Gittiğim bi dr burnuna süt sık arada demişti nemlensin diye serumla aynı mantık adlında deneyebilirsiniz annem de kulağa sıkıyordum dddi niye bilmiyorum ama sütü banyosu yaptırmak lazım sanırım arada :)
İnşallah cnm :) kızım demeye başladı bugün de,,, sürekli hasta mısın kızım, geçti kızım ağlama falan diyo :))) bu arada sab simpleksi kesip sadece biagaia denedin mi? Biz çok daha rahat ettik öyle?
İnsan kendini normale şartlayınca üzülüyor ama üzülme, her şeyde bir hayır vardır, zor bir normal doğum sonrası bebeğin zorluk da yaşayabilirdi. Şimdi de sen yaşıyorsun zorluğu ama sıkıntıları Damla'nın yaşamasından bin kat iyi senin yaşaman, öyle düşün. Benim doğumda da karnıma bastırmışlardı belki sezaryende racon budur
Ay maşallah ne tatlı bu İrem kız ya, ben hiç böyle yüzüstü yatiramadım kızımı durmuyor kesinlikle. Huzurla yatsın uyusun güneş kızın :)
Benimki de her gün bu saatte uyanık ısrarla. En uzun direndiği saatler ve tam da Ayşe'nin uyumak için ilgi istediği zamana denk geliyo.. tam perişanlık.. yere oturup emziriyorum,, Ayşe de önüme yatıyo bi yandan onu seviyorum... babası da bi tarafına yatıp sırtını kaşıyo falan.. televizyonda pamuk prenses gibi bişey açıyoruz, güya sinema oluyo salon vs vs... neyse en azından anlatırken sevimli geldi nedense,, buna da şükür :))))
canim hiç korkma bende ebeye hastaneden cikmadan önce sordum. Bebek çook. kokuyo evde yikasam nolur diye oda göbek düşen e kadar yikama diyoruz ama sen dikkat et çok ıslak birakma bir sorun olmaz dedi. kendiside bebeklerini yikamis. eve getirince hemen yikadik 5. gün göbeği düştü hiç sorun yaşamadık gazli bezle hemen kurulamissin zaten. birde ben afedersin kakali doğum yaptigim için yikamak istedim :)
canim dogum izni parasini toplu veriyorlar ben öyle almistim. ayrica işsizlik maasina basvurmustum onuda aylik olatak almistim. zaten 1 ay gecince parayi veriyorlar.
İyi akşamlar kızlar bu sabah 7:30 da oğlum sarp normal yolla dünyaya geldi. İkimiz de iyiyiz çok şükür emiyoruz sorun yok allaha şükür. 3.190 gr 48 cm doğdu sarp. Doğum hikayemi müsait olduğumda yazacağım hepinizi öpüyorum.
Kızlar gece bebeği yarım kundak yapıyoruz ya, sonra o halde gazını çıkartamıyorum ki ben. Omzuma alamıyorum. Zaten bebek İpek böceği kozası gibi oluyor :))
Siz nasıl yapıyorsunuz o işi. Gece emmelerinde gazı çıkartıyor musunuz? Nasıl?