2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayyyy kiz beni heyecanlandirdinizzzz sabahi zor ederim simdi ben kontrole qidecem insaAllah kizimla donerim bende

Yarışıyosunuz resmen,, ama bence onun da bugün yarın gelir :)
Aynen oda doqurur bi iki qune eee 20.haftadan beri erken qelmesin diye okadar dualar ettimki hakediyorum ben bunu simdide qelmiuovakti saati bellidir diyorum kafama takmayim diyorum ama sabirsizlik tavan suan

Teşekkür ederm canım tavsiyelern için. Biberon veriyorum arada. Ama kendi emsin acıktıkca sık sık bile olsa diye sabredeyim diyorum. Dediğn çok mantklı tabi ama kendimce bir çabaya düştüm:) yanlş mı yapıyorm bilmiyorum. Emzik veriyorum ama mızmızlandığnda. Onda da atıyor bi iki çekip. Peki artık biberonu bırakman gerektiğini nasıl anladın? Nasıl ilerledi süreç her seferinde mi gidip sağıyordun. Gece vs nasıl oldu ?

Hadi bi ikimiz kaldik bakalim hanqimiz once doquracak
Kontrolden geliyorum smdi
Ebemizle tanstim :)
Sert mizaclı birisi ama mesleği gereği olsa gerek
Sevdim iyi birisi
Oglusum dogum kanalına girmiş
3 cm lik acılma var
Nst de sancı yok
Allah sonumuzu hayretsin..
Bu arada alttan muayeneden sonra kan geldi ama ebemiz geleblir die önceden uyardi sagolsun..
Dün iki saat sırtım agrıdı
Bugünde biraz belim agrıyor
Bugün baya yol yürüdüm bunun etkisi de olablir
Ayrıca mutfak dolaplarnıda sildim..
Şu anda belimde inceden agrı var
Kasılmaları ve sırt bel agrılarını 5 dk da bir olmak üzere süre tutucakmişim
Öyle :))

Benim oğlan geceden beri saat başı uyanıyor bugün uyudukları da 1 saat sürmedi yarım saatte bir ağlıyor emziriyorum her uyanmada süt kalmadı bende az önce bayağı katılarak ağladı iki seferde bayağı bi kustu ağız dolusu şimdi sustu gibi ama ağlamaya niyetli neden olabilir ki

İnşallah yaa kesin bende öyle olurum çünkü kafamdaki işler yarım kalırsa hiç rahat edemem uyku bile tutmaz

Bugün ilk banyosunu yaptırdık çevre baskısı ile. Bir tek benle annem göbek dusmeden yaptirmayalim diyorduk ama direnemedik. Inşallah bi sıkıntı olmaz. Olursa bütün sorumluluk babada.

Herkesin her şeye karışması sinir bozucu.
Yıka çocuk rahatlar pisliğini atar (sanki ne pisliği! Çocuk dokuz aydır o sıvının içinde zaten)
Iki üç günde bir su ver (sütün içinde su var zaten. Çok bilmiş!)
Ağlıyor emzik ver (sana ne yaa veririm vermem)
Sütün çoğalır şunu ye bunu ye (iyi de az olduğunu kim soyledi?!)
Sık sık emzir (ay tamam biliyoruz yahu)
Emiyor mu (he he!)
Kucağa alıştırma (offff)
Ve daha bir sürü şey

Kızlar çok yorgum yaa doğum iznimin bi kısmını kaynanamlarda (köyde ) geçiriyorum malum köy hayatı oturmak nedir bilinmex ister istemez bende yardım ediyrum geceleri bölük pörçük uykunun yanında onlarada yardım edince çok yotuluyrm okulların açılmasını dört gözle bekliyrmm ahh ahh ewim ewim güzel ewimm yaşasınn tembellikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…