2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gittiğim bi dr burnuna süt sık arada demişti nemlensin diye serumla aynı mantık adlında deneyebilirsiniz annem de kulağa sıkıyordum dddi niye bilmiyorum ama sütü banyosu yaptırmak lazım sanırım arada :)
Aynen canım annem de öyle söylüyor. Göze ve buruna süt damlatırlarmış. Ben de yapıyorum arada

Sagol canim :) bebeklerin cogu seviyor aslinda boyle yatmayi ancak gazi varsa once kivranir sen sirtini poposunu ovala gart gurt cikarinca misil misil uyur. Bir dene istersen.

Uyumayan ipek yapmışız
Bir bebek uyumamak için bu kadar direnir yss pes ben bittim o bitmedi pes
Benimki de her gün bu saatte uyanık ısrarla. En uzun direndiği saatler ve tam da Ayşe'nin uyumak için ilgi istediği zamana denk geliyo.. tam perişanlık.. yere oturup emziriyorum,, Ayşe de önüme yatıyo bi yandan onu seviyorum... babası da bi tarafına yatıp sırtını kaşıyo falan.. televizyonda pamuk prenses gibi bişey açıyoruz, güya sinema oluyo salon vs vs... neyse en azından anlatırken sevimli geldi nedense,, buna da şükür :))))

Iyice kuruladık canım inşallah bir şey olmaz. Çünkü doktor yıkamayın dedi.
canim hiç korkma bende ebeye hastaneden cikmadan önce sordum. Bebek çook. kokuyo evde yikasam nolur diye oda göbek düşen e kadar yikama diyoruz ama sen dikkat et çok ıslak birakma bir sorun olmaz dedi. kendiside bebeklerini yikamis. eve getirince hemen yikadik 5. gün göbeği düştü hiç sorun yaşamadık gazli bezle hemen kurulamissin zaten. birde ben afedersin kakali doğum yaptigim için yikamak istedim :)

canim dogum izni parasini toplu veriyorlar ben öyle almistim. ayrica işsizlik maasina basvurmustum onuda aylik olatak almistim. zaten 1 ay gecince parayi veriyorlar.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bol sütlü gazsız günler :)

Kızlar gece bebeği yarım kundak yapıyoruz ya, sonra o halde gazını çıkartamıyorum ki ben. Omzuma alamıyorum. Zaten bebek İpek böceği kozası gibi oluyor :))
Siz nasıl yapıyorsunuz o işi. Gece emmelerinde gazı çıkartıyor musunuz? Nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…