2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dediğin gibi, bizimki de son üç gündür değişik artık. Sanki gazı azalmış gibi, ağlaması değişti. Derlerdi 40ı çıkınca bebek değişir diye. Baklaımmdaha Berker olacak.

Ahahah gerçekten film gibi olmuş :)
Allah kolaylık versin canım ili çocuklu herkese.
Ben bir tanesiyle bile tamamen tükeniyorum, ikiyi düşünemiyorum bile.
Demek ki çocuk toplu kaka yapmış, benimki ili-üç günde bir kaka yapıyor ve o zaman da dediğin gibi bir dolduruyor ki, ancak lavaboda yıkamak fayda ediyor :)

Şu anda da kucağımda bir buçuk saattir aralıksız ( kaka molası hariç üç saattir) emen bir mahluk var :) uysun gazıyla mazıyla,, hayatta uyandıramam zaten :)))
Kızlar bebeler uyanıkken kaç saatte bir emiyor biz yarım saat kırk beşdakkadabir memedeyiz
uyanikken diyorsunuz memede emdigi tum sure boyunca gozler acik mi duruyor sizin bebeler? ya da uyanik kaldigi surede sakin sakin bakiniyor mu yoksa devamli agliyor mu?
ahaha su siralarda uyanmis ya da uyanmak uzere olmasi lazim nerdesin hadi bekliyoruz
nilselen de mesaide galiba
bizimki max 3 saat simdilik. bide bunlara ek o kadar emmenin uzerine kusma koy :)

Birden suyum geldi sancı açılma vs yoktu sezeryan oldum zaten sezeryan haftaya planlanmıştı bebe dönmediği için. Şimdi emzirme savaşları başladı :)
Olsun kurtuldun sende cok sukur demekki onun zamani qelmis bekleyememis bebis hayirli olsun canim qozun aydin qule qule buyut bebisini insaAllah

Kızlar yaaa acil fikirlerinize ihtiyacım var
Dün alttan muayeneden sonra hafif kan geldi
Sonra her tuvalete gitmemde mukozalı kan gelmeye basladi..
Dünden beri devam ediyor
Suyun gelmesini mi beklesem ?
Ne yapsam bilemedim

Dünden beri devam ediyor
Ne yapsam bilemedim
her zaman su gelmiyor canim...sancida baslaya bilir...sancin da gelmez ama acilman olabilir...sen bebegin hareketlerini takip et...icin rahat etmezse doktora görün yine...

Azıcık uykusunu almış mutlu bir anneden herkese günaydııınnnn:) aklıma dün gece bişey takıldı. Hatırlayamıyorum ilk oğlumda ne yapmıştım. Nekadar süre hazır suyla yıkamıştınız bebişleri. Hatırlayanınız var mı

her zaman su gelmiyor canim...sancida baslaya bilir...sancin da gelmez ama acilman olabilir...sen bebegin hareketlerini takip et...icin rahat etmezse doktora görün yine...
Zaten 3 cm kadar acılmam varmiş
Sancıda tam olarak belimden vurmadıgı için pek önemsemiyorum kasılma seklinde kasıklarıma vuruyor
Sagol canm bu arada

Dünden beri devam ediyor
Ne yapsam bilemedim
canım ben de su gelmedi sadece kasılmalarım kasıklarımda ağrılı olmaya başladı. mukozalı akıntıda belli belirsiz kırmızı bi akıntı ve gecesine doğum yaptım. ağrılı kasılmaların ritmikse doktora görün bence

Maşallah güzel bir doğum hikayesi :) sağlıkla büyüsün. .

Bence saçma geliyor ya. Tuzlu suyun neresi bozulur? Açılınca neden 24 saatte bitmezse çöpe atıyoruz? Ve madem çöpe atılacak tüpler neden o kadar büyük tabiki imkansız bitmesi.
Ben kapağı kapatıp buzdolabına koyuyorum. Dedğn gbi hala işe yarıyo 2-3 günde de bitiyor bitmese de atıyorum

Uzun emmeye ve uykuluyken tutmaya çabucak alışır umarım. Sağol tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…