekliyorum:))
Hemen atınca çıkıyo cnm. Ama ben yine de bi kere lavaboda çitileyip öyle atıyorum :)))) bu arada az önce de ensesine kadar yaptı,, yıkadık yatırdık. Zoru varmış çocuğun epey,, nasıl huzurlu uyuyo anlatamam :))

Kizlar bisey sorucam her emzirmede qoquslerimizi yikicazmi yoksa mesela qunde bi defa yikayip temiz tutmak yeterli mi

Ayşe biraz hassas bu ara,, sürekli eski bakıcısını istiyor. Bir iki gece kadın gelip uyuttu... kardeşini çok seviyor,, söylüyor da ama yine de hassas.. iki gündür diş doktoru krizi yaşıyoruz. Gayet iyi gidiyordu ama şimdi istememeye başladı onun dışında maşallahı var :) Duru da tam bir aylık olduğu gün cılız bi "huu" sesiyle güldü :) ama biz epey uğraştık, emzikle dudaklarının kenarına dokunup çektik falan. Ayşe'yi de öyle güldürmüştüm ilk :))))) senin bilinçsiz sandığın ama göz teması kurduğunda yaptığı gülücükler de bilinçlidir cnm,, takılma hiç yani :) kavramaya başladıysa oyun halısına koy yavaş yavaş,, çok daha hızlı ilerler. Kilosu da gayet iyi maşallah,, kapamışsın arayı... Duru'nun gaz sıkıntısı bitti gibi,, ciddi krizler yaşamıyoruz. Sadece akşam biraz oluyor, o da farkettim ki tam yıkadığımız saat... ve banyodan sonra rahatlıyor, emip uyuyor. Ama hala biogaia desteği alıyorum,, kesmeye cesaret edemedim :) özetle çok şükür halimize diyelim... iki çocuk zor, iki küçük çocuk daha da zor sanırım :) sürekli bi kendini yetersiz hissetme hali oluyor insanda,, Ayşe'yi gezmeye götürüyorum bebek yoruldu diye üzülüyorum,, bebeği doktora götürüyorum Ayşe sıkıldı diye üzülüyorum vs vs vs... bitmiyor hiç :)))

Yaaaa oylemi dersin ewimde uzakya korkuyorum aslinda yetisemem diye ama doqumda ole pat diye olmaz demi suan hafif hafif varda beni zorlayacak bi aqri olursa qidiyim bari canim yarin sabah kontrol var zaten
Bence de ihmal etme.. geçen anlatmıştım , burada bi kadın gittikten on dk sonra doğurmuş,, baya laf yedi doktordan :))

anlatabildin canim,sagol:)
ama iste zorluyor kendini almamak icin,savas veriyor sanki. denemeye devam ama tabiki.yılmak yok:)
merhabalar nerdeyse bütün yaşadıklarınızı anlattığınız yorumları okudum ve o hamıleyım mesajınızda agladım allah uzun omur versın evladınız ıle sıze adınıza cok sewındım suan bende farklı sekılde sebeplerle tedavı goruyorum burada yasananları okudukca umut oluyor ve sukretmeyı hatırlıyorum allah anne babalık yapabılecek saygı sevgı ıle buyutecek ahlakı evlatlarına asılayacak tum ınsanların kucagını bos bırakmasın amınnnn

Kizlarr selamm.
Biz bugun 23 gunluk olduk cook sukur. Gaz problemimiz hiccc bitmiyor damlalarda olmasa napcaz bilmem. Emme sorunumuz kalmadi cok sukur sadece gazi oldugunda yada burnu tikali oldugunda tutamiyor istemiyor memeyi.
Biz bugun mevludumuzude okuttuk buarada yasin ve kulahta seker dagittik.
Bide koydeyiz biz cumartesi gelmistik 6 saat surdu yolculuk yorucuydu donusu dusunemiyorum :)) bizden haberler boyle uykusuz geceler iki cocukla zar zor geciyor ama halimize cook sukur. Gorusuruzz kizlarr

Yaaaa oylemi dersin ewimde uzakya korkuyorum aslinda yetisemem diye ama doqumda ole pat diye olmaz demi suan hafif hafif varda beni zorlayacak bi aqri olursa qidiyim bari canim yarin sabah kontrol var zaten

valla o hic belli olmaz canim. benim aciklik bir anda oldu ve nerdeyse odada yatakta doguruyordum.
hatta esim benim bagirmalarimi duyup iceriyi aramis bilgi almak icin. dogumun cok basinda oldugumu ve sabaha kadar surebilecegini soylemis. 15 dk.sonra da bebisin giysilerini istemisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…